Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(Sigitara @ 2008 01 25, 14:32)
Jei taip netaktiskai destysi mintis, tai ilgai dar nieko nepakabinsi  tongue.gif

kai pati ką pakabinsi, galėsi man aiškinti doh.gif tongue.gif
Atsakyti
hm ilgai uztrukau kol visa skilti perskaiciau biggrin.gif as nesuprantu, kodel tada reikia lauzytis, atseit as nepasiekiama, nors vaikinas patiko doh.gif sitas mane labiausiai nervina. O zinant tai, kad vyru yra ir taip maziau nei moteru (renkant padorius skaicius dar sumazeja biggrin.gif ) tai 70% kad atstumtas i ta pusia nebeziures smile.gif ir nemanau kad tai yra saves sureiksminimas, pacios sakot kad tai zaidimas, man pvz. pats procesas - pirmas kontaktas su moterimi patinka.
Daug vyru sako kad nepatinka kada juos kabina, bet manau moterys siuncia signalus pacios to nesuvokdamos, kartais uztenka praeinant pro sali uzuosti zavincio kvepalu aromato ir tai jau atkreipia demsi, apie trumpa akiu kontakata jau nekalbu (trumpas yra trumpas biggrin.gif 60% laiko rodo susidomejima, 80% susidomejima seksualiai, na o 100% rodo agresyvuma o mes juk to nenoretume)
Ir dar - labai apgailetinai atrodo, tas perdetas kabinimas (cia apie ta linka su J.L.) norisi tik su pinigine prieiti ir paklaus kiek biggrin.gif be to nemanau, kad rimtas vyras po tokio pasirodimo ''pasirasys'' ilgesniems nei 1-2 ''paklydimams'' , turiu daug draugu, kurie pasakytu kad tai tik pazaidimas nevedantis i jokius rimtesnius santykius. Na aisku nebent jau taip suviniosit, kad nei kvepuot negales (teko ir to matyti) tada sveikinu blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Medinis @ 2008 01 23, 12:13)
Nesupratau anekdoto.

Papildyta:
O vat man is prigimties labai norisi vyru demesio, zimoma, tai visa laika buvo tik flirtas, jokiu romanu. Tiesiog man patinka atrodyti patraukliai ir kai vyrai i mane ziuri jauciuosi pakiletai smile.gif bet va dabar kazkaip nebesijauciu nei kiek patrauki, nes ,mano draugas mane visais budais "moraliskai smaugia" savo pavydumu... nors as ji labai myliu niekad jo neisdaviau (ir atleidau jo is daviste)..
Net gi ne vaikai mane daro maziau patrauklia o .. kazkokia uzsispaudusi tapau.. o taip noreciau zydeti kaip anksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 01 26, 15:32)
O vat man is prigimties labai norisi vyru demesio, zimoma, tai visa laika buvo tik flirtas, jokiu romanu. Tiesiog man patinka atrodyti patraukliai ir kai vyrai i mane ziuri jauciuosi pakiletai smile.gif bet va dabar kazkaip nebesijauciu nei kiek patrauki, nes ,mano draugas mane visais budais "moraliskai smaugia" savo pavydumu... nors as ji labai myliu niekad jo neisdaviau (ir atleidau jo is daviste)..

Mano prigimtis man visada leidžia būti vyrų dėmesio centre, net kaip aš to ir nenoriu biggrin.gif .
Atsakyti
stiliaus zurnale, radau G. Navaicio straipsni "Gundymo menas ir mokslas".

Labai primine musu temos pradzioje pasiulyta akiu trikampi (lygtais unsure.gif ):

"Zvilgsniu galime traukti ir atstumti. Jei zvilgsniu siekiama sukelti vyro susidomėjimą, moteriai siūloma tol žiūrėt į vyrą, kol jis pastebes, o po to žvilgtelėti žemyn ir į šoną (susidrovėjimas), vėl pažiūrėti į vyriškį (susidomėjimas) ir tuoj pat nukreipti žvilgsnį į šoną ir į viršų (svajonės apie jį). Veiksminga ilgiau nei įprasta žiūrėti jam į akis, o po to 2-3 s. apžvelgti visą jo figūrą ir vėl pažiūrėti į akis.

