Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(*dream* @ 2008 01 23, 17:27)
nemanau... ax.gif

Kodėl gi? Viena iš aptariamo "meno" rūšių... biggrin.gif
Prisiminkit vaikystę... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 24 sausio 2008 - 11:23
QUOTE(alter ego @ 2008 01 23, 16:32)
Manot žmonių (vyrų) tokių nėra?
Turtingas senbernaras...hmmm  g.gif  bigsmile.gif

zinau toki anekdota:
susitiko dvi drauges. Viena paklause kitos, kaip tau sekasi? antra atsake, kad gerai, turi du vyrus. Pirmas vyras grazus, protingas, visad atnesa geliu, pirmas atidaro duris, eina kartu eina i teatra, kina, turi apie ka pasneket....
Pirma drauge klausia:tai kam tau reikalingas antras vyras?
Kita drauge atsake: jis ne gejus... biggrin.gif
Atsakyti
jei nori pakabint vyra, sypsokis!!! buk silta, draugiska, linksma. buk laiminga ir visi aplink bus tavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2008 01 24, 13:59)
zinau toki anekdota:
susitiko dvi drauges. Viena paklause kitos, kaip tau sekasi? antra atsake, kad gerai, turi du vyrus. Pirmas vyras grazus, protingas, visad atnesa geliu, pirmas atidaro duris, eina kartu eina i teatra, kina, turi apie ka pasneket....
Pirma drauge klausia:tai kam tau reikalingas antras vyras?
Kita drauge atsake: jis ne gejus... biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau istekejus, bet saviskio nekabinau-situacija buvo tokia, kad savaime susipazinom.Siaip nemokeciau vyro kabint....Drovi tuo atzvilgiu esu..gal nepasitikiu savim....Nors kai reikalo nera, tai net nemastau apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 01 25, 13:35)
as jau istekejus, bet saviskio nekabinau-situacija buvo tokia, kad savaime susipazinom.Siaip nemokeciau vyro kabint....Drovi tuo atzvilgiu esu..gal nepasitikiu savim....Nors kai reikalo nera, tai net nemastau apie tai.

gerai, kai moterys neišrankios ir joms tinka tas, kuris pats jas pakabina ax.gif .... bet čia tema ne apie tai doh.gif
Atsakyti

QUOTE(nirvana @ 2008 01 25, 15:20)
gerai, kai moterys neišrankios ir joms tinka tas, kuris pats jas pakabina  ax.gif .... bet čia tema ne apie tai  doh.gif

Na ir pasakyta....TINKA TAS, KURIS JAS PAKABINA....
Man tiko todel, kad patiko...ir vis patinka 4u.gif
Jei taip netaktiskai destysi mintis, tai ilgai dar nieko nepakabinsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 01 25, 14:32)
Na ir pasakyta....TINKA TAS, KURIS JAS PAKABINA....
Man tiko todel, kad patiko...ir vis patinka  4u.gif
Jei taip netaktiskai destysi mintis, tai ilgai dar nieko nepakabinsi  tongue.gif

Viskas cia net labai taktiska thumbup.gif Prasom visko nesureiksminti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kazkaip niekad nereikdavo ju kabint man, shniurais patys is paskos eina... bet kad nors vienas tinkamas butu schmoll.gif

gal kuri patartu kur geriausi "medziokles plotai"? kur jus juos kabinat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubin'e @ 2008 01 25, 16:49)
Kazkaip niekad nereikdavo ju kabint man, shniurais patys is paskos eina... bet kad nors vienas tinkamas butu  schmoll.gif

gal kuri patartu kur geriausi "medziokles plotai"? kur jus juos kabinat?  ax.gif

man atrodo reikia tik išlaukti......savojo.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubin'e @ 2008 01 25, 13:49)
Kazkaip niekad nereikdavo ju kabint man, shniurais patys is paskos eina... bet kad nors vienas tinkamas butu  schmoll.gif

gal kuri patartu kur geriausi "medziokles plotai"? kur jus juos kabinat?  ax.gif

gerai tau,kai esi tokia fataliska moteris smile.gif ziurek,issirink normaliausia,kad netektu gailetis cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubin'e @ 2008 01 25, 16:49)

Na neduoda matyt kai kuriems žmonėms auksą ir pelenuose atpažinti... Palinkėčiau nepargriūti taip riečiant nosytę. mirksiukas.gif
Atsakyti