Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

Sveikos guerlain gerbejos ir negerbejos biggrin.gif Kreipiuosi ir cia, tikiuos nieks per galva neduos unsure.gif

Labai reikia nedidelio kiekio Guerlain "L'instant" EDP bigsmile.gif bigsmile.gif Gal kas galetu nupurksti is savo buteliuko, jei nenorit parduoti likucio unsure.gif As turiu EDT, tai labai noreciau juos sulyginti ir issirinkti kuris labiau bus prie sirdies. cool.gif Labai prasau 4u.gif... Kalba eina apie 10-15 ml. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 17, 14:58)
Sveikos guerlain gerbejos ir negerbejos  biggrin.gif  Kreipiuosi ir cia, tikiuos nieks per galva neduos  unsure.gif

Labai reikia nedidelio kiekio Guerlain "L'instant" EDP bigsmile.gif bigsmile.gif Gal kas galetu nupurksti is savo buteliuko, jei nenorit parduoti likucio unsure.gif As turiu EDT, tai labai noreciau juos sulyginti ir issirinkti kuris labiau bus prie sirdies.  cool.gif Labai prasau 4u.gif... Kalba eina apie 10-15 ml.  rolleyes.gif

bigsmile.gif O kodėl jų nepalyginus kristianoje ar sarmoje? g.gif Labai patogu - ant vieno riešo EDT, ant kito EDP. Man kažkaip keistai skamba: nupurkškit man mažai mažai "tik" 15 ml. blink.gif biggrin.gif Kai pagalvoji, kad 30 ml EDP kainuoja 159 lt, tai ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 17 sausio 2008 - 15:05
QUOTE(Africa @ 2008 01 17, 14:59)
bigsmile.gif O kodėl jų nepalyginus kristianoje ar sarmoje?  g.gif Labai patogu - ant vieno riešo EDT, ant kito EDP.  Man kažkaip keistai skamba: nupurkškit man mažai mažai "tik" 15 ml.   blink.gif  biggrin.gif Kai pagalvoji, kad 30 ml EDP kainuoja 149 lt, tai ...  lotuliukas.gif

Nugi nevaiksciosiu as kiekviena diena i sarma ar kristiana doh.gif Man palyginimui neuztenka vieno papurskimo schmoll.gif Ir neprasau padovanoti tongue.gif

Ir be to nereikia visko lyginti "Kristianos" kainom doh.gif Perfumit.lt 50 ml. kainuoja 140 lt. taip kad... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 17 sausio 2008 - 15:09
QUOTE(Tučka @ 2008 01 17, 15:06)
Nugi nevaiksciosiu as kiekviena diena i sarma ar kristiana  doh.gif  Man palyginimui neuztenka vieno papurskimo  schmoll.gif  Ir neprasau padovanoti  tongue.gif

bet kainuos tada... rolleyes.gif biggrin.gif trečdalį ar pusę butelio nupurkšt ... bet gal atsiras kokia geradarė. smile.gif
Atsakyti
O tai kodel netiko skelbimuose siuloma miniatiura g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 17, 15:18)
O tai kodel netiko skelbimuose siuloma miniatiura  g.gif

Nelabai, o be to ne as pirma buvau ja rezervavus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 17, 16:22)
Nelabai, o be to ne as pirma buvau ja rezervavus  cool.gif

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 16, 19:46)
Prasyk sekmes miniatiuros is rinkinio

Nemegstu as miniatiuru

Šią žinutę redagavo Tučka: Vakar, 22:03

O tai pabandymui butinai reikia 10-15 ml???
Normaliaaaaaaaaaa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 17, 15:57)
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 16, 19:46)
Prasyk sekmes miniatiuros is rinkinio 
Nemegstu as miniatiuru  

Šią žinutę redagavo Tučka: Vakar, 22:03
O tai pabandymui butinai reikia 10-15 ml???
Normaliaaaaaaaaaa doh.gif

Nesuprantu kodel reikia kabinetis prie mano zodziu. Nebutinai man reikia 10-15 ml. Nemegstu kvepalu kurie yra be purkstuku vat ir viskas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 17 sausio 2008 - 16:08
QUOTE(Tučka @ 2008 01 17, 18:06)
Nesuprantu kodel reikia kabinetis prie mano zodziu. Nebutinai man reikia 10-15 ml. Nemegstu kvepalu kurie yra be purkstuku vat ir viskas  tongue.gif

tongue.gif tam yra atomaizeriai. merginos nekarta minejo kad persipila i juos kvepalus is miniatiuru
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 17, 16:18)
tongue.gif tam yra atomaizeriai. merginos nekarta minejo kad persipila i juos kvepalus is miniatiuru

Va sito nepagalvojau is kart, bet vistiek Teddy pirma buvo uzsisakius is sekme L'instantus. doh.gif O be to ir kaina nereali gaunasi perkant miniatiura persipilimui i atomaizeri doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 17 sausio 2008 - 16:27
QUOTE(Tučka @ 2008 01 17, 18:25)
Va sito nepagalvojau is kart, bet vistiek Teddy pirma buvo uzsisakius is sekme L'instantus.  doh.gif O be to ir kaina nereali gaunasi perkant miniatiura persipilimui i atomaizeri  doh.gif  blink.gif

kaina normali 4u.gif juk ir patys kvepalai nera jau tokie pigus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 17, 17:25)
Va sito nepagalvojau is kart, bet vistiek Teddy pirma buvo uzsisakius is sekme L'instantus.  doh.gif O be to ir kaina nereali gaunasi perkant miniatiura persipilimui i atomaizeri  doh.gif  blink.gif

Na, is to rinkinio miniatiura kainavo 26lt (nemanau, kad daug uz daikta, kurio laaabai norisi). Is teddy pirkau norima miniuka uz 30+siuntimas, nes labai norejauB) Jau nekalbu apie kitus pirktus miniukus ir ju kainas uz kokius 3ml cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 17 sausio 2008 - 17:02