Neblogai veikia ir žiūrėjimas pro petį, nes peties apvalumas tarsi atkartoja krūties apvalumą. Žvelgiant pro petį moteris tikrai patrauks vyro dėmesį, o jo pasąmonė petį sutapatins su iškilia moters krūtine blink.gif . "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 sausio 2008 - 12:23
Aristokrate, ar pati bandei? wink.gif

hm.. nežinau ką vyrai galvoja, kai žiūri jiems pro petį, et jeigu aš su kuo bendrauju ir mano pašnekovas nežiūri į mane, bet žiūri, kažkur į šoną, tai labai apgailėtinai atrodo ... Lyg bijotų į mane pažiūrėt..
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 01 30, 13:18)
Aristokrate, ar pati bandei? wink.gif

hm.. nežinau ką vyrai galvoja, kai žiūri jiems pro petį, et jeigu aš su kuo bendrauju ir mano pašnekovas nežiūri į mane, bet žiūri, kažkur į šoną, tai labai apgailėtinai atrodo ... Lyg bijotų į mane pažiūrėt..

ne, dar nebandziau biggrin.gif , nera kur lotuliukas.gif ir nebuvo progos lotuliukas.gif . Kur aprasiau, cia viskas vyksta dar pries pokalbi biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 sausio 2008 - 13:49
Apie tą petį, tai aš supratau, kad ne pro vyriškio petį moteris žiūri, o pro savo, pasukus galvą į jį. Dėl to vyriškis matydamas moterį, žvelgiančią pro savo petį, tas petys jam asocijuojasi su krūtine rolleyes.gif

O dėl tokio žvilgsnių šaudymo, man atrodo, kai žmogus patraukia akį, jau ir natūraliai taip gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisita: 30 sausio 2008 - 14:34
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 30, 13:22)
stiliaus zurnale, radau G. Navaicio straipsni "Gundymo menas ir mokslas".

Labai primine musu temos pradzioje pasiulyta akiu trikampi (lygtais  unsure.gif ):

"Zvilgsniu galime traukti ir atstumti. Jei zvilgsniu siekiama sukelti vyro susidomėjimą, moteriai siūloma tol žiūrėt į vyrą, kol jis pastebes, o po to žvilgtelėti žemyn ir į šoną (susidrovėjimas), vėl pažiūrėti į vyriškį (susidomėjimas) ir tuoj pat nukreipti žvilgsnį į šoną ir į viršų (svajonės apie jį). Veiksminga ilgiau nei įprasta žiūrėti jam į akis, o po to 2-3 s. apžvelgti visą jo figūrą ir vėl pažiūrėti į akis.

Neblogai veikia ir žiūrėjimas pro petį, nes peties apvalumas tarsi atkartoja krūties apvalumą. Žvelgiant pro petį moteris tikrai patrauks vyro dėmesį, o jo pasąmonė petį sutapatins su iškilia moters krūtine  blink.gif . "

As geriau jau zvairuosiu kibindama vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 01 24, 15:00)
jei nori pakabint vyra, sypsokis!!! buk silta, draugiska, linksma. buk laiminga ir visi aplink bus tavo  bigsmile.gif

O aš nejaučiu jokio poreikio būti žavia kažkam be savo mylimo žmogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaaii, juk nera kazkokio stebuklingo recepto kaip imti ir sekmingai pakabinti vyra. Tiesiog reikia buti savimi, shypsotis daug,
numesti zvilgsni kita ir tiek ax.gif o kai jau zuvele uzkimba, tada belieka tik daug nuosirdziai bendrauti ir viskas savaime ishsispres.
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2008 01 30, 14:33)
Apie tą petį, tai aš supratau, kad ne pro vyriškio petį moteris žiūri, o pro savo, pasukus galvą į jį. Dėl to vyriškis matydamas moterį, žvelgiančią pro savo petį, tas petys jam asocijuojasi su krūtine  rolleyes.gif

doh.gif doh.gif tikrai gi, kažkaip nesusivokaiu ..
Atsakyti