Įkraunama...
Įkraunama...

kada pradėjot vaikščioti?

Maniskis atsistojo 1m. ir 11 dienu. po savaites vaiksciojo jau normaliai smile.gif
Atsakyti
niu maniskis vienas pats vaikscioti pradejo 11men.. o va jau metai ir kelios savaites, tai net begti bando lotuliukas.gif vos pagaunu sode
Atsakyti
pirmi zingsnei buvo 9men, o 10men jau ejom gerai wub.gif
Atsakyti
8 men pati viena stvejo,o 9 men jau vaiksciojo,bet labai daznai krisdavo,10 men as jau is paskos neeidavau,nes jau puikiai ejo smile.gif
Atsakyti
mes 11men ax.gif
Atsakyti
1 metai ir 11 dienu tongue.gif
Atsakyti
Dukryte pradejo vaikscioti pati 13men.Vaiksto greitai,tvirtai.Rankos net neduoda,griuna mazai.12men.tai noriai eidava vedama uz ranku.Dabar jau didele,pagalbos nebereikia. biggrin.gif
Atsakyti
maniske per 1m gimtadieni paejo 3 zingniukus 4u.gif
bet kadangi ropot taip pat neseniai tik ismoko,tai labai retai stojasi ir bando pati eiti,jai labiau keturiom patinka lakstyti unsure.gif
nu tikekimes greit atsibos ir jau prades mokintis normaliai vaikscioti ax.gif
Atsakyti
ir duryte ir sunelis pradejo vaikscioti 8 men. taidabar laksto kaip nuo ,,lenciugo,, : nutruke thumbup.gif
Atsakyti
mano pradejo vaikscioti 14 men. ir man jau atrode visi aplink viemneciai senai eina. tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Musu dukryte vaikscioti isikabinusi baldus pradejo 10 men., o viena savarankiskai perejo per kambari, kai jai buvo metai ir dvi savaites. smile.gif
Atsakyti
mano sunus pradejo vaikscioti 9men
Atsakyti