Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

O mano dukrytei kazkaip leciau viskas su fizine raida. verysad.gif Ji viska veliau pradejo daryti: ir galva kelti, ir verstis, ir sestis, ir stotis. Be to, jai viska reikedavo parodyti, pamokinti ir su kantrybe laukti, kada pati prades. Dabar jai 1m ir 1,5men, bet vis dar laukiame pirmuju savarankisku zingsniuku. Uz ranku vedama jau vaiksto, bet jei pasileidzia, iskart griuna. Mankstas darome ir baseina lankome nuo 3 menesiu, bet tonusas kaip per zemas, taip per zemas verysad.gif
Atsakyti
Laba,

Meskelnese buvom 4men., unsure.gif bet vaikscioti pradejom 11men. Visi sake, kad ''is po kelniu'', tai labai greitai 4u.gif
Atsakyti
Prradėjo vaikšioti nuo 9mėn taip nedrąsiai, o jau tvirtai vaikčiojo 10,5mėn.
Atsakyti
mano mazylis pats vaikscioti pradejo nuo 10ies menesiu wub.gif tikrai labai nustebau,kad taip anksti,nes pazystamu mazyliai pradejo 2-3men.veliau..bet maniskis ir sedeti verzesi nuo 2ju men..ir siaip aktyvus visur ir visada,viska stengiasi daryti pats 4u.gif wub.gif labai del to dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Savarankiskai nuejo per puse kambario 9 men ir 2 sav. biggrin.gif
Atsakyti
Selestina pradėjo vaikščioti 10mėnesių. wub.gif
Fernandas - 11mėnesių ax.gif wub.gif
Atsakyti
Pradejo vaikcsioti metuku ir 21 diena thumbup.gif o taip netvirtai tai anksciau.
Papildyta:
QUOTE(Viktte @ 2008 01 21, 11:16)
O mano dukrytei kazkaip leciau viskas su fizine raida. verysad.gif  Ji viska veliau pradejo daryti: ir galva kelti, ir verstis, ir sestis, ir stotis. Be to, jai viska reikedavo parodyti, pamokinti ir su kantrybe laukti, kada pati prades. Dabar jai 1m ir 1,5men, bet vis dar laukiame pirmuju savarankisku zingsniuku. Uz ranku vedama jau vaiksto, bet jei pasileidzia, iskart griuna. Mankstas darome ir baseina lankome nuo 3 menesiu, bet tonusas kaip per zemas, taip per zemas  verysad.gif

Maziau klausyk ka sneka ankstyvos reabilitacijos(jei jus ten einat) daktarai.mum irgi ten sakydava tai zemas tonusas, kita kart jau per didelis, trecia kart kaires puses tonusas per mazas, desines-per didelis blink.gif

Maniske irgi griudavo iskart kai paleisdavau rankyte, t.y pati sesdavos nes bijojo.tai mes darydavom taip-atsitupi pries vaika, laikai ji, kalbini, po to pamazele paleidi ir eini atbula istiesus rankas y vaika, kvieti ji, jei tik matai, kad tuoj grius, prilaikai iskart.po tokios keliu dienu terapijos 1m ir 21 d pradejo vaikscioti
Atsakyti
Mano mazius pirmus savarankiskus zingsnius zenge budamas 11 men, bet jau labai nedrasiai. O savarankiskai nuejo likus dviem savaitem iki gimtadienio. Buvom sveciuose pas mano teta. Virtuveje sedejom ir snekuciavomes, mazius tik atsistume nuo manes ir nubego taikydamasis i pravira orkaite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Atsakyti
mano viresnelis,pradejo nuo1.2savaiciu, o maziukas nuo10 menesiu 4u.gif
Atsakyti
mano didysis tai metuku o mazasis 10men.
Atsakyti
Pirmi savarankiški žingsniai - 9 mėn. ir 1 sav. Tvirtai vaikščioti pradėjo 10 mėn. Dabar 1,2 m. jau laksto kaip pašėlus ir karstosi visur ant baldų, kėdžių vos spėjam sužiūrėt... wacko.gif
Atsakyti
ooo..musu stipruolis tai nuo 8men pasilaikydamas 1ranka zygiavo keleta zingsniu bigsmile.gif o pirmuosius 4 savarankiskus zingsnelius padare 8,5men thumbup.gif ir po to jau nesustabdem,greiciau ismoko begioti,o ne vaikscioti lotuliukas.gif
Atsakyti