Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

va ir vel pasiguosiu, nu kai pasiziuriu as i tuos savo dantis veidrodyje tai nors irmk ir nusisauk, toki baisus jie man atrodo sad.gif tie tarpai toki dideli, nebezinau, anksciau to nepastebejau (o gal nenorejau pastebeti) bet dabar taip atidziau apziurejus susinevijau vel, kiek galima? antras menuo nieko nevyksta sad.gif nzn, net emiau abejoti ar isviso jie dar judes, prisigalvoju (prisisapnuoju) visokiu nesamoniu, kad daba taip ir pasiliks ir reiks taip toliau gyventi ohmy.gif ir joks bernas i mane neziures unsure.gif dabar save kankinu ir uzduodu sau durnus klausimous. kodel butent man reik juos tiesinti, kodel jie toki baisus? sad.gif nusibodo jau. geriau jau visai be dantu butu, susideciau keramikinius ir bent grazi buciau mad.gif
supykau jau, pati ant saves, kad tokia esu, kaip as galiu patikti kitam zmogui jei pati sau nepatinku??? mad.gif eisiu isirasysiu i vienuoles ir pasikavosiu nuo visu. bus nors ramu..... huh.gif
Atsakyti
Nereikia taip depresuoti is karto, pas mane apacioj tarpai tarp dantu buvo didziuliai pasidare ir nieko, susistume graziausiai. O del to, kad tau nesijudina dantys, gal reiketu gumas astuoniukem uzdeti ar dar koki "skatinimo" metoda panaudoti. Pas mane tarpu praktiskai nebelike, bet uztai labai jau man nepatinka demeles visokios ant dantu, tokie man jie geltoni baisiai atrodo. O dantiste sako, kad dar labai gerai dantis valausi, o tos demeles nieko nereiskia. Jiegu taip, tai gal ir nieko baisaus tada smile.gif O tu geriau islek kur pasivaikscioti, i kina, muzieju ar siaip kur su draugais, nesedek pries veidrodi kiaura diena, gal maziau galvosi apie dantis, kai kitokiu uzsiemimu turesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Bimbale @ 2004 03 06, 19:20)
va ir vel pasiguosiu, nu kai pasiziuriu as i tuos savo dantis veidrodyje tai nors irmk ir nusisauk, toki baisus jie man atrodo sad.gif tie tarpai toki dideli, nebezinau, anksciau to nepastebejau (o gal nenorejau pastebeti) bet dabar taip atidziau apziurejus susinevijau vel, kiek galima? antras menuo nieko nevyksta sad.gif nzn, net emiau abejoti ar isviso jie dar judes, prisigalvoju (prisisapnuoju) visokiu nesamoniu, kad daba taip ir pasiliks ir reiks taip toliau gyventi ohmy.gif ir joks bernas i mane neziures unsure.gif dabar save kankinu ir uzduodu sau durnus klausimous. kodel butent man reik juos tiesinti, kodel jie toki baisus? sad.gif nusibodo jau. geriau jau visai be dantu butu, susideciau keramikinius ir bent grazi buciau mad.gif
supykau jau, pati ant saves, kad tokia esu, kaip as galiu patikti kitam zmogui jei pati sau nepatinku??? mad.gif eisiu isirasysiu i vienuoles ir pasikavosiu nuo visu. bus nors ramu..... huh.gif

Neliudek, visada yra iseitis wink.gif . Esu girdejus, kad pirma reikia stengtis padeti pataisyti briketais-plokstelem. Jei nelabai pades, tai yra kita iseitis- estetinis plombavimas. Ir tik trecia- karuneles (tiesa, yra bemetale keramika siais laikais, visai gerai atrodo, daug geriau, nei metalo keramika).

Zodziu, nosi aukstyn. wink.gif Gali paziureti Ivanciutes klinikos puslapiuka- www.dens.lt. Pamatysi, kad beviltisku atveju nera thumbup.gif .

P.S. Labai nenoriu uzsiimti reklama, uz kuria man nemoka dry.gif . Bet dirba ten sauniai thumbup.gif .
Atsakyti
Paziurejau as tas nuotraukas ir turbut neiciau ten, vien del to, kaip paskui dantenos atrodo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 03 07, 11:16)
Paziurejau as tas nuotraukas ir turbut neiciau ten, vien del to, kaip paskui dantenos atrodo...  blink.gif

Patikek, kai tau 7 val. estetiskai plombuoja danti, tai iskart po to ir dar savaitele dantenos tikrai buna kitokios. Ir dantys kelias dienas nuo isausejimo atspalvi kazkoki nenaturalu igauna. Plombavimas vyksta ir po dantena, plombos krastelis juk turi buti pasleptas- ir estetiniais, ir higienos sumetimais. Dantenos krastelis yra pradzioje pakeliamas su spec. siulu (ar kuo ten rolleyes.gif ).

