Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(vollin @ 2008 03 20, 20:27)
mano maze,7su puse menesio,viena dar tik pora sek.pasedi.bet uztai rydenasi kaip kamuoliukas,tik spek gaudyt  bigsmile.gif ,bet ropot dar neiseina,uzpakaliuka kelia ,bet daugiau nesigauna. viena dantuka jau turim,sesiu men.islindo.na tikesimes ,kad greitu metu daugiau veiksmo bus,nes virssvoriu nesiskundziam ir noras judejimui yr.  wub.gif          sveriam 8150g o ugis 75cm.

Virssvoris judejimui,manau, neturi reiksmes schmoll.gif Mano mazius 10 kg sveria ir taip pat 75 ugis. Pamatytum koks judrus doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
mums irgi uz keliu dienu bus 7 men. sedim tai dar nelabai tvirtai,bet maitinimo kedutei tai thumbup.gif , guleti tai nenorim visai schmoll.gif ,vartomes tai ne tas zodis lotuliukas.gif stojam ant keturiu, po truputi iseina ir keturiom paropoti, valgo viska is eiles, dantuku neturime nei vieno g.gif , todel laukiam su nekantrumu, diena miegam du katrus po valanda, kartais ir tos nebuna, uz tai nakti ismiegame visa, gulames apie 9 val. , keliames 6-7 val. valgyti, po to dar biskuti pasnaudziam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velinka: 21 kovo 2008 - 10:10
Mums ryt 7 men. Kalasi pirmas dantukas, tad besitesiancios naramios su atsikelimais naktys, tapo dar neramesnemis. Autokeduteje ir vezimelyje nuo gulscios padeties sedasi, nenulaikysi, taciau nesilaikant sedeti ar atsisesti dar nelabai iseina. Mokomes. Valgom viska ka mama duoda gerai. Si menesi ragausime mesytes.
Turime gera vaikstyne, bet i ja neskubam. Gali tekti taip ir parduoti nepanaudojus, nes kudikis didelis, gali ''isaugti''.
Labai greitai ciuoziame atgal, o i prieki nelabai. Labai graziai ciupinejame daiktus, net ir smulkiausius, garsiai krykstaujame, rekaujame, juokiames.
Likus savaitei iki 7 men svereme 9.6 kg, ugis - 71 cm. Mums visi sedejimai ir judejimai pasak pediatres ir masazuotojos yra del didelio greito augimo. Visi kiti duomenys l.geri.
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 03 21, 14:14)

Likus savaitei iki 7 men svereme 9.6 kg, ugis - 71 cm.  Visi kiti duomenys l.geri.

didckis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***zanute*** @ 2008 03 20, 19:51)
Virssvoris judejimui,manau, neturi reiksmes  schmoll.gif Mano mazius 10 kg sveria ir taip pat 75 ugis. Pamatytum koks judrus  doh.gif

nenorejau sunkiasvoriu izeist 4u.gif atsiprasom.tik sakoma,kad jei maziai daugiau sveria tai sunkiau ir juda.na,bet tai netiesa,dabar zinau bigsmile.gif .
na dar norejau pasigirt,mano maziuke jau nuo antro menesio ismiega visa nakti,be jokiu problemu.kartais girdziu kai prabunda,bet truputi pazaidus pati su savimi vel uzmiega.man net keltis nereik.zinoma turejom pries gera men.problema anksti i lova eit.budavo kokia 22tra val uzmiega,po kokio gero pusvalandzio pabunda ir jau tada geras trys valandas net nesiruosia eit miegot.bet pagaliau vel atsitaisem,einam 22val miegot ir keliames kokia 8-9val.diena einam kas trys valandas miegucio kokiam geram pusvalandukui. su maistuku irgi jokiu problemu,valgom pagal amziu skirta maistuka,geriam daug arbateles.tik va dar su kalba tai sunkoka,labai patinka balso stipruma rodyt,tai kai gera nuotaika,tai cypiam kiek plauciai leidzia biggrin.gif .truputi pagurguliojam su pilna burnelia seiliu na ir kai pykstam ar verkiam tai kazkas panasaus i mama issprusta.tai turbut tiek siam kartui,ziuresim ka kitas menuo atnes smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vollin @ 2008 03 21, 21:46)
nenorejau sunkiasvoriu izeist  4u.gif atsiprasom.tik sakoma,kad jei maziai daugiau sveria tai sunkiau ir juda.na,bet tai netiesa,dabar zinau  bigsmile.gif .
na dar norejau pasigirt,mano maziuke jau nuo antro menesio ismiega visa nakti,be jokiu problemu.kartais girdziu kai prabunda,bet truputi pazaidus pati su savimi vel uzmiega.man net keltis nereik.zinoma turejom pries gera men.problema anksti i lova eit.budavo kokia 22tra val uzmiega,po kokio gero pusvalandzio pabunda ir jau tada geras trys valandas net nesiruosia eit miegot.bet pagaliau vel atsitaisem,einam 22val miegot ir keliames kokia 8-9val.diena einam kas trys valandas miegucio kokiam geram pusvalandukui. su maistuku irgi jokiu problemu,valgom pagal amziu skirta maistuka,geriam daug arbateles.tik va dar su kalba tai sunkoka,labai patinka balso stipruma rodyt,tai kai gera nuotaika,tai cypiam kiek plauciai leidzia  biggrin.gif .truputi pagurguliojam su pilna burnelia seiliu na ir kai pykstam ar verkiam tai kazkas panasaus i mama issprusta.tai turbut tiek siam kartui,ziuresim ka kitas menuo atnes  smile.gif .

