Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

pradejo vaikscioti nuo 10men
Atsakyti
1,3 metų
Atsakyti
mano kleckas per savo gimtadieni pradejo zingsniout,kai jau buvo susrinke visi sveciai daviau pirmaji sokoladini saldaini su vafliuku blush2.gif tai vaikas ar is laimes ar atsidekodamas kai atsistojo ir pradejo eit thumbup.gif lotuliukas.gif .dabar i laukeli jau be vezimo einam biggrin.gif
Atsakyti
manoji pradėjo vaikščiot 9,5 mėn 4u.gif
Atsakyti
as irgi norejau kad mano pupa pradetu vaiksciot iki pirmojo gimtadienio bet siai dienai vaiksto tik isikibusi, o nesilaikydama labai netvirtai dar stovi... bet ji gali pasitaisyt dar visa diena iki gimtadienio turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
neliūdėk diuma, pas mus panaši situacija, mums jau truputį daugiau kaip metukai,tačiau vienas nevaikšto bijau.gif bijo jis labai....... kai pakviečiu- kokius 5 žingsnelius padaro - ateina pakviestas tik bėgte bėga,labai visur skuba.Na, visviena kažkada pradės ir vienas eiti,tik kad labai jau to norisi man.... 4u.gif
Atsakyti
Dukra 1 metų 1 mėnesio, o sūnus 10 mėn. ax.gif
Atsakyti
Sūnus pirmuosius žingsnelius žengė kelios dienos iki sueinant 9 mėn. Ir kai pamatė, kad gali paeiti nesilaikydamas, pastoviai norėdavo tik eiti. Tai jau pirmą tą mėnesį vieni griūvimai buvo, tik tiek, kad gana greit išmoko saugiau nukristi ant užpakaliuko.
Atsakyti
Metuku gimtadienio proga perejo per kambari, laukiu kol prades begioti smile.gif
Atsakyti

Sūnus pradėjo vaikščioti 1 m.1 mėn.,o dukra - 11 mėn. 4u.gif
Atsakyti
pirmus zingsniukus sunus padare, kai suejo 11 men. ir iki metuku vis uz rankytes, bet tik nuo 1 m. ir 10 dienu pradejo lakstyti pats smile.gif
Atsakyti
Maniškis pradėjo vaikščiot 9,5 mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 12 vasario 2008 - 10:54