Net veidroduka atsinesiau ir paziurejau, kaip dantenos prie to mano dantuko atrodo. tongue.gif Rausvuteles, grazuteles, lygiai tokios, kaip ir prie kitu dantuku. As vaikysteje daug vargau su plokstelem, po to su karunelem moderniausiom. O dabar esu pagaliau patenkinta smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 07 kovo 2004 - 13:39
nu pasiziurejau as ta puslapiuka, pasikeitimai visai nieko kai kur. bet man tai netiktu, nes mano problema yra tame jog dantys atsikise yra ir cia jau joki pliombavimai tikrai nepades. anksciau buvo ir kreivi biskiuka, bet va dabar (kai breketus panesiojau pusmety) jie lyguteliai, tik vis dar labai atsikise. jie nuo apatiniu pradzioj buvo 10mm atsikise, dabar jauciu dar daugiau nes man kazkaip vaizdas susidare kad jie nesitrukia o dar labiau stumiasi sad.gif nu bet cia jauciu tik mano vaizduotes vaisius.
bet fukuotukaf, turi sutikti kad apacioj daug maziau matosi tie tarpai kreivumai ir visa kita, man kai sudejo breketus apacioj tai labai baisiai atrode, buvau ismokus juos slepti rolleyes.gif nu bet dabar jau pripratau ir viskas gerai ten su jais. mane nervina tik tai kad virsui po antru dantu nereliai dideli tarpai yra sad.gif ir dar plius tie dantys kaip buvo atsikise taip ir yra unsure.gif seip tai reiks jauciu eiti pas gydytoja ir sakyti kad nieks nesislenka, bet kad pas ja labai jau sunku prieiti mad.gif
fukuotukaf, o kiek laiko tu nesioji breketus? ir kam tau ju reikejo? tik apatiniam zandikauliui nes tarpai buvo? ar kaip?
Atsakyti
Mano sese irgi nesioja briketus. Jai virsuje buvo vienu dantim per daug isdyge (3 kandzius desinej pusej turejo), del to baisiai buvo iltiniai abiejose pusese atsikise. Tai jai isrove ta nereikalinga danti, paskui nesiojo toki kaip antsnuki (cia tik as taip negraziai vadinu smile.gif ), kad zandikaulis prasiplestu. Po to dar reikejo kazkokius gelezis nesiot, kad iltinius i vieta nustumtu ir tik tada kartu su manim briketus dejosi. Pas ja ir dabar tarpai virsuj didoki, bet dabar zymiai geriau atrodo, negu pries visa tiesinima.
Briketus nesioju 8men. virsuj ir 6men. apacioj. Tarpu tarp dantu pas mane is viso nebuvo, dantys tiesiog nebetilpo i viena eile. O pagrinde del to nesiojau, kad apacioj desinej pusej 4 dantis dygti pradejo, o jam vietos nebuvo, butu reikeje rauti kazkuri danti, o as to nenorejau. Be to, kol nebuvau pradejusi nesioti, atrode, kad turiu tik viena atsikisusi danti virsuj, o paskui pasirode, kad pas mane visi iltiniai kreivi stovi. Tai va tuos iltinius kreiviausius tiesino su specialia guma sukabinant iltini ir krumini dantis kartu. Dar siaip pamenu dejo ant ju ir vielyte plona vietoj gumos. Dabar jau praktiskai visi dantys beveik lygiai stovi, tik vat tarpas tam dygstanciam dar per mazas.
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 03 04, 20:16)
Tiesa, priimamajame nelabai svetingos moteriskos dirba, bet gydytojo demesys tai kompensavo.

Zodziu, rekomenduoju wink.gif . Andrius Pocevicius, Baltdentas, Olandu 9.

Na,reiks imtis priemomiu-cia as del personalo! mad.gif O siaip tai nenorejau reklamuotis.tiesiog galvojau,gal kam nors padesiu. wink.gif
O siaip tai bukit visos stiprios,su breketais,vainikeliais,plokstelem,implantais ir t.t. laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1078763982[/mergetime]
QUOTE (norge @ 2004 03 04, 20:16)
Tiesa, priimamajame nelabai svetingos moteriskos dirba, bet gydytojo demesys tai kompensavo.

