O šiaip, dar norėjau pasikonsultuoti su jumis. Nesuprantu
Beskaitydama čia pas jus prisiminiau vieną pasakymą, tik nežinau, kur aš jį išgirdau
Visi vyrai kaip klozetas, arba užimti arba apšikti
šiaip kartais pasiteisina šie žodžiai, bet geriau jau taip negalvoti, nes jie tokie ir bus, neatsiras mūsų gyvenime, tie, kurių ieškome
Dėl akių kontakto ir šypsenos. Tai pasiteisina
rimtai... dažnai pastebėjau, jeigu tarkim ilgiau įsižiūri į žmogų, jis kaip ir prisiartina, nori bendrauti. Dėl šypsenos. Žmones vilioji ji, vaikinams patinka linksmos, šmaikščios, mielos, pernelyg nedepresuojančios merginos ir nesimėtančios komentarais, kad visi vyrai kiaulės
Jei jau naudojat šį posakį ir taip manot, tai bent jau to nesakykit vyrams, tikrai pabėgs
Susipažinau su vaikinu internetu, rašinėjomės skype, sms beveik metus be jokių tikslų, tiesiog šiaip. Prieš mėnesį gavosi taip, kad susitikom, pabendravom valandą, nes poto ten buvo reikalų, bet nesvarbu. Poto susitikom naujų metų antrą dieną, vaikščiojom Neries krantais, mėtėmės sniegu ir t.t. bendravimas viskas gerai, jautėsi abipusė simpatija, netgi šiaip buvo sakęs, kad su manimi viskas labai gerai ir, kad mane jamtų. Vieną dieną pokšt ir visiškai nutilo, nebendrauja. Nesusikrapštau, kas nutiko, kad taip imti ir ignoruoti
QUOTE(gisita @ 2008 01 17, 21:04)
Vieną dieną pokšt ir visiškai nutilo, nebendrauja. Nesusikrapštau, kas nutiko, kad taip imti ir ignoruoti 
ne viena kart girdejus tokius bajarius, priezastis
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 17, 22:50)
ne viena kart girdejus tokius bajarius, priezastis
neaiski
. Reikia cia su juo kalbetis
. As pati tokiu dalyku nesuprantu
.
Aš irgi esu girdėjus, bet man taip pirmą kartą
QUOTE(gisita @ 2008 01 17, 23:04)
Vieną dieną pokšt ir visiškai nutilo, nebendrauja. Nesusikrapštau, kas nutiko, kad taip imti ir ignoruoti 
ir man sita situacija zinoma- issigando
QUOTE(_adlim @ 2008 01 17, 23:16)
dazniausiai atsakymo paaiskinimo ir nepateikia....
arba gal turi kita
QUOTE(_adlim @ 2008 01 18, 00:16)
dazniausiai atsakymo paaiskinimo ir nepateikia....
O ko tarkim išsigando? Aš nieko nesiūliau, tiesiog buvo draugiški, bičiuliški ir pasakyčiau labai geri santykiai
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 18, 10:13)
Aš apie kitos turėjimą irgi pagalvojau, bet prieš pora mėnesių aš irgi turėjau, jis žinojo, kad turiu vaikiną, bet vistiek bendravom, buvom draugais. Tai, kodėl jis man nepasakytų, kad turi dabar pats kažką? Nebent nenori, kad žinočiau, o kodėl
QUOTE(gisita @ 2008 01 18, 14:14)
O ko tarkim išsigando? Aš nieko nesiūliau, tiesiog buvo draugiški, bičiuliški ir pasakyčiau labai geri santykiai
gal tu labai geru, draugisku biciulisku santykiu? nes man karta buvo(dar mokykloj tada mokiaus ), tik po keliu metu issiaiskinom, kad vaikinas nustojo bendraut, nes jam pasirode, jog as i ji ziuriu jau ne kaip i drauga,o daugiau( tipo keistai gerai sutarem
bet tai cia man toks atvejis pasitaike,jusu atveju gal visai kita priezastis
QUOTE(_adlim @ 2008 01 18, 15:38)
gal tu labai geru, draugisku biciulisku santykiu? nes man karta buvo(dar mokykloj tada mokiaus ), tik po keliu metu issiaiskinom, kad vaikinas nustojo bendraut, nes jam pasirode, jog as i ji ziuriu jau ne kaip i drauga,o daugiau( tipo keistai gerai sutarem
) ...o daugiau jis nenorejo.... po to skaniai juokemes, kai po 4metu susitike netycia issikalbejom, o tada taip ir likau nieko nesupratus....
sunku suprast,ka kitas zmogus masto,kai jis neissako garsiai minciu...
Bet aš, kaip ir žinojau, kad jis norėjo artimesnių santykių... buvo sakęs... žodžiu, mįslė neįmenama, kol pats nepasakys ką nors
QUOTE(gisita @ 2008 01 18, 14:49)
Bet aš, kaip ir žinojau, kad jis norėjo artimesnių santykių... buvo sakęs... žodžiu, mįslė neįmenama, kol pats nepasakys ką nors
o jis nieko nesakys, nes nebendrauja, aš ir nebelendu.
O negalėjo kur nors išvažiuot atostogų pvz.?
yra tekę sutikti tokių žmonių. keista, bet taip yra:
Pvz.: kadaise draugavau su tokiu vaikinu, jauni studentai buvom, eidavo jis pas mane su šampanu, gėlėm, šokoladu ir t.t. kiekvieną dieną. Labai smagiai leisdavom laiką. O vieną dieną nei iš šio nei iš to gaunu sms: daugiau nebenoriu susitikinėti
ir suprask kaip nori
Dar turiu tokį pažįstamą. Buvom susitarę susitikti, o jis neatėjo. Skambinau jam, rašiau sms - jokio atsakymo. Dingo kaip į vandenį. Po poros mėnesių pats mane susirado ir sako: nežinau kas man buvo užėję, buvau gal supykęs dėl kažko, bet dbr pats nežinau dėl ko.
ir panašių situacijų esu ne iš vienos girdėjusi. dar su viena drauge nusprendėm, kad tai būdinga šauliams
....
Pvz.: kadaise draugavau su tokiu vaikinu, jauni studentai buvom, eidavo jis pas mane su šampanu, gėlėm, šokoladu ir t.t. kiekvieną dieną. Labai smagiai leisdavom laiką. O vieną dieną nei iš šio nei iš to gaunu sms: daugiau nebenoriu susitikinėti
Dar turiu tokį pažįstamą. Buvom susitarę susitikti, o jis neatėjo. Skambinau jam, rašiau sms - jokio atsakymo. Dingo kaip į vandenį. Po poros mėnesių pats mane susirado ir sako: nežinau kas man buvo užėję, buvau gal supykęs dėl kažko, bet dbr pats nežinau dėl ko.
ir panašių situacijų esu ne iš vienos girdėjusi. dar su viena drauge nusprendėm, kad tai būdinga šauliams
QUOTE(nirvana @ 2008 01 18, 23:45)
yra tekę sutikti tokių žmonių. keista, bet taip yra:
ir suprask kaip nori
....
Va va.. tai gaunasi, kad mano vaiku tevas normalus..
Bet man tai vis tiek laaabai nepatinka... Moteris juk nori istikimo kaip sembernaras
esu ir as su tais dingimais susidurusi...gerai, kad taip buvo seniai, MB lygtais kol kas niekur dingt nesiruosia, o jei ka juk dabar ne beda yra NEPRIKLAUSOMA PAIESKU TARNYBA
Nors kaip sakoma vyro ir autobuso vytis nereikia- bus kitas...tad ir nesivyciau niekur