Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

O man labai patinka flirtuot su kitais, net jau paciai baisu blush2.gif . Turiu as ir savo vieninteli isrinktaji kuri labai myliu, bet man vis ateina laikas kai norisi demesio ir is kitu, kartais pagalvoju, kad cia jau kokia liga man g.gif . O ir susirast tam vakarui koki zaisliuka man nera labai sunku, bet po labai grauziuosi ir sakau kad taip niekada nedarysiu schmoll.gif , praeina kokios 3 savaites ir vel tas pats is naujo....

Prasyciau manes labai nesmerkti, ir paciai nelengva 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 01 20, 22:14)
O ir susirast tam vakarui koki zaisliuka man nera labai sunku, bet po labai grauziuosi ir sakau kad taip niekada nedarysiu  schmoll.gif .

mes taves nesmerkiam 4u.gif .

tu mums placiau papasakok bigsmile.gif cia savaime, taip gaunas bigsmile.gif .
Atsakyti
Taip, pasidalink patirtimi, ką darai, kaip ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
ku ku ploja.gif, dingo swindle7 .
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 01 20, 23:14)
O man labai patinka flirtuot su kitais, net jau paciai baisu  blush2.gif . Turiu as ir savo vieninteli isrinktaji kuri labai myliu, bet man vis ateina laikas kai norisi demesio ir is kitu, kartais pagalvoju, kad cia jau kokia liga man  g.gif . O ir susirast tam vakarui koki zaisliuka man nera labai sunku, bet po labai grauziuosi ir sakau kad taip niekada nedarysiu  schmoll.gif , praeina kokios 3 savaites ir vel tas pats is naujo....

Prasyciau manes labai nesmerkti, ir paciai nelengva  4u.gif  verysad.gif

ir kaip tu taip gali? g.gif
Atsakyti
o vaikinai apie tokius dalykus tarpusavy pasišneka.. Vieną kartą su draugu buvom koncerte, ten susipažinau su jo geriausiu draugu ir to draugo mergina. Po kiek laiko mano draugas sako: "aš miegojau su jo mergina. Su ja visi miega, tik jis to nežino"... Baisu ir įsivaizduoti, kas bus, kai sužinos, o tai anksčiau ar vėliau vistiek atsitiks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 22, 13:01)
o vaikinai apie tokius dalykus tarpusavy pasišneka.. Vieną kartą su draugu buvom koncerte, ten susipažinau su jo geriausiu draugu ir to draugo mergina. Po kiek laiko mano draugas sako: "aš miegojau su jo mergina. Su ja visi miega, tik jis to nežino"... Baisu ir įsivaizduoti, kas bus, kai sužinos, o tai anksčiau ar vėliau vistiek atsitiks  blink.gif

bet ir reikia but glusam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 22, 14:35)
bet ir reikia but glusam  doh.gif

Ne šioje vietoje akcentas. O tai kad geriausias draugas miegojo su jo mergina.. g.gif doh.gif Ir dar pasakojasi bele kam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 22 sausio 2008 - 14:37
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 14:37)
Ne šioje vietoje akcentas. O tai kad geriausias draugas miegojo su jo mergina..  g.gif  doh.gif Ir dar pasakojasi bele kam.

nu bet vis tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 14:37)
Ne šioje vietoje akcentas. O tai kad geriausias draugas miegojo su jo mergina..  g.gif  doh.gif Ir dar pasakojasi bele kam.

jis sake kad "ji pati po juo palindo" smile.gif
... vyrai ne moterys. Jiems jokio skirtumo ar mergina jų geriausio draugo ar šiaip kokia. Jie naudojasi proga jei tik ji yra. O kad pasakoja belekam, tai jo.... negražu, bet... juk jie vyrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 22, 17:39)
jis sake kad "ji pati po juo palindo" smile.gif
... vyrai ne moterys. Jiems jokio skirtumo ar mergina jų geriausio draugo ar šiaip kokia. Jie naudojasi proga jei tik ji yra. O kad pasakoja belekam, tai jo.... negražu, bet... juk jie vyrai  doh.gif

blink.gif blink.gif Na ir ką kad vyrai? Atleistina? Jiems galima? Nejaučia nieko? Jiems neskauda?
Ir įdomu kaip jau taip palindo po vargšeliu, negi išprievartavo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 01 20, 23:14)
O ir susirast tam vakarui koki zaisliuka man nera labai sunku

Tikiu...tik abejoju katras ten iš jūsų žaisliukas...
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 21, 10:14)
tu mums placiau papasakok

QUOTE(gisita @ 2008 01 21, 16:39)
Taip, pasidalink patirtimi, ką darai, kaip ir t.t.

QUOTE(Maidenana @ 2008 01 22, 10:38)
ir kaip tu taip gali? 

Vau...koks susidomėjimas...senai žaisliukais nebuvot?...vyriškose rankose...

Atsakyti