Zodziu, rekomenduoju wink.gif . Andrius Pocevicius, Baltdentas, Olandu 9.

Na,reiks imtis priemomiu-cia as del personalo! mad.gif O siaip tai nenorejau reklamuotis.tiesiog galvojau,gal kam nors padesiu. wink.gif
O siaip tai bukit visos stiprios,su breketais,vainikeliais,plokstelem,implantais ir t.t. laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Labas visiems:)

Jau budama maza mamos prasiau ploksteles dantim, nes maciau kad bus blogai.
Dabar dantys kreivi, tai dar butu nieko, bet nuotraukose atrodo tragiskai (isryskeja netaisyklingas sukandimas).

Labai gailiuosi kad taip ilgai delsiau, galejau jau seniausiai but susitvarkius dantis (man 20 m.).

Kad ir dabar nulekciau i klinika ir susideciau breketus, kad kuo greiciau nusiimti reiketu, bet dabar negaliu nes vasarai vaziuosiu i Anglija, o breketai gi reikia labai priziureti ir dar eiti pas gydytoja kad suverztu. Taigi si dalyka galesiu padaryt tik rudeni.

Bet pasikonsultuoti nuleksiu dabar pat (gyvenu kaune).

Patarimas visiems: NELAUKIT!
Atsakyti
N aš irgi labai vargstu su savo dantimis. Plokšteles nešiojau nuo 11 metų iki pernai.Nieko jos man ten neištaisė.Na ištaisė iš pradžių, nes buvo nedaug atsikišę priek. dantys ir gilus sąkandis.Tai sulygino dantis, sumažino sąkandį.Po kiek metų pradėjo dygti krūm. dantys ir vėl viskas iš naujo išsikreivino, vėl plokštelės, tada žandikaulio plėtimas, veržimai, bet dar blogiau padarė, į išorę iš vietos išėjo vienas iltinis, o dabar kai pradėjo protiniai dygti, tai tas iltinis pradėjo suktis, o kandis vienas eiti į vidų. Užsirašiau pas ortodonta kažkokį gerą man patarė, tai eisiu ryt konsultuotis.Tikiuosi, kad uždės man tuos briketus ir kaip nors ištaisys. Nors po tiek metų gydymo tai vilties maža. Anksčiau irgi labai norėjau briketų, ne tų plokštelių, bet sakė tavo atveju netinka. Na dabar eisiu pažiūrėsiu ką pasakys. Vėliau parašysiu kaip sekėsi.
Atsakyti
turiu kreivus dantis, bet briketu nesiryztu vien todel, kad tragiskai silpni dantys, trupa juodai ir jei dar juos paverzus sakes visai butu unsure.gif Pas ortodonta aisku nesikonsultavau, vaikysteje po ploksteles matavimo su visais pasiziaukciojimais blogi prisiminimai, plius sveiku dantu rovimas(beje jie siuo metu sveikiausi mano burnoje) o tie kuriuos reiktu lyginti leisgyviai. idomu, ar ortodontas gali garantuoti, kad po 1,5 metu tiesinamieji dantys neiskris(del karieso)?
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 03 07, 13:04)
[]
Neliudek, visada yra iseitis wink.gif . Esu girdejus, kad pirma reikia stengtis padeti pataisyti briketais-plokstelem. Jei nelabai pades, tai yra kita iseitis- estetinis plombavimas. Ir tik trecia- karuneles (tiesa, yra bemetale keramika siais laikais, visai gerai atrodo, daug geriau, nei metalo keramika).

Zodziu, nosi aukstyn. wink.gif Gali paziureti Ivanciutes klinikos puslapiuka- www.dens.lt. Pamatysi, kad beviltisku atveju nera thumbup.gif .

P.S. Labai nenoriu uzsiimti reklama, uz kuria man nemoka dry.gif . Bet dirba ten sauniai thumbup.gif .

SUSIINTRIGAVAU!!! clap.gif clap.gif visa tinklapi issistudinau. Tik gal zinai kokios darbo kainos bent panasiai uz 1 danti, konsultaciju tik nurodomos.....ir prirasyta, kad pigiau nei protezuoti(protezavimas protezavimui nelygu)Lauksiu!!!!!!!!!!
Atsakyti