Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Mano mazylis 9,5 men. zenge pirmuosius zingsnius, o begioti pradejo 11 men ir 3 sav.
Atsakyti
Maniske pradejo savarankiskai vaiksciot-kai iki piirmo gimtadienio buvo likusios 2sav smile.gif
Atsakyti
pradejom vaikscioti 14 men blush2.gif ax.gif ax.gif na bet normalu juk mums 6 savaiteliu truko iki gimimo blush2.gif
Atsakyti
Mes pradėjom vaikščioti 1m ir 2sav, nebuvo reikalo anksčiau, nes ir šliauždama viską pasiekdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elenute* @ 2007 11 29, 08:19)
mano mergytei metai ir du menesiai vaikscioti pradejo mazdaug nuo metu.bet dabar laksto namie labai gerai tik lauke su batais sunkokai bet jau vasara manau bus tikrai lengva.galesiu paimti uz rankos it eit lengvai i parduotuve ar kur kitur mirksiukas.gif

mes kazkur nuo 9men pradejom isikibe vaikstineti,o jau nuo 11men ejo viena ir net begiojo pakankamai gerai su batukais laukia
Atsakyti
Pirmagimis pradėjo vaikščioti 9.5 mėnesio clap.gif didis.gif didis.gif didis.gif
Mažoji ,padarė mum didžiulę staigmeną ir nustebino mus savo gimtadienio pirmojo,išvakarėse thumbup.gif
Atsakyti
mano abu vaikuciai pradejo eiti metu ir savaites smile.gif keistas sutapimas,bet labai malonus rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukryte nesilaikydama pradejo vaikscioti nuo 11 men. rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmieji žingsniukai - 2 dienos po 1 gimtadienio ax.gif
Atsakyti
pirmieji nedrąsūs žingsniai - 11 mėn, lakstyti pradėjo nuo 13 mėn.
Atsakyti
pirmagimis pradejo vaikscioti ta pacia diena kaip ir gime bigsmile.gif

tik ziuriu atsistojo ,pasileido ir nubego per visa virtuve bigsmile.gif pokst ir zuikis pirmas pagautas,o isitveres vaiksciojo seniai ax.gif

mergina mano tvirtus zingsniu nuejo11men.2sav. clap.gif

taip laukiau nes krikstynos turejo but po 2sav.norejau kad vaiksciotu o nesliauzetu su suknele,tai ir mama nudziugino thumbup.gif nepasisiukslino clap_1.gif
Atsakyti
Pirmi žingsniukai 9mėn.3sav.,už poros savaičių jau ėjo normaliai rolleyes.gif
Atsakyti