Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(kvyka @ 2007 12 27, 22:24)
Kazkada sia tema tieeeeeeeek domejausi tieks daug... bet  blush2.gif  NIEKO. Ne man skirta viliot, flirtuot... o kitos tai sugeba ir traukte traukia vyrus.. kartais galvoju, o kuo as prastesne?...  g.gif  lotuliukas.gif  Cia tikrai yra menas. Vienom tai igimta, kitos ismoksta....

aš šiuo metu irgi tuo labai domiuosi, skaitau knygas apie bendrąją ir vyrų psichologiją. Atrodo daug maž viskas aišku, bet tik ne tada kai pati įsimyli fool.gif
Sutinku ir su tuo, kad yra moterų, kurios net nebūdamos labai gražios kaip magnetas traukia vyrus. Turi jos kažką tokio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2007 12 27, 21:23)
aš šiuo metu irgi tuo labai domiuosi, skaitau knygas apie bendrąją ir vyrų psichologiją. Atrodo daug maž viskas aišku, bet tik ne tada kai pati įsimyli fool.gif
Sutinku ir su tuo, kad yra moterų, kurios net nebūdamos labai gražios kaip magnetas traukia vyrus. Turi jos kažką tokio  mastau.gif

taip, taip, net ir kaimo mergos ir tai daugiau turi uz mane biggrin.gif .

o gal per aukstus reikalavimus keliu g.gif , na bet gi as nenoriu bet ko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 28 gruodžio 2007 - 11:10
QUOTE(Aristokratė @ 2007 12 28, 11:07)
taip, taip, net ir kaimo mergos ir tai daugiau turi uz mane  biggrin.gif .

Ko daugiau turi? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo patirti, kuri mane labai pykdo, nes.... doh.gif abu savo ilgalaikius draugus suradau tame paciame klube. Taciau tam kad susipazintume, man reikejo pakelti pirstuka ir pamoti, kad ateitu sokti i sokiu aiskstele. Taip pat buvo ir su treciu vaikinu, su kuriuo draugavau keleta menesiu. Tai kas cia dabar vyksta!!!! gun_rifle.gif Viska man paciai reikia padaryti?? Nu uzkniso tie Lietuvos vyrai. Be to reikia pamineti, jog anksciau megdavau viena eiti i klubus.
jau kuri laika vaikstau su drauge, abi pasokam ir niekam pirstuku nemojuoju. REZULTATAS - apie metus esu viena. Jokiu pazinciu klube. Visi tik ziuri, o prieit neprieina. Niu ir ka dabar pasakysit, musu drasieji vyrai? bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene82 @ 2007 12 28, 13:41)
Papasakosiu savo patirti, kuri mane labai pykdo, nes.... doh.gif abu savo ilgalaikius draugus suradau tame paciame klube. Taciau tam kad susipazintume, man reikejo pakelti pirstuka ir pamoti, kad ateitu sokti i sokiu aiskstele. Taip pat buvo ir su treciu vaikinu, su kuriuo draugavau keleta menesiu. Tai kas cia dabar vyksta!!!! gun_rifle.gif Viska man paciai reikia padaryti?? Nu uzkniso tie Lietuvos vyrai. Be to reikia pamineti, jog anksciau megdavau viena eiti i klubus.
jau kuri laika vaikstau su drauge, abi pasokam ir niekam pirstuku nemojuoju. REZULTATAS - apie metus esu viena. Jokiu pazinciu klube. Visi tik ziuri, o prieit neprieina. Niu ir ka dabar pasakysit, musu drasieji vyrai? bash.gif

Rezultatas Atėne - reikia vaikščiot vienai, kaip ir anksčiau, kai viena jiems gal drąsiau.. lotuliukas.gif

kaip pavydžiu panos jums drąsos, norėčiau ir aš nuvaryt į klubą viena, bet kažkaip nedrąsu man...visai norėčiau pasišokt, draugas per senas, jis tingi, o aš noriu pašokt, bet viena nesiryžtu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volare: 28 gruodžio 2007 - 13:58
QUOTE(Aristokratė @ 2007 12 28, 13:07)
taip, taip, net ir kaimo mergos ir tai daugiau turi uz mane  biggrin.gif .

o gal per aukstus reikalavimus keliu  g.gif , na bet gi as nenoriu bet ko  doh.gif

Gi su bele kokiu neprasidesi vien tam, kad tureti kazka... Zmones turi atitikti vienas kita smile.gif Jei reikalavimai nera tokie kaip: kad grazus butu, turtingas, gera masina, tai... manau reikalavimu nekeli ax.gif ar daug yra noreti tokio, su kuriuo gerai jaustumeisi ir kuris butu tau simpatingas ir trauktu kaip vyras????? doh.gif smile.gif gi nea...

O as irgi nedristu viena eiti i kluba...
Vaikinai tik nuziuri...
Veiksmu nesiima....
As niekaip nedrisciau pirstu pati pamoti ax.gif esu kukli kukli kukli, nes pauglyste buvo sunki blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot ir rimas sioks toks gavosi
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2007 12 28, 14:20)

O as irgi nedristu viena eiti i kluba...
Vaikinai tik nuziuri...
Veiksmu nesiima....
As niekaip nedrisciau pirstu pati pamoti  ax.gif  esu kukli kukli kukli, nes pauglyste buvo sunki  blush2.gif 

hm... tai jei jau tokia nedrąsi, tai papasakok kaip susipažįsti su vaikinais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2007 12 28, 18:14)
hm... tai jei jau tokia nedrąsi, tai papasakok kaip susipažįsti su vaikinais?  g.gif

Em, patys prieina... net nezinau. gaunasi savaime. Del bendravimo tai nesiskundziu. Esu komunikabili ganetinai ir zodziai burnoj nestringa,, bet va laukiu kazkokiu apsireiskimu is dangaus ir jokiu veiksmu nesiimu pati doh.gif Turbut bijau atstumimo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2007 12 28, 23:19)
laukiu kazkokiu apsireiskimu is dangaus ir jokiu veiksmu nesiimu pati  doh.gif    Turbut bijau atstumimo...  biggrin.gif

gerai, jei tas kuklumas dingsta kai vaikinas ima ir netikėtai užkalbina ax.gif Mane prieš pora mėnesių maximoj užkalbino visai simpatiškas vaikinas. Tada praradau visus savo kalbėjimo sugebėjimus doh.gif Nors kuklia savęs tikrai nepavadinčiau rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus čia kažkoks kuklių mergaičių forumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 12 28, 11:45)
Ko daugiau turi?  biggrin.gif  biggrin.gif

vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2007 12 25, 12:54)
na tai ir parašiau  blush2.gif .... ir jis man atrašė  wub.gif bet daugiau pati nieko tikrai nedarysiu, lauksiu kol jis imsis kokių veiksmų. O jei ne tai ir nereikia  rolleyes.gif Bet užtai dbr kokia laiminga esu  4u.gif

Žinok, kartais tenka ir pačiai kažkiek pradėt, kad užvestum vaikiną "į kelią" wink.gif

Merginos, žvelkim drąsiai į vaikinus ir bendraukim. Kuklumas nepadėsjum susirast sau tinkamo cool.gif Netiks, palauksit kito wink.gif
Atsakyti