Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(Atene82 @ 2007 12 28, 13:41)
Papasakosiu savo patirti, kuri mane labai pykdo, nes.... doh.gif abu savo ilgalaikius draugus suradau tame paciame klube. Taciau tam kad susipazintume, man reikejo pakelti pirstuka ir pamoti, kad ateitu sokti i sokiu aiskstele. Taip pat buvo ir su treciu vaikinu, su kuriuo draugavau keleta menesiu. Tai kas cia dabar vyksta!!!! gun_rifle.gif Viska man paciai reikia padaryti?? Nu uzkniso tie Lietuvos vyrai. Be to reikia pamineti, jog anksciau megdavau viena eiti i klubus.
jau kuri laika vaikstau su drauge, abi pasokam ir niekam pirstuku nemojuoju. REZULTATAS - apie metus esu viena. Jokiu pazinciu klube. Visi tik ziuri, o prieit neprieina. Niu ir ka dabar pasakysit, musu drasieji vyrai? bash.gif

jei vyrukai neisdrista pakabint klube, tai ka kalbet apie kitas vietas doh.gif
imtu pavyzdzius is italu vyru tongue.gif , drasumas net per akis eina blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 12 29, 18:19)
jei vyrukai neisdrista pakabint klube, tai ka kalbet apie kitas vietas  doh.gif
imtu pavyzdzius is italu vyru  tongue.gif , drasumas net per akis eina  blink.gif .

bet tai kas is to italisko kabinimo, toks jausmas kad jie kabina viska kas juda biggrin.gif

as neieskau ir kabint nekabinu nes vyra turiu, bet kai einu pasisokt su draugem, kone kaskart prisitato kokiu veikeju siulanciu nupirkt kokteili, pasokt ar siaip kokias nesamones sneka biggrin.gif niekada gyvenime nerodziau pirma iniciatyvos, kazkaip stabdis as tuo atzvilgiu, net tokio dalyko kaip sypsena ar flirtas akimis negaliu isspaust pirma biggrin.gif
Atsakyti
Del tu zvilgsniu tai as galiu pasakyti kad pasitvirtina ax.gif o kai prie to dar nusisypsai tai isvis thumbup.gif
As cia zinoma kalbu apie savo patirti biggrin.gif
Tai va griztant prie tu zvilgsniu, galima nesisypsoti (cia apie lupas ir veido israiska), bet labai svarbu kad pats zvilgsnis butu linksmas, yra net toks posakis - "laimingos ar ten sypsancios akis"
Dar kart pasikartosiu, kad man tai veikia smile.gif
apart zvilgsniu - turetu buti patraukli isvaizda mirksiukas.gif gera nuotaika 4u.gif ir pasitikejimas savimi 4u.gif
As tai bunu ir prieinu pati - paklausiu tiesiog ar nezino kiek dabar valandu? ar kur ten tokia ir tokia gatve? ir ziuriu i akis smile.gif , jei yra akiu kontaktas tai dar mesteliu kokia banalia fraze - "koks grazus oras siandien", ar "kaip faina kad siandien man iseigine" 4u.gif nu jei vyras nebando toliau uzmegzti pokalbio tai "aciu ir sudie".
o viena kart iskart pakviete puodelio kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 12 29, 16:24)
as neieskau ir kabint nekabinu nes vyra turiu, bet kai einu pasisokt su draugem, kone kaskart prisitato kokiu veikeju siulanciu nupirkt kokteili, pasokt ar siaip kokias nesamones sneka biggrin.gif niekada gyvenime nerodziau pirma iniciatyvos, kazkaip stabdis as tuo atzvilgiu, net tokio dalyko kaip sypsena ar flirtas akimis negaliu isspaust pirma biggrin.gif

taigi grazi moteris esi mirksiukas.gif , uz tai ir siulo pasokt, kokteili ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(latede @ 2007 12 29, 17:04)
As tai bunu ir prieinu pati - paklausiu tiesiog ar nezino kiek dabar valandu? ar kur ten tokia ir tokia gatve? ir ziuriu i akis smile.gif  , jei yra akiu kontaktas tai dar mesteliu kokia banalia fraze - "koks grazus oras siandien", ar "kaip faina kad siandien man iseigine" 4u.gif  nu jei vyras nebando toliau uzmegzti pokalbio tai "aciu ir sudie".
o viena kart iskart pakviete puodelio kavos smile.gif

as tai negaliu taip angel_sadangel.gif , ziauriai reikia perlipt save doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 gruodžio 2007 - 14:51
QUOTE(latede @ 2007 12 29, 17:04)
As tai bunu ir prieinu pati -

ech ... jei aš dbr savo nusižiūrėtąjį sutikčiau gatvėj, tai tikrai pribėgčiau užkalbinčiau, visus mirksėjimo pratimus atlikčiau ir t.t... wub.gif Bet kad nesutinku doh.gif O sms'us rašyt manau kvaila unsure.gif Neįsivaizduoju ką daryt. Jau ir naktimis sapnuot pradėjau fool.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 12 29, 16:24)
bet tai kas is to italisko kabinimo, toks jausmas kad jie kabina viska kas juda biggrin.gif

na kur jau prie tavęs neprieis mirksiukas.gif Man toli iki tavęs, ir tai niekada nesiskundžiau dėmesiu biggrin.gif klubuose būdavo, kad net prie WC laukdavo koks,nes aikštelėj nebūdavo kada prieiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 12 30, 21:10)
na kur jau prie tavęs neprieis mirksiukas.gif  Man toli iki tavęs, ir tai niekada nesiskundžiau dėmesiu biggrin.gif  klubuose būdavo, kad net prie WC laukdavo koks,nes aikštelėj nebūdavo kada prieiti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

