Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

[quote=Prata Vetra,2007 12 04, 16:00]
Mažoka praktinių patarimų ax.gif
Prisiminiau vieno vyro pasakojimą, kaip jį "kabino". Bendrame vakarėlyje ta mergina jam visą dėmesį skyrė. Jam labai patiko, kad ji parodė dėmesį. Bet jis iš tų vyrų, kurie nelabai drįsta kabinti, jei nežino, ar patinka merginai. Ta prasme, bijo būti atstumti.

Bet ir moterys bijo buti atstumtos,todel kartais ir nedrista kabinti,galvodamos: aj,sitas tai jau tikrai ne man... ta isvaizda buna apgaulinga, kartais po grazuoliuko kauke slepiasi paprastas vaikinukas,o kartais storzievis... ir zinok,moterie ant kokio uzsisoksi.....??? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 18, 15:56)
O negalėjo kur nors išvažiuot atostogų pvz.?

Atsirado pradingėlis biggrin.gif vakar parašė lyriškus dainos žodžius, o pamatęs mano nuostabą į jo apsireiškimą pasakė, kad jis mėgsta stebinti. Ką žinau blink.gif O atsakymas į tai, kodėl buvau priversta nemaloniai pasijausti į neatsakinėjimus : tai saskaitoje nebuvo, tai laiko nebuvo... Atsakymas nesužavėjo manęs, norėtų - būtų visko radęs cool.gif

Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 19, 12:04)
Atsakymas nesužavėjo manęs, norėtų - būtų visko radęs  cool.gif

aš irgi taip galvoju thumbup.gif Dar vieną vaikiną tokį turėjau. Neilgai bendravom, bet vieną vakarą pažadėjęs atvažiuoti ryte, neatvažiavo. Irgi neatsiliepinėjo į skambučius, jokių sms. Po mėnesio paskambino, prisiekinėjo, kad myli, kad nori susitikt ir paaiškint viską. Tai aš jam atsakiau: "žinai, kur gyvenu. Bet kada galėjai atvažiuot ir viską paaiškint, o dabar man neįdomu" Tuo viskas ir baigės. Iš tikrųjų kai pagalvoji, jei būtų tikrai mylėjęs kaip sakė, tai net ir po to skambučio būtų atvažiavęs. Bet ne, kai kurie vyrai matyt labai nori, kad alptum dėl jų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 14, 14:20)
tai čia tas pats, kas man, kai vaikščioju į autoservisą  wub.gif  lotuliukas.gif

matai .taip dažnai vaikstai i autoserviza.o kai reikejo ipilt i automobili langu skysčio tai supylei i aušinimo skysčio bakeli g.gif ne vyru ten ieškok, geriau naudokis proga kaip daugiau apie auto sužinoti. jie ieško naudos, kaip is tavęs išpešti pinigus ir pablevyzgot. tongue.gif O tokiu su mirksinčiom akytem privažiuoja daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 01 18, 22:52)
Bet man tai vis tiek laaabai nepatinka... Moteris juk nori istikimo  kaip sembernaras smile.gif o ne katino amzinai klajojancio smile.gif

Tai nusipirkite senbernarą. Gal net šlepetes atenšinės. Kam jūs vyrą kankinat?

QUOTE(linxmutee @ 2008 01 18, 23:26)
Nors kaip sakoma vyro ir autobuso vytis nereikia- bus kitas...tad ir nesivyciau niekur biggrin.gif  lotuliukas.gif

O nemanote, kad gali atsitikti taip, kad ir vyrų ir autobusų maršrutas gali pro jūsų stotelę nebevažinėti?
Atsakyti
Atsirado pradingėlis  biggrin.gif  vakar parašė lyriškus dainos žodžius, o pamatęs mano nuostabą į jo apsireiškimą pasakė, kad jis mėgsta stebinti. Ką žinau  blink.gif  O atsakymas į tai, kodėl buvau priversta nemaloniai pasijausti į neatsakinėjimus : tai saskaitoje nebuvo, tai laiko nebuvo... Atsakymas nesužavėjo manęs, norėtų - būtų visko radęs  cool.gif

gal jis žaidimo katė-palė mėgėjas..kai jį vejiesi, jis bėga, kai pasislepi - jis ieško.
Pažįstu tokių lotuliukas.gif..visai smagu būna kai perpranti žaidimo "taisykles"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volare: 19 sausio 2008 - 15:01
QUOTE(volare @ 2008 01 19, 16:00)
gal jis žaidimo katė-palė mėgėjas..kai jį vejiesi, jis bėga, kai pasislepi - jis ieško.
Pažįstu tokių lotuliukas.gif..visai smagu būna kai perpranti žaidimo "taisykles"

Aš, manau, kad būna tokių entuziastų žaidėjų, gerai suprasti, jog žaidžiama ar ne, bet jeigu apsirinki? biggrin.gif Mano atveju... man atrodo, jis linkęs labiau laukti dėmesio iš panelės, negu pats rodyti.. Aš, deja, irgi tokia pynda biggrin.gif labiau linkusi būti kabinama, negu pati imtis iniciatyvos blush2.gif

