Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

sveikos visos smile.gif
as nesiojau sita vargeli apie 3metus blink.gif blink.gif blink.gif . ir nesiojau labai seniai, pries beveik 5metus. tada dar mazai zmones apie juos zinojo, oi kokiu komentaru prisiklausydavau autobuse ar kitur, is visiskai svetimu zmoniu ohmy.gif ohmy.gif blink.gif blink.gif (kokie ispuve dantys ir t.t.) laugh.gif laugh.gif laugh.gif dabar juokinga, bet tada, tai mad.gif mad.gif . bet galiu pasakyt, kad verta ir labai labai verta iskest, nesvarbu kiek, rezultatas super thumbup.gif .
nezinau kiek jums metu, bet as nesiojau nuo 11klases, o atsikraciau baigus 1kursa blink.gif . kai man tik sudejo juos, sakiau su niekuo nedraugausiu ir nesibuciuosiu tol kol ju neatsikratysiu laugh.gif laugh.gif laugh.gif , bet greit savo zodzius pamirsau. ir visi kompleksai isgaruodavo, kai pagalvodavau, kad turesiu grazius dantis. tik as per trumpai plokstele, matyt, nesiojau naktimis, tai man vienas dantukas truputuka vel pasisukes, bet nesulyginsi su tuo, kaip buvo anksciau.
visoms kantrybes rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 03 kovo 2004 - 14:35
QUOTE (shpika @ 2004 03 03, 14:25)
[color=blue]sveikos visos smile.gif
as nesiojau sita vargeli apie 3metus blink.gif blink.gif blink.gif .

o didelis iskrypimas buvo? nes 3 metai pakankamai ilgai. As pasiruosus apie 1,5 metu nesiot (taip gydytoja sake).
Atsakyti
hmmm.... fukuotukaf ir shpika, dekui uz tai kad iputet daugiau optimizmo smile.gif seip as asmeniskai ta varga turiu jau septintas menuo, ispradziu irgi labai kompleksavau dabar daug maziau. nezinau, seip tas laukimas sunkus bet ir as suprantu kad kada nors viskas pasibaigs ir si laikotarpi prisiminsiu tik kaip baisu kosmara wink.gif
shpika, o kiek laiko plokstele nesiot reikejo?
as seip irgi anksciau labai kompleksavau, bijodavau sypsotis, bet dabar nors ir daug baisiau viskas atrodo (juk tarpai nemazi tarp dantu matosi) isisiepti iki ausu nebijau clap.gif
po pusantru metu turesiu tokia thumbup.gif sypsena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingano @ 2004 03 03, 14:11)

o didelis iskrypimas buvo? nes 3 metai pakankamai ilgai. As pasiruosus apie 1,5 metu nesiot (taip gydytoja sake).

na, pas mane iskrypimas buvo nemazas, beto, kaip sakiau, pas mane per mazai vietos dantims buvo, todel teko atsisveikint su keturiais. delto ir reikejo taip ilgai nesiot sad.gif . gydytoja man aiskino, kad dar priklauso nuo to, kaip dantys pasiduoda tiesinimui, tikriausiai maniskiai nenorejo pasiduot biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
bet VERTA thumbup.gif clap.gif biggrin.gif

o plokstele nesiot nustojau pries kokius 1.5metu, tikriausiai per trumpai sad.gif . bet man jie tiek igrise buvo, kad.... mad.gif mad.gif mad.gif nors ispradziu nesiodavau kiekviena nakti, po to vis reciau (taip gyd liepe), o dabar isvis ranka nebekyla isidet g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 03 kovo 2004 - 22:48
QUOTE (princesė @ 2004 03 03, 12:37)
Labas fukuotukaf , pritariu tavo issakytai nuomonei ,bet pati nesioju breketus dar tik menesi laiko,jau kita savaite uzdes ir ant apatiniu dantu,tad dar truputi kompleksuoju,bet manau priprasiu tik reikia truputeli laiko.
Norejau taves paklausti,kaip suprasti ,kad tau uzdejus breketus apacioje virsutiniai dantys ant ju pasikabino?Kodel taip buvo?
Ir dar ar tau teko rauti dantis?

Vat ta tiesiogine prasme ir pasikabino, tarp virsutiniu ir apatiniu kruminiu dantu atsirado nemazas tarpas. O taip atsitiko todel, kad virsutiniai priekiniai dantys nebuvo pakankamai pasislinke i prieki ir apatiniai briketai remesi i virsutinius priekinius dantis, bet kaip jau sakiau po poros savaiciu nekramtyto maisto viskas susitvarke smile.gif Dantu rauti neteko ir gerai, kad nereikejo, nes baisu vien pagalvojus apie rovima (taip ir prisimenu kaip pieninius dantis baisios dantistes lupa blink.gif )
O kad dantys neatrodytu kaip sugede kokie, tai dedu kuo tamsesnes gumas, kad kontrastas didesnis butu tongue.gif Dar juokingas dalykas, kai pamaciau, kaip atrodo tiesus dantys, ziurint per televizoriu i kokius aktorius ar siaip kokius izymesnius zmones su netaisyklingu sakandziu ar kreivais dantimis taip ir norisi pasakyti "Galetu ir briketus uzsidet" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 03 04, 03:29)
Dar juokingas dalykas, kai pamaciau, kaip atrodo tiesus dantys, ziurint per televizoriu i kokius aktorius ar siaip kokius izymesnius zmones su netaisyklingu sakandziu ar kreivais dantimis taip ir norisi pasakyti "Galetu ir briketus uzsidet" tongue.gif

