Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Dukryte pradejo vaikscioti metuku ir 3dienu clap.gif
Atsakyti
Maniskis pradejo 10.5 men vaikscioti, dabar jau begioja
Atsakyti
Didysis tik lygiai 14 men, o mazasis 11,5 men smile.gif
Atsakyti
Mano mazoji padare man dovana mano gimtadienio proga pradejo vaikscioti ir taip rezko bigsmile.gif kai jai buvo 1metai ir 1,5menesio biggrin.gif o per 1,5savaites ja laksto thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif sveiki mano zuikutis pradejo vaiksciot normaliai 10 men opradejo nuo 9,5men biggrin.gif
Atsakyti
pora zingsniu padarydavo nuo 11 men, bet rimtai vaiskciot ismoko pries kelias dienas t.y. 1metu ir savaites thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano Melany pradejo vaiksioti 9menesiuku tokia judri mergicka pas mane jau 5 norejo vaiksioti tai tik uz rankyciu laikiau smile.gif tongue.gif ...mano pumpurelis labai judri wub.gif
Atsakyti
Mano princese pirmuosius zingsniukus dejo 9men ir 4d bigsmile.gif 10men jau gerai vaiksciojo,net daktare pamacius stebejosi biggrin.gif
Atsakyti
pirmus zingsnius jau 10men pabaigoje zenge, per 11men ismoko graziai vaikscioti, tai per gimtadieny jau ir lakste biggrin.gif
Atsakyti
Oj,anksti..Pirmieji zingsiai jau 8.5men,o po poros sav ir visai neblogai jau vaiksiojo.Uztai su kalba mes veluojam cool.gif
Atsakyti
Dukryte pradejo vaikstineti 11men. smile.gif
Atsakyti
pirmi nedrasus zingsneliai 11men.ir tik namie kieme vienas neidavo tik isikibes i ranka. ax.gif dabar 1m.1men.vaiksto jau drasiai,bando ir pabegioti biggrin.gif
Atsakyti