Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(Tučka @ 2008 01 17, 15:58)
Labai reikia nedidelio kiekio Guerlain "L'instant" EDP bigsmile.gif bigsmile.gif Kalba eina apie 10-15 ml.  rolleyes.gif

O nebūtų paprasčiau parašyti skelbimą, kad perki likučius? g.gif Gal kas nors pasiūlys? Nes abejoju, kad atsiras norinčių nupurkšti pvz. pusę buteliuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 17, 08:51)
Abu - fantastiški, neeiliniai, tiesiog šedevrai, abu man be proto patinka wub.gif  Ir šitoj vietoj panašumai baigiasi.
Mitsouko - sausesnis, aštresnis, pradžioj kiek citrusų, paskui mediena su prieskoniais, o gėlės vos jaučiamos. Jokių gyvūninių natų (cibetino, ambros, muskuso) lyg ir nėra, bet bazinėse natose kažkas labai panašu...Sudėty dar minimi persikai, bet gal kokie džiovinti g.gif .   Dulkės, popierius, dykuma. Džinsai, kaubojiški batai, stiklas viskio - ir pirmyn į nuotykingą kelionę. Šipras. 

Mėlynoji valanda - švelnus ir sodrus kaip aksomas, bet skaidrus ir tyras kaip krištolas. Ir gilus. Citrusai pradžioj vos jaučiasi, o gėlių daugiau - šiek tiek rožių, prislopintos tuberozos, našlaičių. Gvazdikai nežymūs, tiesiog ištirpstantys. Kaip ir anyžiai pradinėse natose - švelnučiai ir neerzinantys. Bandau pagaut kažkokį vaistinės aromatą... primena kažką pažįstamo... O gal tai migdolų/vyšnių kauliukų dvelksmas (heliotropas). Pradžio kvapas truputį "kietesnis", paskui vis švelnėja, minkštėja (bet nesilpnėja). Ir vis atrodo, kad po tuo kvapu slypi dar kažkas - kitas kvapas, kurį tuoj tuoj sugausiu... Erzina ir norisi uostyt dar ir dar. Gaiviai vėsus vakaras po karštos dienos. Ramybė, atodūsiai, taurė vyno, pusbalsiu tariami švelnūs žodžiai, romantiška vakarinė suknelė, pasivaikščiojimas kvapniam sode.

Nuostabu... wub.gif Va kur žūsta talentai. thumbup.gif biologe kuriam spec. internetinį puslapį skirta diskusijoms apie kvapus. bigsmile.gif
O vyšnių kauliukus L'Heure Bleue pasirodo ne aš viena užuodžiau. yess.gif assa.gif
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 17, 09:25)
Biologe, tau rasytoja reik buti smile.gif Nu jau labai graziai aprasei wub.gif Vien paskaicius pradedu ore jausti tuos kvapus smile.gif

O ji tokia ir yra. mirksiukas.gif rolleyes.gif Matytumėt kaip gražiai augaliukus aprašo - čia dar tik žiedeliai palyginus. rolleyes.gif
QUOTE(biologė @ 2008 01 17, 09:45)
Oi, ačiū blush2.gif  Bet čia tikrai ne mano, o kvepalų, t. y. Guerlain'o, nuopelnas. Tokių prisiuostęs, net ir beraštis gali poemą parašyt lotuliukas.gif

Na jau, tik prašom nesikuklinti. cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 18 sausio 2008 - 16:04
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 18, 16:02)
Nuostabu... wub.gif Va kur žūsta talentai. thumbup.gif biologe kuriam spec. internetinį puslapį skirta diskusijoms apie kvapus. bigsmile.gif
O vyšnių kauliukus L'Heure Bleue pasirodo ne aš viena užuodžiau. yess.gif assa.gif

O ji tokia ir yra. mirksiukas.gif  rolleyes.gif Matytumėt kaip gražiai augaliukus aprašo - čia dar tik žiedeliai palyginus. rolleyes.gif

Na jau, tik prašom nesikuklinti. cool.gif  4u.gif

Ačiū, merginos, bet kad čia jau jūs per daug... blush2.gif Rašyt apie labai patinkančius kvepalus, kaip ir apie labai patinkančius augalus - tai kaip meilės laišką kurt, daug galvot nereikia...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 18, 19:20)
Ačiū, merginos, bet kad čia jau jūs per daug... blush2.gif  Rašyt apie labai patinkančius kvepalus, kaip ir apie labai patinkančius augalus - tai kaip meilės laišką kurt, daug galvot nereikia...

Kuklumas puosia moteri tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 18, 20:04)
Kuklumas puosia moteri tongue.gif  smile.gif

... iki šešiolikos" lotuliukas.gif Man seniai nebe tiek tongue.gif
Atsakyti
user posted image

Mano mielieji Guerlainai - protas sako, kad jau užteks, bet... laugh.gif

Atomaizeryje L'Instant de Guerlain pour Homme, didžioji AA - Grosellina, mažoji - Winter Delice.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 20 sausio 2008 - 15:29
QUOTE(Minerva @ 2008 01 20, 15:19)

Gražumėėėlis koks. wub.gif smile.gif Gal neužteks visgi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 20, 16:29)
Gražumėėėlis koks.  wub.gif  smile.gif  Gal neužteks visgi...  mirksiukas.gif

aciuks.gif Svarstau... svarstau... svarstau... Jardins de Bagatelle, Mitsouko, L'Heure Bleue uosčiusi-bandžiusi, patiko, bet stovėtų liūdnai kaip Meteorites - nenaudojami, visokių Love is All, etc. kažkaip nesinori, o Jicky, Parure, Nahema ir kitų "senienų" kol kas neįperku laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 20, 16:19)

clap_1.gif Noreciau isisukti i tavo buteliukus...
Atsakyti
Minerva, nuostabi Guerlain`u kompanija 4u.gif . Ah, kaip noreciau ikvepti Mahora, Meteorites, Vol de nuit ir abi AA rolleyes.gif .(O gal ten Terracota?) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 20 sausio 2008 - 16:25
QUOTE(Minerva @ 2008 01 20, 17:39)
aciuks.gif Svarstau... svarstau... svarstau... Jardins de Bagatelle, Mitsouko, L'Heure Bleue uosčiusi-bandžiusi, patiko, bet stovėtų liūdnai kaip Meteorites - nenaudojami, visokių Love is All, etc. kažkaip nesinori, o Jicky, Parure, Nahema ir kitų "senienų" kol kas neįperku laugh.gif

blush2.gif ar galetum pasidalin meteorites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 20 sausio 2008 - 17:46
QUOTE(Minerva @ 2008 01 20, 15:19)

Grožis neišpasakytas - ir kvepalai, ir pateikimas thumbup.gif Atvirai kalbant, tik tas mėlynas atomaizeris iš konteksto iškrenta, bet guoskimės tuo, kad turinys svarbiau už formą bigsmile.gif Ir vargu ar jau užteks... Kada nors kas nors dar sugundys tongue.gif
Atsakyti