Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- III dalis

QUOTE(Magnifique @ 2010 09 21, 21:29)
Aš irgi šiemet pradėsiu labai anksti pirkt dovanėles,nes nervuoja,kai prieš pat Kalėdas visiškas bankrotas būna  doh.gif

Tai jau tikrai, as jau pradejau pirkti po trupuciuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2010 09 22, 10:08)
Pradejau siam reikalui tapyti.
Mamai ir jos draugui bus bilietai i koki nors spektakli.
Su vyru jau sunkiau - visalaik pirkdavau kazka brangesnio/ geresnio, nes jo gimtadienis iskart po svenciu. Siemet minciu jo dovanai dar neturiu.
Uosvei praeitais metai pasiuvau linine staltese smile.gif, siemet girdejau, kad iesko kazkokio puodo, tai jei nespes isigyti manau nupirksiu ji jai.
Jaunimui(drauges ir pan) bilietai i kina, skanios smulkmenos ir pan.

Jeigu as savo draugams visiems dovanociau bilietus i kina tai butu bankrotas unsure.gif doh.gif Bet skanios smulkmenos tai man labai super atrodo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiko kalėdų maniakės newyear.gif
aš taip pat jau pradėjau ruoštis šventėms, maždaug žinau ką kam pirksiu, tik didžiausia problema senelis ir dėdė doh.gif
seneliui nieko nereikia, gyvena kaime, niekuo nesidomi, knygų neskaito, šlepečių ir tų nenešioja blink.gif neįsivaizduoju ką jam nupirkti.
dėdei irgi niekaip neįtiksi, dovana jam turi būti praktiška, nieko kito nepripažįsta. pats dirba su kompiuteriais, kitokia veikla irgi neužsiima.
nenumanau ką šiems giminaičiams nupirkti nors tu ką mega_shok.gif
gal galėtumėte patarti ką nors? ax.gif
Atsakyti
As tai jau visiems nupirkau. Liko brolis(bet jau zinau ka) ir MB. Aj dar paciai sugalvoti ko noriu ir speti namiokus palaidyti lotuliukas.gif
Atsakyti
*Liūtė*-Oho kokia greita ax.gif . Aš jau ir turiu vieną dovanėlę mamai kosmodiska jau nupirkau nebelaukiau kalėdinių akcijių galvoju pigiau nebebus radau skelbimuose naujas,tik viena kart atplėštas netiko nepatiko,tai ir pardave man visai nauja ir žymiai pigesne kaina smile.gif . Taigi ..Na dar daug liko,bet iki kalėdų ir dar daug liko,tai apie visus bus tikrai pagalvota dar iki švenčių smile.gif
Atsakyti
mano ir dovanos supirktos ir supakuotos lotuliukas.gif dar teciui pagalvele noriu issiuvinet ir viskas galiu ramiai laukt kaledu,na nebent savo MB ir dukrai dar neatsispirsiu ko nors nenupirkus,jug ne taip jau daznai juos palepinu dovanom wub.gif
Atsakyti
Kokios jūs greituolės, 4u.gif o mano galvoje vis dar tuščia, paskaitinėju ką jūs dovanojate, tikiuosi kokią idėją nučiupti blush2.gif
Atsakyti
Milita-vauv smile.gif as galbut irgi dabar norėčiau jau pirkti,bet ateis šventinis bumas,nuolaidos,naujių dalykų visokių,ir tam pačiam pakavimui,bus kalėdinių kaspinėliu,popieriaus dovanoms,na aš taip neskubu,geriau palaukti,nes prieš kalėdas dar ir norai gali apskikeisti ir dar visko nutikti,ir man pačiai smagiau pirkti dovanėles prieš kalėdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 09 24, 13:24)
Milita-vauv  smile.gif  as galbut irgi dabar norėčiau jau pirkti,bet ateis šventinis bumas,nuolaidos,naujių dalykų visokių,ir tam pačiam pakavimui,bus kalėdinių kaspinėliu,popieriaus dovanoms,na aš taip neskubu,geriau palaukti,nes prieš kalėdas dar ir norai gali apskikeisti ir dar visko nutikti,ir man pačiai smagiau pirkti dovanėles prieš kalėdas  4u.gif

To ka as pirkau, kaledu metu nebuna nuolaidu, tik buna eiles, ir jau nebeimanoma gauti doh.gif Broliui tai zinau ka, vat dar mazei Dora zaisliuka nuziurejau, o MB tai per akcijas paimsiu kazka. daugiau kvit.pakuosiu gruodi, kad pajusciau ta kaledu dvasia:)) bent karta,gruodi nebus soko piniginei wink.gif
Atsakyti
na tai kad ir dabar pilna ir kalediniu kaspineliu ir popieriaus pakavimui tik pakavimo ideja reik sugalvot mirksiukas.gif o del tu nuolaidu tai as jomis netikiu pries sventes kainas pakels po to ryskioj etiketej vel sumazins iki buvusios ir stai jums nuolaidos,o be to megstu pirkti tai ko zinau zmogui tikrai gali prireikt arba savo koki rankdarbi jug tikrai tokio nenupirksi. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 16, 08:15)
Aš galvoju šiemet suaugusiems saldainiais dekoruoti butelius, juo paverčiant Kalėdų eglutėmis,

as pernia taip dariau ax.gif ax.gif labai liuks gavosi 4u.gif tik dariau is ciupliamu saldainiu,o ne sokoladiniu 4u.gif

sveikos,

matau jau planuojanciu kaledines dovanas yra nemazai thumbup.gif
o as siemet kaip niekad kazko nelaukiu svenciu unsure.gif net nzn kodel verysad.gif
Atsakyti
agaga00 - šauniai smile.gif .Aš tai vaikui mp4 dovanosiu,mamai kosmodiska (jau nupirkau ) , teciui-dormeo pagalve,uosviams-elektrinį šildytuvą smile.gif Juk dienos eina taip greitai ir tos šventės artėja smile.gif mirksiukas.gif pas mus maximoje ziuriu jau prikrauta zvakiu ir viso kito velinems smile.gif ,na o po vėlinių ir parduotuvems ateis laikas ruoštis kalėdoms,na o vėlines jau tikrai neužilgo ax.gif
Atsakyti