va va ir as labai pradejau pastebeti kitu netaisinklingai sudygusius dantis.Ir ne tik netaisyklingus, bet ir negrazius. Ir isviso kai kiti sako, kad pirmas kontaktas ivyksta akiu, nu as tai iskart pamatau ir ivertinu dantis. laugh.gif Gal su laiku praeis. Nes dabar vakare vyrui pasakoju, kokius grazius dantis maciau laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
as irgi labai daug demesio dabar skiriu kitu dantims. anksciau kalbedama i akis visada ziuredavau, o dabar stebiu dantis smile.gif
seip vakar stovejau stotelej ir ziurejau i viena stenda, nu mergos dantys idealus, taip stoviu ir galvoju: ir mano toki kada nors bus ir taip gera pasidaro rolleyes.gif
o istikruju tai netgi dziaugiuosi kad man tenka istverti visa tai, labai daug supratau apie zmones ir aplamai labai viskas keitesi. o marods kad jei butu nezymus kreivumas tai butu buve dar sunkiau juos susideti, nes visgi nepigiai viskas atsiejo, nu bet kai butinai reikejo man ju tai jau niekur nebesidesi clap.gif bet zinau kad paskui neteks gailetis smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ir aš jau labai užsinorėjau tų breketų. Tik va problema, kur Klaipėdoj rasti ortodontą, kuris tuo užsiima. Ir dar gerą ortodontą. Gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE (kristutyte @ 2004 03 04, 14:53)
Sveiki, ir aš jau labai užsinorėjau tų breketų. Tik va problema, kur Klaipėdoj rasti ortodontą, kuris tuo užsiima. Ir dar gerą ortodontą. Gal kas žinot?

Sveikintinas apsisprendimas clap.gif nepaleisk to noro, nes valios reiks dar nemazai

Klaipedoj kiek girdejus kainos didziules. Mano ortodonte sake, kad ji turi kliente net is Klaipedos. Yra tokia cia ortodontijos klinika. kaina 800 Lt zandikauliui .
kai apsispresi,nueik i geresni stomatologijos kabineta ir paklausk. Tikrai turi zinoti kur visa tai atlieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingano: 05 kovo 2004 - 16:17
QUOTE (kristutyte @ 2004 03 04, 12:53)

as dejausi Kaune, nes Siauliuose nebuvo. jei tik didziulis noras yra, tai patikek, tikrai nesvarbu kur vaziuot. apsispresk ir PIRMYN thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
klaipedoj tikrai yra privaciu kliniku, pasidomek ir tikrai ju atsiras, tik reik paieskoti. o seip tai klaipedoj visos klinikos privacios todel ir brangiau gaunasi, bet mano nuomone tos keliones atsieis tiek pat ir kazi ar apsimoka, nes jeigu pati dirbi (ir dar vaiku turi) tai visgi tolima kelione, o vazineti reiks is pradziu dazniau, veliau karta i menesi.
nu man istikruju pasiseke siuo klausimu, nes gyvenu siuo metu kaune, o kiek zinau tik cia yra valstybine klinika kur nemokamos konsultacijos
Atsakyti
QUOTE (Aist @ 2004 02 08, 23:34)
Labux,dantistu drauges!As pati stomatologe,o mano vyras ortodontas(tas,kuris grazina breketais ir ne tik).Siaip jau breketams amzius neriba(net 55metai).Bet yra tam tikru niuansu.Manau,jei nueisi,Guste,pasikonsultuoti-tikrai nieks per galva neduos. tongue.gif  tongue.gif
Del kainos.Vieno zandikaulio gydymas breketais kainuoja apie 1000lt.Priklauso nuo gydytojo.
Jei domina,vyras dirba VUZalgirio stomat.polikl.(ten irgi mokama) ir stomat.klinikoje"Baldentas"(Olandu g.9-1),tel.2613752.Teirautis gyd.ortodonto.
Sekmes! clap_1.gif

Siandien savo panelyte nuvedziau pas si gydytoja pasikonsultuoti del bedygstanciu kreivu dantuku. Mano mergina laaabai isranki stomatologams. Ji reguliariai vaiksto patikrinimams ir higienai, o kadangi esame keite ne karta gyvenama vieta, tai mergina stomatologu daug sutikus.

Jai labai patiko sis gydytojas thumbup.gif . Isejus ji paklause, ar dar kada eisim pas ji. Kai pasakiau, kad po metu grisim, tai dukra labai apsidziauge.

Dabar girsiu: labai graziai, linksmai su vaiku elgesi, apziurejo tikrai atidziai, man viska issamiai ir paprastai paaiskino. smile.gif Tiesa, priimamajame nelabai svetingos moteriskos dirba, bet gydytojo demesys tai kompensavo.

Zodziu, rekomenduoju wink.gif . Andrius Pocevicius, Baltdentas, Olandu 9.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 04 kovo 2004 - 20:17