Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Sveikos smile.gif

mums jau 7,5 menesio, mokam sliauzioti reaktyviniu greiciu per visa buta, mokam sedeti, tik dar pats neatsiseda, labai patinka ir pastoviniuoti, zinoma nepiktnaudziaujam ax.gif valgom 2 kartus kruopu i 1 karta darzoviu su mesa kosytes per diena, geriam sultis, arbateles, vandenuka, dabar jau is gertuves, bet buteliuka labai mylejo thumbup.gif visus kitus kartus duodu MP.

Kalbu dar mazai pas mus, vis mokinu sakyt mama, bet jis tik juokias smile.gif nors kelis kartus netycia buvo istares "mama" tai net sirdis apsalo wub.gif

tyrinejam visus daiktus, viskas keliauja i burnyte smile.gif labiausiai patinka laidai, kompas, zurnalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2008 03 15, 01:22)
Sveikos smile.gif

mums jau 7,5 menesio, mokam sliauzioti reaktyviniu greiciu per visa buta, mokam sedeti, tik dar pats neatsiseda, labai patinka ir pastoviniuoti, zinoma nepiktnaudziaujam  ax.gif  valgom 2 kartus kruopu i 1 karta darzoviu su mesa kosytes per diena, geriam sultis, arbateles, vandenuka, dabar jau is gertuves, bet buteliuka labai mylejo  thumbup.gif  visus kitus kartus duodu MP.

Kalbu dar mazai pas mus, vis mokinu sakyt mama, bet jis tik juokias smile.gif nors kelis kartus netycia buvo istares "mama" tai net sirdis apsalo wub.gif

tyrinejam visus daiktus, viskas keliauja i burnyte smile.gif labiausiai patinka laidai, kompas, zurnalai thumbup.gif

labas vakaras_norejau suzinot, ar normalu, jei mano mazyliui dygsta tik dabar pirmieji dantukai, ir jis mieliau valgo "kieta' maista nei geria misinuka. Misinuko isgeria pries kiekviena valgyma tik po 80 - 100 ml:( anksciau isgerdavo net 210 ml misinuko. Mielos mamos, ka daryti? Ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 15, 20:47)
labas vakaras_norejau suzinot, ar normalu, jei mano mazyliui dygsta tik dabar pirmieji dantukai, ir jis mieliau valgo "kieta' maista nei geria misinuka. Misinuko isgeria pries kiekviena valgyma tik po 80 - 100 ml:( anksciau isgerdavo net 210 ml misinuko. Mielos mamos, ka daryti? Ar tai normalu?

Sveika, mano irgi taip pat valgo. Manau del to, kad nebemaitini ir kuo kietesnis tuo geriau tas maistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 13, 13:54)
Mano gime 07.25 d. tikrai ankstoka su vaikstine  mirksiukas.gif

mano gime 07.31 ir jau 1,5 men vaikstynej, jam labai patinka ir pati nuveikt kazka galiu tongue.gif lankemes pas ortopeda, nepataria laikyti ilgai, tai as po koki 15 min daug kartu per diena ax.gif bet dauguma vaiku tose vaikstynese uzaugo ir dar negirdejau kad nuo vaikstynes kas butu atsitike mirksiukas.gif na bet issimciu visur yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 03 16, 10:53)
mano gime 07.31 ir jau 1,5 men vaikstynej, jam labai patinka ir pati nuveikt kazka galiu tongue.gif lankemes pas ortopeda, nepataria laikyti ilgai, tai as po koki 15 min daug kartu per diena  ax.gif  bet dauguma vaiku tose vaikstynese uzaugo ir dar negirdejau kad nuo vaikstynes kas butu atsitike mirksiukas.gif na bet issimciu visur yra g.gif

Sveika mirksiukas.gif
As tikrai ne pries vaikstynes, manau, kad tai kiekvienos mamos asmeninis reikalas
, bet man daktare sake, kad ateina siaubingai daug vaikuciu su laikysenos problemom, ir dauguma ju turedavo vaikstynes, sokliukus. Ji pati sako, kad mes perspejam mamytes bet jos neklauso unsure.gif , sake, geriausiu atveju, glima pora kartu po 15min. per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
na ka mano maziuke: ka ka tai sokt nesiliauja vis strikineja ir strikineja:valio,o ypac muzika isgirdusi.sliauzt visai nenori tik griebiasi uz kur ir stojasi,manau ji greiciau vaikscioti ismoks nei sliauzti biggrin.gif,pagaliau ismokinau katutes ploti smile.gif
turi 2 dantukus sako mama tete ir megstamiausias zodis ne ne ne biggrin.gif
Nuo pat gimimo issimiegu naktim, ispradziu viena karta keliausi.o dabar ismiega visa nakti thumbup.gif
Su vaikstyne nuo 6 men.sodinau,greit suprato ,kaip su ja elgtis ir ka gali nuveikti:)stalciukius jau pamego biggrin.gif
Atsakyti
Parasysiu, ka maniskis jau sugeba, nieko labai daug , bet dziaugiames visais jo pasiekimais, puikiai vartosi i abi puses, labai tvirtai stivi pats pasilaikydamas, o sedeti pats dar nesiseda, tikriausiai greiciau atsistos pats nei atsises ax.gif
Atsakyti
sveikutes..
na is ties kiekvienas kudikis auga skirtingai..bet auginimo taisykles manau visiems bendros..
kas del vaikstynes, zinau ir as kad nepatariama,,,i jas sodinti mazyliu, del stuburo pazeidimu, koju iskrypimu, buna per anksti statomam kudikiui X formos kojytes...siaubingas dalykas...

