QUOTE(volare @ 2008 01 19, 17:48)
aš kaip tk manau, kad jis iš žaidėjų...jei mėgtų būt kabinamas, tai leistusi, o šitas - neturi sąskaitos, neatrašinėja..kaip tu jam tą dėmesį rodysi, jei jis nesileidžia
tokiu atveju(žaidžiant) nereikia rodyt iniciatyvos, pasiilgs, suintriguos tyla - pats paieškos, ir dar didelis pliusą tokių akyse užsidedi, jei tu neturi laiko. Pvz.paskambina, pakviečia į pasimatymą, o tu negali, nes šiandien žiauriai užimta, va ryt būtų kitas reikalas ir t.t.
kuo daugiau atsikalbinėji tuo geriau..tik lazdos irgi nereikia perlenkti
ir patartina pasimatymų laiką ilginti palaipsniui, neprisileist labai arti širdies.
Žodžiu - vieną kart tu susidomėjus ir karšta, kitą pasimatymą - išsiblaškus ir labai skubi..žodžiu jis žaidžia - žaisk ir tu...
aš ir dabar su savo draugu, nors jau daugiau nei pusę metų bendraujam, mėgstu taip paslapukaut.Suintriguoja juos
ir nevadink savęs pinda..mes moterys visos mėgstam būt kabinamos ir čia joks trūkumas
Aš pavyzdžiui nesu iš tų žaidėjų, viskas tiesiai ir aiškiai, mane asmeniškai, tai labai skaudina

Bet, deja, jau tokios žaidimo taisyklės... Vakar pasiilgo, jeigu galima taip išsireikšti, jis. Jam, ko gero, buvo nuobodu, sėdėjo namie, tai teiravosi, ką vekiu aš. Aš buvau užimta, pramogavau,tai labai nekalbėjau ir pasakiau, kad vėliau susirašysim. Šiandien net nenoriu nieko rašyti, kažkaip man pikta. Kolkas nejaučiu tame malonumo.
Ir dar, žinau, kad jis nėra turėjęs normalios panos, rimtos draugystės, nors kaip bičas

uj... nenoriu, kad kristų širdelėn man jis labai