maniskis gime paskutine liepos diena, o turejo rugpjucio 1 tongue.gif ir labai panasiai viska daro drinks_cheers.gif va kelios dienos kai snekos turi, o siaip toks nekalbus buvo doh.gif o del svorio tai as sutikciau su jusu nuomone, kuriu svoris didesnis tai tikrai maziau ir juda, maniskis tai sivis labai didelis tinginys, sveria 10,100 ir 73 cm. o kuriu sunkiasvoriai, kaip jus pavadinot, juda tai lai dziaugiasi mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goduke: 21 kovo 2008 - 21:23
QUOTE(goduke @ 2008 03 21, 21:22)
maniskis gime paskutine liepos diena, o turejo rugpjucio 1 tongue.gif ir labai panasiai viska daro drinks_cheers.gif va kelios dienos kai snekos turi, o siaip toks nekalbus buvo doh.gif o del svorio tai as sutikciau su jusu nuomone, kuriu svoris didesnis tai tikrai maziau ir juda, maniskis tai sivis labai didelis tinginys, sveria 10,100 ir 73 cm. o kuriu sunkiasvoriai, kaip jus pavadinot,  juda tai lai dziaugiasi mamos mirksiukas.gif

manoji tai buvo paskaiciuota rugpjucio 20,bet jai matyt pabodo laukt,nusprende kad laikas pasauli pamatyt. jau per mano sunaus gimtadieni(liepos 30)pradejo laukan prasytis biggrin.gif ,bet vakarop apsirmino,palauke para laiko ir jau rimtai nusprende kad jau laikas nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kraustomes ir mes i 7 menesiuku temute thumbup.gif
Arnukas 7 men sveria 9.7 kg,o ugis 74 cm. jis valgo mamos pieniuka,darzoviu kose su mesa ir kruopu kose thumbup.gif 7 menesiu proga isdaigino ir antra dantuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vollin @ 2008 03 22, 18:51)
manoji tai buvo paskaiciuota rugpjucio 20,bet jai matyt pabodo laukt,nusprende kad laikas pasauli pamatyt. jau per mano sunaus gimtadieni(liepos 30)pradejo laukan prasytis  biggrin.gif ,bet vakarop apsirmino,palauke para laiko ir jau rimtai nusprende kad jau laikas  nestuke.gif

o tai smagu kaip vaikuciai vos ne viena diena gime thumbup.gif, nu ir pataike teveliai mirksiukas.gif tik jau didesniems bus sunku nutarti pas ka baliavoti lotuliukas.gif mes su sese per diena skiriames ir jubiliejai penkmeciu sutampa, tai kartais nepasidaliname lotuliukas.gif smagu, gal ir man sese organizuoti saviskiui tomis dienomis thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Kiek jusu mazuliai dabar turi dantu? Mano mazylei uz 4 dienu bus 7 men.. ir jau turi 6 dantis kai kiti du mano vaikai tokio amziaus turejo tik 2 g.gif Nuo ko tai priklauso?
Atsakyti
sveiki,mum jau 7men,ir vis dar bedantuku esame biggrin.gif ,nezinau kiek sveriam ,nes daktare mum sake ateiti dabar tik 9men.,manau kazkur 8,500g,ir ugis 73cm.
valgom darzoviene su mesyte,ir misinuka,taippat vartomes ,bet nelabai tvirtai sedime,jau pradedam bandyti sliauzti tik mum iseina atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ayra @ 2008 03 24, 21:43)
Sveikos mamos,

Kiek jusu mazuliai dabar turi dantu? Mano mazylei uz 4 dienu bus 7 men.. ir jau turi 6 dantis  kai kiti du mano vaikai tokio amziaus turejo tik 2 g.gif Nuo ko tai priklauso?

Mes du turim, trecias dar tik kalas. Pas jus tikrai daugokai bigsmile.gif Net neisivaizduoju nuo ko priklauso g.gif Kiekvienas vaikas, manau, skirtingai auga
Atsakyti