Beje, kaip elgiesi, kai supranti, jog papuolei į žaidimą? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisita: 19 sausio 2008 - 15:25
Atsirado pradingėlis  biggrin.gif  vakar parašė lyriškus dainos žodžius, o pamatęs mano nuostabą į jo apsireiškimą pasakė, kad jis mėgsta stebinti. Ką žinau  blink.gif  O atsakymas į tai, kodėl buvau priversta nemaloniai pasijausti į neatsakinėjimus : tai saskaitoje nebuvo, tai laiko nebuvo... Atsakymas nesužavėjo manęs, norėtų - būtų visko radęs  cool.gif

o tai su juo vsio basta biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 19, 15:24)
Aš, manau, kad būna tokių entuziastų žaidėjų, gerai suprasti, jog žaidžiama ar ne, bet jeigu apsirinki?  biggrin.gif  Mano atveju... man atrodo, jis linkęs labiau laukti dėmesio iš panelės, negu pats rodyti.. Aš, deja, irgi tokia pynda  biggrin.gif  labiau linkusi būti kabinama, negu pati imtis iniciatyvos  blush2.gif

Beje, kaip elgiesi, kai supranti, jog papuolei į žaidimą?  bigsmile.gif

aš kaip tk manau, kad jis iš žaidėjų...jei mėgtų būt kabinamas, tai leistusi, o šitas - neturi sąskaitos, neatrašinėja..kaip tu jam tą dėmesį rodysi, jei jis nesileidžia

tokiu atveju(žaidžiant) nereikia rodyt iniciatyvos, pasiilgs, suintriguos tyla - pats paieškos, ir dar didelis pliusą tokių akyse užsidedi, jei tu neturi laiko. Pvz.paskambina, pakviečia į pasimatymą, o tu negali, nes šiandien žiauriai užimta, va ryt būtų kitas reikalas ir t.t.
kuo daugiau atsikalbinėji tuo geriau..tik lazdos irgi nereikia perlenkti
ir patartina pasimatymų laiką ilginti palaipsniui, neprisileist labai arti širdies.
Žodžiu - vieną kart tu susidomėjus ir karšta, kitą pasimatymą - išsiblaškus ir labai skubi..žodžiu jis žaidžia - žaisk ir tu... thumbup.gif
aš ir dabar su savo draugu, nors jau daugiau nei pusę metų bendraujam, mėgstu taip paslapukaut.Suintriguoja juos cool.gif

ir nevadink savęs pinda..mes moterys visos mėgstam būt kabinamos ir čia joks trūkumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volare: 19 sausio 2008 - 16:49
QUOTE(volare @ 2008 01 19, 17:48)
aš kaip tk manau, kad jis iš žaidėjų...jei mėgtų būt kabinamas, tai leistusi, o šitas - neturi sąskaitos, neatrašinėja..kaip tu jam tą dėmesį rodysi, jei jis nesileidžia

tokiu atveju(žaidžiant) nereikia rodyt iniciatyvos, pasiilgs, suintriguos tyla - pats paieškos, ir dar didelis pliusą tokių akyse užsidedi, jei tu neturi laiko. Pvz.paskambina, pakviečia į pasimatymą, o tu negali, nes šiandien žiauriai užimta, va ryt būtų kitas reikalas ir t.t.
kuo daugiau atsikalbinėji tuo geriau..tik lazdos irgi nereikia perlenkti
ir patartina pasimatymų laiką ilginti palaipsniui, neprisileist labai arti širdies.
Žodžiu - vieną kart tu susidomėjus ir karšta, kitą pasimatymą - išsiblaškus ir labai skubi..žodžiu jis žaidžia - žaisk ir tu... thumbup.gif
aš ir dabar su savo draugu, nors jau daugiau nei pusę metų bendraujam, mėgstu taip paslapukaut.Suintriguoja juos cool.gif

ir nevadink savęs pinda..mes moterys visos mėgstam būt kabinamos ir čia joks trūkumas 4u.gif

Aš pavyzdžiui nesu iš tų žaidėjų, viskas tiesiai ir aiškiai, mane asmeniškai, tai labai skaudina blush2.gif Bet, deja, jau tokios žaidimo taisyklės... Vakar pasiilgo, jeigu galima taip išsireikšti, jis. Jam, ko gero, buvo nuobodu, sėdėjo namie, tai teiravosi, ką vekiu aš. Aš buvau užimta, pramogavau,tai labai nekalbėjau ir pasakiau, kad vėliau susirašysim. Šiandien net nenoriu nieko rašyti, kažkaip man pikta. Kolkas nejaučiu tame malonumo.
Ir dar, žinau, kad jis nėra turėjęs normalios panos, rimtos draugystės, nors kaip bičas wub.gif uj... nenoriu, kad kristų širdelėn man jis labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2008 01 19, 14:44)
matai .taip dažnai vaikstai i autoserviza.o kai reikejo ipilt i automobili langu skysčio tai supylei i aušinimo skysčio bakeli g.gif

o tu iš kur žinai?

QUOTE(bravada @ 2008 01 19, 14:44)
ne vyru ten ieškok, geriau naudokis proga kaip daugiau apie auto sužinoti. jie ieško naudos, kaip is tavęs išpešti pinigus ir pablevyzgot. tongue.gif O tokiu su mirksinčiom akytem privažiuoja daug ax.gif

vyrų aš ten ir neieškau ir akytėm nemirksiu atvažiavus, nežinai tai ir nesakyk
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 19, 14:49)
O nemanote, kad gali atsitikti taip, kad ir vyrų ir autobusų maršrutas gali pro jūsų stotelę nebevažinėti?

Nusipirks ir ji senbernarą cool.gif
Atsakyti