kt tema, skundesi mama, kad vaikas valgo daugiau kieto maisto , pienuko..nea...normalu, maniskis po 7.5men maitinimo nevalge mano PM, jokio misinio, nei kt pieno negaliu isiulyti, ir neduodu gerti, kosytes ruosiu su pienu jam, manau uztenka..o geria sultytes...naturalias obuoliu...

o maniskis, 8 men ypatingai sustiprejo, tvirtai sedi, atsisesti neatsiseda, ropoti, jau jau..bando,,,dar kelios dieneles ir pirmyn..dantuku neturim, linksmas, energingas..nakty keliasi atsigerti sulciu..siaip puikus vaikas...

viskam savas laikas..mamytes nepergyvenkit...
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 03 16, 18:34)
Sveika  mirksiukas.gif
As tikrai ne pries vaikstynes, manau, kad tai kiekvienos mamos asmeninis reikalas
, bet man daktare sake, kad ateina siaubingai daug vaikuciu su laikysenos problemom, ir dauguma ju turedavo vaikstynes, sokliukus. Ji pati sako, kad mes perspejam mamytes bet jos neklauso unsure.gif , sake, geriausiu atveju, glima pora kartu po 15min. per diena mirksiukas.gif

labas vakaras, o mano maziui neleido vaikstynes naudot:( vienas KMUK traumatologas TAI pasake:(
Atsakyti
Me, kai buvome septynių mėnesių vartėmės visaip, šliaužiojom, atsisėsdavom, kai labai to norėjom. Įsikibęs bandydavo stotis, bet dar nepavykdavo pasikelti. Ir aišku daug šnekėjom savo kalba. wub.gif
QUOTE(Gutia @ 2008 03 16, 18:34)
Sveika  mirksiukas.gif

Vyresnysis užaugo su vaikštyne, taip pat ir beveik visi jo bendraamžiai. Ir kartais joje praleisdavo dvi-tris valandas per dieną. Nė vienas neturi iškrypusio stuburo ar iškrypusių kojų. Tai ką, dabar vaikai kitokie? Mažiui neperku, nes ir be jos visur ropoja.
Atsakyti
sveikos mamytes siandien musu suneliui 7 menesiukai thumbup.gif ant nugarytes praktiskai neguli paguldai tai ziurek jau ir ant pilvo labai vartosi jau ir zliauzti bando , i prieki ir atbulomis.Sedasi isikibes ,pasedi trumpai griuna ant sono.Isikibes spiriasi stotis.Dantuku dar neturim bet greitu laiku manau jau sulauksim nes jau baltuoja. smile.gif Valgom darzoviu kosytes, ivairiu grudu mkosytes ,geriam MP arbateliu sultyciu, na aisku nedaug tik kai pavalgom kosyte.Tik va viena beda pradejus damaitinti kietu maistu kieteja viduriukai doh.gif verysad.gif .Kalbam labai daug . biggrin.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
sveikute...

mum buvo ta pati beda,pradejus damaitinti lelyte kietejo viduriukai, pasirodo per DAUG bulviu dedavau virdama kosyte, butent jos KIETINA viduriukus...
siulyciau ir jums pabandyti..deti maziau....ju..
jei maitinate ryzi kosyte, jie taip pat kietina...

QUOTE(sandra_panda @ 2008 03 17, 20:14)
sveikos mamytes siandien musu suneliui 7 menesiukai  thumbup.gif  ant nugarytes praktiskai neguli paguldai tai ziurek jau ir ant pilvo labai vartosi jau ir zliauzti bando ,  i prieki ir atbulomis.Sedasi isikibes ,pasedi trumpai griuna ant sono.Isikibes spiriasi stotis.Dantuku dar neturim bet greitu laiku manau jau sulauksim nes jau baltuoja. smile.gif Valgom darzoviu kosytes, ivairiu grudu mkosytes ,geriam  MP  arbateliu sultyciu, na aisku nedaug tik kai pavalgom kosyte.Tik va viena beda pradejus damaitinti kietu maistu kieteja viduriukai  doh.gif  verysad.gif .Kalbam labai daug . biggrin.gif  thumbup.gif  ax.gif

Atsakyti