Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

O as nekabinu ir is vis laikausi nuo vyru atokiau, nes bijau, kad nesusivaldysiu ir soksiu pirmam simpatiskam pasitaikusiam ant kaklo...nes laaaabai norisi vyro ir seimos..
isivaizduoju butu geras bajeris, jei as su nesciu pilvu "privairuoju" prie kokio grazuolio su zodziais: " labas mielasis, gal nori buti mano vyru ir dvieju mano vaiku tevu?"
Butent del to ir nekabinu, nes nematau jokios vilties (nors man tik 25 ir as visai neblogai atrodau) ax.gif

Atsakyti
manau, kd ir as is tu senamadisku, kazkaip jauciu, kad nemoku viliot ir kazkaip tai uzburt, nors del savo vyro, sugebejau daugiau padaryt, gal tiesa, kad kai pajunti, jei tavo zmogus, tai manau kazkokiu tabu ir ribu nebelieka, tik reikia fantazijos ir pasitikejimo.
Atsakyti
Vaikinų dėmesiu pati nesiskundžiu, tačiau vos pajutusi, kad kažkas į mane įdėmiau žiūri, prarandu visą savo drąsą ir net balsą doh.gif ... Vienas vaikinas iš mašinų serviso, labai meiliai su manim šneka, kai ateinu dėl kokių problemų. Netgi jaučiasi flirtas iš jo pusės. Vadina mane Saulyte, sakė negali patikėti, kad tokia graži mergina kaip aš neturi vaikino. Pats užsiminė, kad taip pat vienišas... ax.gif Neseniai pas jį pasikeičiau akumuliatorių, po poros dienų jis man skambino ir klausė ar gerai važiuoja mašina. O dbr galvoju, ar jis man skambino tik tam, kad pasidomėt mašina ar mašina buvo tik pretekstas, kad man paskambinti? Man pačiai jis pradeda patikt blush2.gif ir galvoju gal parašyt sms tipo pasveikint su šventėm... kaip manot neatrodytų kvailai? Nes manau jis man daugiau pats tikrai nebepaskambins wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2007 12 24, 13:54)
Man pačiai jis pradeda patikt  blush2.gif ir galvoju gal parašyt sms tipo pasveikint su šventėm... kaip manot neatrodytų kvailai? Nes manau jis man daugiau pats tikrai nebepaskambins  wub.gif

parasyk, jei turi drasos (ko as tikrai neturiu unsure.gif ) nieks i galva neduos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 12 24, 19:02)
parasyk, jei turi drasos (ko as tikrai neturiu  unsure.gif ) nieks i galva neduos  biggrin.gif

na tai ir parašiau blush2.gif .... ir jis man atrašė wub.gif bet daugiau pati nieko tikrai nedarysiu, lauksiu kol jis imsis kokių veiksmų. O jei ne tai ir nereikia rolleyes.gif Bet užtai dbr kokia laiminga esu 4u.gif
Atsakyti
Na, visu pirma reikia suzaveti isvaizda: sypsena, akimis; bendravimo lengvumu. (tarkim jei susipazisti kokiam klube, kur jis nera vienas, o su draugais, tai neuzmirsti,jog tas "grazuolis" ne vienas, ir faktas,kad ir jo draugeliai savo trigrasi ikis,tad reikia nepamirsti ir jiems pasisypsoti, ir juos pakalbinti), na o veliau dazniausiai seka pokalbiai telefonu ar susirasinejimai, tad jei pasirodei grazi/simpatiska, metas suzaveti erudicija, bet bent jau mano "vyru gundymo misiny" dazniausiai sumaisoma siek tiek erudicijos, siek tiek mano pamisusiu pomegiu ir mazyte dalele globejiskumo/motinisumo. Aisku ne tokio tipo motiniskumas a la "ar issiskalbei marskinius/ pasakok dienotvarke/masina sugedo?pala,surasiu visus mechanikus", bet toks subtilus mazdaug "gerai issimiegok"
Atsakyti
QUOTE(Integra @ 2007 12 15, 17:56)
Sakyciau kad taip. Zinai, uztenka trumpai sypteleti pagavus zvigsni, ir jei jis bus susidomejes, prieis. Taip tu jam parodai, kad per galva neduodi jei jis pakalbins.

drinks_cheers.gif tai tikrai veikia biggrin.gif pagauni žvilgsnį,trumpai šypteli, ir susikuklinus nuleidi akis blush2.gif ax.gif Ir vaikinas tikrai prieis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2007 12 27, 12:29)
drinks_cheers.gif  tai tikrai veikia biggrin.gif  pagauni žvilgsnį,trumpai šypteli, ir susikuklinus nuleidi akis blush2.gif  ax.gif  Ir vaikinas tikrai prieis bigsmile.gif

toks kabinimo menas labiau veikia kokiam klube ar šiaip vakarėly, dažniausiai ten, kur į pagalbą ateina alkoholis drinks_cheers.gif
Bet kaip elgtis, kai su vaikinu bendrauji dažnai ir draugiškai ir tik dalykiniais reikalais? wub.gif ir jis net nenutuokia ką jam jauti .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2007 12 27, 11:05)
toks kabinimo menas labiau veikia kokiam klube ar šiaip vakarėly, dažniausiai ten, kur į pagalbą ateina alkoholis  drinks_cheers.gif
Bet kaip elgtis, kai su vaikinu bendrauji dažnai ir draugiškai ir tik dalykiniais reikalais?  wub.gif ir jis net nenutuokia ką jam jauti ....  blush2.gif

netiesa schmoll.gif Aš pati alkoholio nevartoju, todėl ir nežiūrėdavau į bernus, kurie vartoja smile.gif Ir tai vyksta bet kur: mikriuke, bibliotekoj, kavinėj pietaujant ir pan.

O tavo atveju, jei jis nenutuokia ką jauti-tai greičiausiai jis nenori nutuokti unsure.gif Nes vaikinai greitai pastebi merginų siunčiamus signalus, aišku tuomet kai patys tai merginai simpatizuoja ax.gif
Atsakyti
visi žmonės yra skirtingi. Ir jei kažkuri viliojimo taktika tiko vienam vyrui, tai kitą gali tiesiog atstumti... doh.gif
na, mes moterys dar turim šeštąjį pajūtų. Tikriausiai juo ir reiktų vadovautis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2007 12 27, 13:02)
visi žmonės yra skirtingi. Ir jei kažkuri viliojimo taktika tiko vienam vyrui, tai kitą gali tiesiog atstumti...  doh.gif
na, mes moterys dar turim šeštąjį pajūtų. Tikriausiai juo ir reiktų vadovautis wub.gif

tai be abejo biggrin.gif Todėl mes pačios iš savo patirties geriausiai žinom kaip kurį vilioti. biggrin.gif Patarimų čia nelabai gali ir būt ax.gif Nes nematom to vyioko, kurį norėtum suviliot..nežinom kokia taktika jam geriausia tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada sia tema tieeeeeeeek domejausi tieks daug... bet blush2.gif NIEKO. Ne man skirta viliot, flirtuot... o kitos tai sugeba ir traukte traukia vyrus.. kartais galvoju, o kuo as prastesne?... g.gif lotuliukas.gif Cia tikrai yra menas. Vienom tai igimta, kitos ismoksta....
Atsakyti