as nesiojau sita vargeli apie 3metus

nezinau kiek jums metu, bet as nesiojau nuo 11klases, o atsikraciau baigus 1kursa

visoms kantrybes

QUOTE (Ingano @ 2004 03 03, 14:11) |
o didelis iskrypimas buvo? nes 3 metai pakankamai ilgai. As pasiruosus apie 1,5 metu nesiot (taip gydytoja sake). |
QUOTE (princesė @ 2004 03 03, 12:37) |
Labas fukuotukaf , pritariu tavo issakytai nuomonei ,bet pati nesioju breketus dar tik menesi laiko,jau kita savaite uzdes ir ant apatiniu dantu,tad dar truputi kompleksuoju,bet manau priprasiu tik reikia truputeli laiko. Norejau taves paklausti,kaip suprasti ,kad tau uzdejus breketus apacioje virsutiniai dantys ant ju pasikabino?Kodel taip buvo? Ir dar ar tau teko rauti dantis? |
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 03 04, 03:29) |
Dar juokingas dalykas, kai pamaciau, kaip atrodo tiesus dantys, ziurint per televizoriu i kokius aktorius ar siaip kokius izymesnius zmones su netaisyklingu sakandziu ar kreivais dantimis taip ir norisi pasakyti "Galetu ir briketus uzsidet" ![]() |
QUOTE (kristutyte @ 2004 03 04, 14:53) |
Sveiki, ir aš jau labai užsinorėjau tų breketų. Tik va problema, kur Klaipėdoj rasti ortodontą, kuris tuo užsiima. Ir dar gerą ortodontą. Gal kas žinot? |
QUOTE (kristutyte @ 2004 03 04, 12:53) |
Sveiki, ir aš jau labai užsinorėjau tų breketų. Tik va problema, kur Klaipėdoj rasti ortodontą, kuris tuo užsiima. Ir dar gerą ortodontą. Gal kas žinot? |
QUOTE (Aist @ 2004 02 08, 23:34) |
Labux,dantistu drauges!As pati stomatologe,o mano vyras ortodontas(tas,kuris grazina breketais ir ne tik).Siaip jau breketams amzius neriba(net 55metai).Bet yra tam tikru niuansu.Manau,jei nueisi,Guste,pasikonsultuoti-tikrai nieks per galva neduos. ![]() ![]() Del kainos.Vieno zandikaulio gydymas breketais kainuoja apie 1000lt.Priklauso nuo gydytojo. Jei domina,vyras dirba VUZalgirio stomat.polikl.(ten irgi mokama) ir stomat.klinikoje"Baldentas"(Olandu g.9-1),tel.2613752.Teirautis gyd.ortodonto. Sekmes! ![]() |