Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(nirvana @ 2008 01 22, 15:01)
o vaikinai apie tokius dalykus tarpusavy pasišneka.. Vieną kartą su draugu buvom koncerte, ten susipažinau su jo geriausiu draugu ir to draugo mergina. Po kiek laiko mano draugas sako: "aš miegojau su jo mergina. Su ja visi miega, tik jis to nežino"... Baisu ir įsivaizduoti, kas bus, kai sužinos, o tai anksčiau ar vėliau vistiek atsitiks  blink.gif

bet bjauru kokiu zmoniu buna...
draugas su draugo pana miega-nesvarbu ar jie geriausi draugai ar geri draugai mano poziuriu tai bjauru....
kad pasakojasi visiems irgi neprotinga, nors patyletu...
o ir apie pana kuri su visais miega deja ne pacia gerrriausia nuomone susidariau...
tikrai slykstoka situacija...
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 17:44)
blink.gif  blink.gif Na ir ką kad vyrai? Atleistina? Jiems galima? Nejaučia nieko? Jiems neskauda?
Ir įdomu kaip jau taip palindo po vargšeliu, negi išprievartavo?  blink.gif

kad ne vargšelis tai faktas smile.gif O ir prievartaut neprievartavo (bent aš taip iš pasakojimo supratau). O ką galiu dar pasakyti, pati toje situacijoje nedalyvavau, tik sakė, kad ji pasisiūlė užeit pas ją į svečius, nes nebuvo namie tėvų, po to pasisiūlė atsigult šalia ir toliau siūlėsi...
O kad pasakojasi tai žinoma yra bjauru schmoll.gif ...net pati nustebau kodėl būtent man tai sako doh.gif nes aš tai visiškai pašalinis žmogus, galiu belekam išpasakot unsure.gif (ką sėkmingai atrodo ir darau) .......
Žodžiu, norėjau pasakyti tik tiek, kad tas mano pažįstamas vaikinas mano manymu yra ne pirmas ir ne paskutinis, kuris pasakojasi apie savo meilės nuotykius su kitais. Tad labai greitai sklando gandai apie tokias, kurios visiems duoda.
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 22, 21:10)
Žodžiu, norėjau pasakyti tik tiek, kad tas mano pažįstamas vaikinas mano manymu yra ne pirmas ir ne paskutinis, kuris pasakojasi apie savo meilės nuotykius su kitais. Tad labai greitai sklando gandai apie tokias, kurios visiems duoda.

Nu jo, bet netgi iš moterų pusės matosi vos ne pateisinimas viso to (ir iš jūsų žinučių) - "nu ką padarysi, jie gi vyrai... (čia vos ne kaip nepakaltinami ar ką? biggrin.gif biggrin.gif ).
Kodėl nėra tokių moterų pasiteisinimų: "ką aš galėjau padaryt, jis gi ant manęs užlipo" g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2008 01 22, 18:41)
Tikiu...tik abejoju katras ten iš jūsų žaisliukas...
Vau...koks susidomėjimas...senai žaisliukais nebuvot?...vyriškose rankose...

Tipiškai vyriška. Sunku net mintį prisileist kad ir vyrai gali pabūti žaisliukais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 21:43)
Nu jo, bet netgi iš moterų pusės matosi vos ne pateisinimas viso to (ir iš jūsų žinučių) - "nu ką padarysi, jie gi vyrai... (čia vos ne kaip nepakaltinami ar ką?  biggrin.gif  biggrin.gif ).
Kodėl nėra tokių moterų pasiteisinimų: "ką aš galėjau padaryt, jis gi ant manęs užlipo"  g.gif  g.gif

Manau, kad yra ir merginų tokių, kurios nemoka pasakyti "ne" ir vaidina nekaltas aveles wink.gif
O neteisinu aš nei vaikinų, nei merginų. kiekvienas už savo veiksmus pats ir atsako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 22, 21:43)
Tipiškai vyriška. Sunku net mintį prisileist kad ir vyrai gali pabūti žaisliukais  biggrin.gif  biggrin.gif

Iš ties nėra lengva. Bet kai supranti tai, kai įsisąmonini, tuomet tampi visos moteriškos giminės priešu. Nes turint galvoje šią mintį permatai tikrąsias bet kurio veikimo/neveikimo, žodžio ar tylėjimo priežastis. Pasaulis pasidaro spalvingas, bet žiūrėti į jį kartais būna graudu.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 01 22, 19:41)
Tikiu...tik abejoju katras ten iš jūsų žaisliukas...
Vau...koks susidomėjimas...senai žaisliukais nebuvot?...vyriškose rankose...

yra toks anekdotas:
skambutis. pakeliamas ragelis. kitam laido gale: "laba diena, sakykite, cia kvailio butas?" Atsakimas: "Nesupratau klausimo"...
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 01 23, 09:57)
yra toks anekdotas:
skambutis. pakeliamas ragelis. kitam laido gale: "laba diena, sakykite, cia kvailio butas?" Atsakimas: "Nesupratau klausimo"...

Nesupratau anekdoto.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 23, 11:13)
Nesupratau anekdoto.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 23, 08:31)
Iš ties nėra lengva. Bet kai supranti tai, kai įsisąmonini, tuomet tampi visos moteriškos giminės priešu. Nes turint galvoje šią mintį permatai tikrąsias bet kurio veikimo/neveikimo, žodžio ar tylėjimo priežastis. Pasaulis pasidaro spalvingas, bet žiūrėti į jį kartais būna graudu.

biggrin.gif Jei jau sugebama suprasti ir įsisamoninti, tai neužtenka gudrumo netapt visos moteriškos giminės priešu? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O šiaip, grįžtant prie temos, merginos, štai jums du vyrai, galit treniruotis "pakabinimo" meno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 23, 11:34)
biggrin.gif Jei jau sugebama suprasti ir įsisamoninti, tai neužtenka gudrumo netapt visos moteriškos giminės priešu?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nėra prasmės. Tiesiog jei pradedi bendrauti su moterimi ir paklausi ar ji nori su tavimi pasimylėti, o ji baisiausiai įsižeidžia "kaip tu gali man taip sakyti, aš netokia" - tai ar aš kaltas, kad ji įsižeidė? Aš laukiau paprasto atsakymo - "taip" arba "ne".
Esu sutikęs tik dvi moteris, kurios paklausė aukščiau minėto klausimo manęs anksčiau, nei aš jį uždaviau. Vat tokie atvejai dar kažkaip suteikia vilties.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 23, 11:49)
Nėra prasmės. Tiesiog jei pradedi bendrauti su moterimi ir paklausi ar ji nori su tavimi pasimylėti, o ji baisiausiai įsižeidžia "kaip tu gali man taip sakyti, aš netokia" - tai ar aš kaltas, kad ji įsižeidė? Aš laukiau paprasto atsakymo - "taip" arba "ne".
Esu sutikęs tik dvi moteris, kurios paklausė aukščiau minėto klausimo manęs anksčiau, nei aš jį uždaviau. Vat tokie atvejai dar kažkaip suteikia vilties.

biggrin.gif biggrin.gif Na ir kurį paprastą atsakymą atsakėt? Ar iš to malonaus netikėtumo amą buvot praradęs? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti