Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Mano mergytei 1metai ir 2savaites,savarankiskai dar nevaiksto. verysad.gif
Atsakyti
Mano mergyte jau gerai pradejo vaiksciot 1 metu 1men ir 1 sav lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2008 01 19, 13:55)
Mano mergyte jau gerai pradejo vaiksciot 1 metu 1men ir 1 sav  lotuliukas.gif

mano irgi panasiai mirksiukas.gif , nesinervuokit tu kuriu veliau, sunus pradejo pats tapinti budamas 8 menesiu ir 3 savaiciu - bet jo temperamentas visai kitoks - ir dabar vargstu doh.gif
Atsakyti
Mano sunelis pradejo vaikscioti 9men ,nors visi sake kad kaskaipankstoka bet va paeme ir pradejo kulniuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Auksytei, 1,5 m mes padejom vaikscioti 1.1
Atsakyti
Sunus pradejo vaiksciot budamas 10-11 menesiu. Dukryte nuzingsniavo likus 1 savaitei iki metuku - pirmus gimtadienius abu vaikai jau sutiko vaiksciodami.
Atsakyti
Maniškė pradėjo vaikščioti nuo 11 mėnesių smile.gif Šiap žingsniavo prilaikoma ir 10 mėnesių, bet pati per kambarį pirmą kartą svirduliuodama nužygiavo lygiai 11 mėnesių biggrin.gif
Atsakyti
Mano prmasis berniukas pradėjo vaikščiot už rankytės vedamas 10,5 mėnesių o savarankiškai jau vaikštinėjo būdamas metukų smile.gif O antras berniukas greitesnis, pirmus savarankiškus žingsnius žengė 10,5 mėnesių ir per savaitę pradėjo savarankiškai gerai vaikščioti smile.gif Manau tai yra individualu, ar ankščiau, ar vėliau neturui daug reikšmės 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnus pradėjo vaikščioti savarankiškai nuo 10 mėn, o dukrytė nuo 10,5 mėn, nes jau nuo 7 mėn jie stovėdavo laisvai patys, o nuo 8 mėn eidavo pasilaikydami, bet ir augo ant guzų doh.gif
Atsakyti
na mes pradejom vaiksciot tai apie 11.5men. bet ir tai labai nedrasiai.paeina kiek ir sedasi. g.gif gal bijo? schmoll.gif
Atsakyti
mes pradejom vaikscioti 11,5men.bet kai apvirsdavo tai ropodavo keturiom.
Atsakyti
mano mazoji jau metuku ir menesio ir dar nevaiksto schmoll.gif ,tik pati stovi ir vaiskto isikibusi i baldus!siaubingai laukiam pirmu zingsniuku! smile.gif
Atsakyti