Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

Ruttaa-man tai labai gerai sekasi jau beveik zinau ką pirksiu tik reikia palaukti viso to šventinio bumo,bus smagiau pirkti smile.gif . Na o šventės irgi jau artėja ,net nepamatysim o štai jau ir žiema ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gi tema tam ir skirta kad pasidalinti savo idėjomis ir pasiskolinti kitų wink.gif

Aš tai rankų darbo daug dovanų šiais metais giminaičiams darysiu, ir pigiau ir nuoširdžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 10 03, 21:48)
Mergaitės, gi tema tam ir skirta kad pasidalinti savo idėjomis ir pasiskolinti kitų wink.gif

Aš tai rankų darbo daug dovanų šiais metais giminaičiams darysiu, ir pigiau ir nuoširdžiau smile.gif

sveikos, o ką galvoji rankų darbo daryt? smile.gif niekaip nesugalvoju ką man savo giminaičiams ir artimiesiems dovanoti g.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
Gal jau kas ka sugalvojo su dovanomis kaledoms, gal gali pasidalinti savo mintimis? g.gif
Atsakyti
Manau puiki dovana, ypač vyresniems žmonėms, šiemet būtų TV priedėlis....
Atsakyti
QUOTE(Monika_150 @ 2010 10 04, 09:54)
sveikos, o ką galvoji rankų darbo daryt?  smile.gif  niekaip nesugalvoju ką man savo giminaičiams ir artimiesiems dovanoti  g.gif

Kadangi finansinė situacija sudėtinga, tai padarysiu siuvinėtus atvirukus, sveikinimus šeimoms, mergaitėms skirtukus knygoms, o berniukams planuoju raktų pakabukus... ax.gif galima maišiukus lininius išsiuvinėti moterims papuošalams ar močiutei rožiniui... 4u.gif vyrams ant butelio prijuostė... nu žodžiu, galvoju ir planuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2010 10 04, 18:09)
Manau puiki dovana, ypač vyresniems žmonėms, šiemet būtų TV priedėlis....

gal ir puiki ideja taciau man asmeniskai siek tiek butu per brangu blush2.gif as visada suaugusiems stengiuosi skirti 1asm./30lt.na jai daiktas kainuoja siek tiek brangiau nematau problemos isleisti ir daugiau,bet kazkaip norisi kad vaikai gautu kazko daugiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sutinku, kad brangu..bet galima dovanoti porai vieną dovaną, pvz. tėvams bendrą...Vistiek brangoka..bet reikalingas daiktas..
Atsakyti
pasidalinsiu ir aš keliom paprastom įdėjom iš praeitų metų:
mažiaus promočiutei padariau 2 dideles foto su proanūkiu ir jauniausia jos anūke, įrėminau į didelį vieną paprasta medinį rėmelį, kurį po to dekoravau(priklijavau plastikinių gelyčių ir tt) Nu žmogus laaabai buvo patenkintas. Paprasta, ale miela dovanėlė smile.gif
Puseserėms jaunesnėms nupirkau po kalėdines kojines dideles, jas taip pat dekoravau (apsiuvau blizgučiais, žvaigždutėm ir tt), į kojines pridėjau saldainiukų, mandarinų mergaitiškų smulkmenų (auskariukų, kvepiančių žvakių). Irgi buvo patenkintos (vien tik dekoruotos kojinės kiek dėmesio sulaukė biggrin.gif )
Draugei dovanų įdėją pasisėmiau iš čia (sm) blush2.gif Nupirkau papuošaliukų rinkinį rankų darbo, saldainių, kvepenčią žvakę ir ..pridėjau geltonų centų lotuliukas.gif Kiekvieną dovanėlę supakavau atskirai ir prie kiekvienos buvo raštelis:Prie papuošalų (kad kiti metai būtų gražūs), prie pinigū (kad kiti metai būtų turtingi)<prie saldainių (...būtų saldūs) ir tt. Nu irgi kažkaip kad ir paprastos dovanos, ale tas pateikimas buvo labai smagus ax.gif
Patiems artimiausiams jau buvo praktiškos dovanos: tai kažkas iš aprangos, kūno priežiūros ir tt. Tėvukas buvo pabai patenkintas praktiška dovana " Dormeo" pagalve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 13, 17:32)
Taigi sumanėme jiems nupirkti
elektrinį šildytuvą,manau juos tikrai labai pradžiugins ši dovana,
na o mes su vyru jau pradėjome dairytis kur gi gauti tą šildytuvą mažesne kaina. ax.gif
Ir mums yra gerai,nes nereikia sukti galvos ką padovanoti,ir jiems nes gaus tikrai reikiamą dovaną thumbup.gif

as dar pamastyciau del tokios davanos, nes elektrinis sildytuvas ziauriai daug elektros valgo blush2.gif pas mus namuose irgi salta, bet gavus tokia dovana kazin ar naudociau taupumo sumetimais g.gif zinoma, kitas dalykas jei pas juos su pinigais tikrai jokiu problemu niekad nebuna rolleyes.gif
Atsakyti
Mano idėjų laukia 16-os asmenų sąrašas. Tikiuosi įsitekti į 300-400 Lt biudžetą, kaži pavyks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 10 06, 17:12)
Mano idėjų laukia 16-os asmenų sąrašas. Tikiuosi įsitekti į 300-400 Lt biudžetą, kaži pavyks? g.gif

issidalink tuos pinigelius visiems zmonems ir matysi po kiek gaunas tada lengviau orentuotis kai turi konkrecia suma ax.gif na dar nuo kitur gal pavyks ir sutaupyti tai kazkam kitam galesi dadeti mirksiukas.gif as visada taip darau ir labai tuo patenkinta,na kai zinau kiek tiksliai galiu isleisti kiekvienam zmoguciui thumbup.gif
Atsakyti