Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(Gutia @ 2008 03 16, 18:34)
Sveika  mirksiukas.gif
As tikrai ne pries vaikstynes, manau, kad tai kiekvienos mamos asmeninis reikalas
, bet man daktare sake, kad ateina siaubingai daug vaikuciu su laikysenos problemom, ir dauguma ju turedavo vaikstynes, sokliukus. Ji pati sako, kad mes perspejam mamytes bet jos neklauso unsure.gif , sake, geriausiu atveju, glima pora kartu po 15min. per diena mirksiukas.gif

as ir ne pries, statau be jokiu susimastymu, nors ramu pasidaro namuose keliolika minuciu tongue.gif blush2.gif o siaip tai aisku kad cia vaikiuikui neinauda nuo kudikystes stuburiukui apkrova, bet ir sodint negalima, statyt negalima, automobilinej kedutej ilgai laikyti negalima, tai ka ta vaika suvystyt ir laikyti iki kol i mokykla prades eiti schmoll.gif na as susrizikuosiu, gal nieko bloga nenutiks, mano sesers abu sunus vaikstyneje uzaugo,ir grazus ir tvirti abu kaip azuolai mirksiukas.gif
O dar norejau paklausti, ar normalu kad vaikas miega 4 kartus perdiena po dvi valandas g.gif anksciau taip nebuvo, jau kokia antra savite taip daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goduke: 17 kovo 2008 - 21:12

O dar norejau paklausti, ar normalu kad vaikas miega 4 kartus perdiena po dvi valandas g.gif anksciau taip nebuvo, jau kokia antra savite taip daro g.gif
[/quote]

Tai aišku, kad nieko blogo, kad vaikas daug miega smile.gif , jei tiktai neturi temperatūros, ar neserga. Mano visi vaikai buvo miegaliai biggrin.gif ir dabar mažoji miega 3-4 kartus per dieną, ryte ir vakare trumpiau, o dieną apie 3-4 val.
Atsakyti
Oi kaip pavydziu, kai jusu vaikuciai miega rolleyes.gif Mano du kartus per diena ir ilgiausiai po valanda g.gif Dar kad nakti gerai miegotu, bet kur tau, kelias po 10 kartu doh.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus tikrai pabandysiu deti maziau bulvyciu. ax.gif As net nepagalvojau kad nuo bulviu gali kietet viduriukai.Tikrai dekui. mirksiukas.gif
Papildyta:
na o del miegucio tai maniskis miega diena mazai kelis kartus po puse valandos arba buna kad ismiega 2 val, jei nemiega ilagai.ir vakare eina anksti miegoti 8 val. ir keliasi dar paryciuj kokia 4 val, 5 val, oavalo ir iki 7 val. 8 val. dar pamiega . nezinau kaip reikia jam rezima pakeisti kad nueitu truputi veliau miegot ir nesikletu nakti, Bandziau islaikyt ilgiau nemieganti vakare tai kaip pradejo zirzti doh.gif .Tai nezinau ar jam dar viskas savaime susiformuos ar reikia ir mano pastangu jam rezimui padet nusistovet. g.gif
Atsakyti
[quote=Andza,2008 03 18, 12:12]
[/quote]

Tai aišku, kad nieko blogo, kad vaikas daug miega smile.gif , jei tiktai neturi temperatūros, ar neserga. Mano visi vaikai buvo miegaliai biggrin.gif ir dabar mažoji miega 3-4 kartus per dieną, ryte ir vakare trumpiau, o dieną apie 3-4 val.
[/quote]
as cia sunerimau, nes perskaiciau straipsni, kad kuo toliau tuo labaiu mazeja miego, o pas mane atvirksciai - pradejo miegoti tongue.gif
Atsakyti
sveika

nesijaudinkit vaikas miega tiek kiek jam reikia..tai tikrai manau normalu...
kad ir po 1 val jam tiek uztenka, kad pailsetu..

[quote=Andza,2008 03 18, 12:12]
[/quote]

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 03 15, 19:47)
labas vakaras_norejau suzinot, ar normalu, jei mano mazyliui dygsta tik dabar pirmieji dantukai, ir jis mieliau valgo "kieta' maista nei geria misinuka. Misinuko isgeria pries kiekviena valgyma tik po 80 - 100 ml:( anksciau isgerdavo net 210 ml misinuko. Mielos mamos, ka daryti? Ar tai normalu?

del dantuku tai tikrai normalu, visi vaikai skirtingi, o dantukai visiems isdygs anksciau ar veliau smile.gif
Atsakyti

Sveikutes, mums 7 men ir beveik 2 sav. Ziuriu pasiekimai visu labai nevienodi.. Musu mazoji 71cm 8060g - pati jau neblogai sedi, laaabai mazai vartosi, valgo MP ir mesyte, darzoves, avyzas. Kose verdu su karves pienu, geriam vandenuka. Dantuku neturim ir panasu, kad greitu laiku nenusimato smile.gif

Taip pat turim problemu del viduriuku, kiek pasiskaiciau, patarimai tokie - gerti daugiau skysciu, galima duoti siek tiek aliejaus (pora lasiuku) - sako padeda smile.gif
Atsakyti
Sveiki! O mums siandien suejo 7 menesiukai 4u.gif Bet nezinom kiek sveriam ir ugis koks,rytoj eisim pas gydytoja.Dar pati nesedi,bet pasodinta viena ilgai issedi,sliauzioti nemokam ir nesiruosiam,tinginiuke biski yra ir niekaip nesulaukiam to pirmojo dantuko... g.gif su vaikstynem tai duodasi po kambari ir iki virtuves atsliauzia atsispirdama...
Atsakyti
Mums 7men ir 1 savaite, turim 3 dantukus, sedi laisvai, bet tik pasodinta, pati tingi pasistengti... Is sedimos padeties pereina ant keturiu, pasiubuoja. Prilaikoma uz rankyciu bando stotis, ir pavyksta. thumbup.gif
Taria skiemenukus de-de, te-te blush2.gif , bu-bu, ap, ...
Valgom vaisiu tyreles, mesyte su darzovem thumbup.gif (triusiena, kalakutiena), 1/4 kiausinio trynio, kruopu koses...
Truputi tinginiuke, bet pasportuot ant gymnic kamuolio megsta. I vezimo lopsi dar telpa, bet gulet jau nebenori doh.gif , tad ieskom lengvo sketuko...
Atsakyti
mums 7men ir 2 savaites, pasiekimai musu nedideli, bet mamai nesa daug dziaugsmo, vartomes i visas puses, ant pilvuko sukiojasi aplink 360 laipsniu, pats dar nesedi bet pasodintas ilgokai sedi. Pats neatsistova bet jei pastatai ir duodi kur isikabinti tai puikiausiai isstovi. Dantuku dar neturim, bet jau greiitai turi pasirodyti thumbup.gif 4u.gif Valgom vaisiu tyreles, kruopu ir darzoviu su mesyte koses
Atsakyti
mano maze,7su puse menesio,viena dar tik pora sek.pasedi.bet uztai rydenasi kaip kamuoliukas,tik spek gaudyt bigsmile.gif ,bet ropot dar neiseina,uzpakaliuka kelia ,bet daugiau nesigauna. viena dantuka jau turim,sesiu men.islindo.na tikesimes ,kad greitu metu daugiau veiksmo bus,nes virssvoriu nesiskundziam ir noras judejimui yr. wub.gif sveriam 8150g o ugis 75cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vollin: 20 kovo 2008 - 19:31