vienas nervina, kai per daug kabina, kitoms, kai niekas nekabina doh.gif
Atsakyti
anksciau labiau rodydavau demesi pirma,dabar laukiu kada mane uzkalbins blush2.gif tik niekada nevengiu akiu kontakto,jei vaikinas simpatiskas ir man patinka,visada pasiziuriu(na aisku ne ikyriai akis isvertus smile.gif ) ir nenuleidziu akiu,bet kad vaikinai taip ir nueina.kaip vienas yra sakes nedrista jie taip uzkabinti gatvej,nebent kompanija draugu eina tada tai jau jo...
Atsakyti
Reikia padaryt mokomąją paskaitą klube kokiam nors. Susitariam eit į klubą ir viliojimo asės pamokins mus kukliasias kaip bernus kabint biggrin.gif
ar kas pritars tokiai idėjai?
jaučiu, kad schmoll.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 01 01, 21:19)
Reikia padaryt mokomąją paskaitą klube kokiam nors. Susitariam eit į klubą ir viliojimo asės pamokins mus kukliasias kaip bernus kabint  biggrin.gif 
ar kas pritars tokiai idėjai?
jaučiu, kad  schmoll.gif
smile.gif

Ar tu rauki ką šneki??? Nemąstai visai lotuliukas.gif Švenčių įtaka matyt irnesakyk.gif

Viliojimo pamoką blink.gif Neatsiras tokios durnės kuri pabūtų mokytoja. Aišku, aš irgi galiu patart "genialiai"- nusidietink, akis pasidažyk padūmavusiai ir vylingai maskatuodama akimis ir kitomis kūno dalimis klube krutint užpakalį tuo pat metu turi iškelti gyvybiškai svarbų klausimą- kokie ratlankiai šį sezoną madingiausi bei girtis savo kulinariniais sugebėjimais. Aišku, jį rankinę, kaip įrodymą, gali įsimesti šviežiai keptą įdarytą karpį drebučiuose ... Bet gero patarimo neduos nei viena.

Aiškinu, kodėl nebus norinčių mokyti.. Žinai kiek dabar yra tokių tundrijų neįvaldžiusių gundymo, viliojimo meno??? Tūkstančiai jei ne daugiau. Tai jei jas visas deramai apmokius galima sukurti masinį naikinimo ginklą. Tos išmokytosios nuvylios visų dabartinių super žmonų vyrus.

Dabar yra pora rūšių moterų- kurios moka subtiliai nusikirsti vyrą ir kurios to visiškai nemoka ar negali padaryti.

Baisu pagalvot, jei kiekviena moteris būtų tokia mokyta. Bobų karas kiltų.. siaube kas būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 01 sausio 2008 - 20:52
Gimusi vasarą, rašyk knygą - bestseleris garantuotas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 01 sausio 2008 - 20:59
QUOTE(Aristokratė @ 2007 12 31, 20:01)
drinks_cheers.gif

vienas nervina, kai per daug kabina, kitoms, kai niekas nekabina  doh.gif

Nėra teisybės.

Dar norėčiau pamąstyti šia tema ax.gif

Reiškias mūsų tikslas- vyras ???
Problema- sakom, kad nemokam vilioti, kabinti..

Kyla klausimas kodėl???

Pirmiausia siūlau atidžiai save nužiūrėti arba paklausti artimo bei patikimo žmogaus nuomonės.. Gal kartais smirdi, plaukai nevalyti, gal šneki kaip cypliukas viščiukas, gal užpakalis toks, kad gąsdina net vyrų dešimt metų sekso neturėjusį vyrą, gal rengiesi kaip kosmonautė.. maždaug esi tokios nuomonės, kad aš ne skudurinė Onutė ir nafik man nauji džinsai, geriau su senaisiais nusmukusiais pavaikščiosiu.. čia tokios smulkmenos.

Toliau labai svarbu pasitikėjimas savimi. Akyse turi šviesti užrašas- Aš esu gera moteris ar kažkas panašaus. Čia jau sunkus darbas. Kas dar?? Kažkokiais stebuklingais metodais reikia naikinti priežastis, kurios trukdo gniuždo pasitikėjimą.

Mano problema ta, kad esu per daug stipri. Aš juk moku ir plyteles namie susiklijuoti ir ratą mašinos pasikeičiu ir neturiu problemų viena į draugės vestuves nueit. Turiu išmokti būt lankstesne ir kai koks draugas pasisiūlo padėt pakeist ratą nupult sakyk, kad šudas tas ratas ir t.t.

Aš noriu, kad mane kabintų vyras gražus ir vidumi ir išore.. Išvada ir vyrai nori to paties. Stengtis reikia dėl to.

Jei kasdien būsi susitvarkiusi, maloni, bendraujanti, šilta.. galiu duot galvą nereiks nė klube akių vartyt kaip varlei ant lelijos lapo.

Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2008 01 01, 21:58)
Gimusi vasarą, rašyk knygą - bestseleris garantuotas wink.gif

lotuliukas.gif
Nu da biggrin.gif Įsivaizduoju Gimusi_vasarą sėkmingą senmergystės patirtį turinti asoba pristato knygą "Kaip tapti geidžiamai bei pagaliau surasti ponaitį TĄ" lotuliukas.gif

Užtenka cirkų ant Lietuvos- bebalsiai dainuoja, nemokantys šokti laimi šokių konkursus, Da Vinčio kodas populiariausia knyga, visos mergos tiki, jog merginos ant žurnalų viršelių nepafotoshopintos.. ir t.t. irnesakyk.gif
Atsakyti