Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(sfera @ 2008 01 20, 18:45)
blush2.gif ar galetum pasidalin meteorites?

Pauostyti nori? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2008 01 20, 19:07)
Grožis neišpasakytas - ir kvepalai, ir pateikimas thumbup.gif  Atvirai kalbant, tik tas mėlynas atomaizeris iš konteksto iškrenta, bet guoskimės tuo, kad turinys svarbiau už formą bigsmile.gif Ir vargu ar jau užteks... Kada nors kas nors dar sugundys tongue.gif

Guerlainas ir atomaizeryje Guerlainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 20, 20:11)
Pauostyti nori? smile.gif
Papildyta:
Guerlainas ir atomaizeryje Guerlainas 4u.gif

noriu keliu lasu gimtadieniui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 20, 19:16)
noriu keliu lasu gimtadieniui  blush2.gif

Norai, žinoma, geri 4u.gif Tik kaip realizuoti praktiškai - idėjų nulis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mercedes @ 2008 01 20, 17:09)
clap_1.gif Noreciau isisukti i tavo buteliukus...

Ir ką darytum? Išvartytum įsisukusi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2008 01 20, 17:23)
Ah, kaip noreciau ikvepti Mahora, Meteorites, Vol de nuit ir abi AA  rolleyes.gif .(O gal ten Terracota?)  bigsmile.gif

Ten Terracotta Voile d'Ete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 20, 22:29)
Norai, žinoma, geri  4u.gif Tik kaip realizuoti praktiškai - idėjų nulis smile.gif
[

g.gif o jei as tau atomaizeri atsiusciau?man keliu lasu tereikia blush2.gif puses buteliuko neprasysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Užsikabinau už Guerlain Aqua Allegoria Menthafolia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 20, 21:29)

Ir ką darytum? Išvartytum įsisukusi? bigsmile.gif

lotuliukas.gif Neturejau tokios sventvagiskos minties.Ne,graziai su jais pasikalbeciau...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 21, 14:57)
lotuliukas.gif Neturejau tokios sventvagiskos minties.Ne,graziai su jais pasikalbeciau...

Aaa... biggrin.gif Na, kada nors, galbūt reikalai į kitą Neries pusę nuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 12 13, 21:00)

Visko Mitsouko yra - dulkių, parako, etc., bet persikų - tikrai nerasta  biggrin.gif

Mane turbūt akmenimis užmėtys Guerlain gerbėjos, bet man Mitsouko primena a.a. senelio "Troinoj" doh.gif

Patys pačiausi iš Guerlain man - Champs Elysees (nes labai primena pirmuosius mano kvepalus Lancome Tresor, gal nostalgija wub.gif ) ir Samsara labai malonūs, praėjus valandai nuo pasikvėpinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 23, 12:12)
Mane turbūt akmenimis užmėtys Guerlain gerbėjos, bet man Mitsouko primena a.a. senelio "Troinoj"  doh.gif

"Troinoj" kaip ir "Krasnaya Moskva" - klasikiniai kvepalai, kurti XIX a. pabaigoje - XX a. pradžioje. Kadangi "Krasnaya Moskva" panašumus su "Mitsouko" atrado ne viena kvepalų maniakė ir kaltę suvertė bendroms prancūziškų kvepalų tendencijoms tuo laikotarpiu, nenustebčiau dėl Troinoj tikimo į tą pačią kompaniją biggrin.gif
Atsakyti
Neiškenčiau. Užsisakiau. Laukiu atkeliaujant g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 24, 12:49)
Neiškenčiau. Užsisakiau. Laukiu atkeliaujant  g.gif

Paveiksliuką ne iškart parodė, tai maniau, kad "Trojnoj" užsisakei lotuliukas.gif

Tai nusiteik, kad sulaukus turėsi smulkią ataskaitą apie kvapą pateikt bigsmile.gif Mums čia irgi naudos turi būt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 24, 12:54)
Paveiksliuką ne iškart parodė, tai maniau, kad "Trojnoj" užsisakei lotuliukas.gif

Na ne, šito gėrio miniatiūrą su rinkiniu gavau. O to, kurį užsisakiau, su žiburiu nerasi doh.gif Ilgai ieškoti prakeikti 2 ml doh.gif
Atsakyti