Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Mano kleckiukas pirmuosius ir taip ilgai lauktus zingsniukus zenge tik sulaukes 1m ir 2 men. blink.gif (visiskai nerode jokio noro pradet vaiksciot, kai taip gera budavo pas visus ant ranku tongue.gif ). O rimtai lakstyt pradejo dar menesiu veliau, t.y. 1m ir 3men. Oi, kiek mums visiems dziaugsmo buvo tada thumbup.gif wub.gif .
As jau baiminausi, kad jis apskritai kazin ar kada prades vaiksciot, dejavau visiems is eiles, kad mano vaikas neispasakytai judrus, bet va beda, pats lakstyt visai nenori. O mane ramino tuo, kad taip tik dar geriau man paciai, leidzia dar siek tiek pailseti lotuliukas.gif , nes kai jau prades lakstyt, tai lygiai taip pat ir as lakstysiu krosa. Na ir lakstom dabar abu sekmingai biggrin.gif .
Atsakyti
mano vaikinukas pradėjo jau gerai vaikščioti 9 mėn. 2 sav. o vat pirmuosius žingsniu žengė 8 mėn. 3 sav.
Atsakyti
Nors mums jau 2sav.po pirmojo gimtadienio,bet einam tik keturiom blush2.gif greitu laiku nenusimato,kad stosimės ant dviejų rolleyes.gif
Atsakyti
na, žiūrint kaip vaikščioti? ar savarankiškai, ar už rankų laikomas? Už rankų laikumas, mano mažulis vaikšto nuo 8 mėn, o visiškai savarankiškai 1 m ir 2sav. Galėjo ir ankščiau pasileisti nuo rankos, bet tikriausiai vis trūko drąsos ir pasitikėjimo savo jėgomis ax.gif
Atsakyti
Mano pipiriukas eiti pradejo 10men ir 2sav wub.gif Su batukais eiti dar nelabai gaunasi,po namus su kojinemis vaiksto puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semi: 16 sausio 2008 - 14:05
mano mergina isikibusi pradejo vaiksciot 7men ir 2sav o pirmuosius zingsnius viena zenge 10men.
Atsakyti
Pirmieji žingsneliai 9mėn 2savaičių, o jau taip tvirčiau pradėjo eiti dar po savaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2008 01 15, 14:22)
na, žiūrint kaip vaikščioti? ar savarankiškai, ar už rankų laikomas? Už rankų laikumas, mano mažulis vaikšto nuo 8 mėn, o visiškai savarankiškai 1 m ir 2sav. Galėjo ir ankščiau pasileisti nuo rankos, bet tikriausiai vis trūko drąsos ir pasitikėjimo savo jėgomis  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir maniškis labai panašiai drinks_cheers.gif
Visiškai savarankiškai pradėjo eiti 1 m. ir 11 d. smile.gif Ir iškart puikiai ėjo, nedaug zuikių pagaudavo bigsmile.gif
Atsakyti
o mums jau 1.4 mes bus,o vaikstiot dar ne norim:( verysad.gif nieko ne nori darit,ne buteliukolaikyti,ne i puoduko vaikstoit. Taip gerai pati stovi,bet eiti bijo schmoll.gif
Atsakyti
1m.1mėn ir 20 dienų buvo, kai atėjo ta "lemtinga" diena. biggrin.gif O buteliuko tai ir mano nelaiko, tik kai pradeda gert rankas į viršų ir relax biggrin.gif
Atsakyti
Pirmus savarankiskus zingsnius pradejom zengti 1 metu 2men ir 3sav. po menesio vaiksciojo puikiai, dar po menesio begiojo ir lipo laiptais mirksiukas.gif

lastochka, jei jau pati stovi ir atsistoja savarankiskai, tai netrukus prades zengti pirmuosius zingsniukus. 4u.gif
Atsakyti
Mano sunus vaikscioti uz rankyciu pradejo labai anksti nuo 6 menesiu. Tik ismoko atsistot ir reikalavo buti vedziojamas. 7 menenesiu jau vaiksiojo isikibes tik i viena ranka (ejom pas neurolge issiaiskinti ar tai normalu, tai tik palinkejo mums sekmes ir kantrybes vaika vedziot mirksiukas.gif ), 9 menesiu zenge primuosius savarankiskus zingsius, o nuo 10 menesiu jau begioja biggrin.gif
Tiesa, sunus visiskai nesliauziojo ir neropojo schmoll.gif Sliauzti ir ropoti ismoko tik 9 menesiu, kai jau savarankiskai vaiksciojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spokasz: 18 sausio 2008 - 15:24