Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų "kabinimo" menas

QUOTE(EVO @ 2007 12 15, 10:48)
gal kalbu kaip vyras

sia tema labai reikia vyrisko pasisakymu rolleyes.gif . Nors aisku vienam patiks kuri kariasi, o kitam ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2007 12 15, 08:48)
Vakar buvau savo imones vakarelyje ir padariau isvada kaip nereikia kabinti vyruku ir apskritai neuzsiciklinti ir nedaryt problemu tokiu kaip as viena,neistekejusi. Per daug viska moteriskes sureiksmina ir uzsikompleksuoja viskas gi is sono matosi, kaip sakoma kuri yra asabocinaja ir puola ant kiekvieno kaip isbadejusi, vaizdelis nekoks doh.gif.O kai panele ateina pasilinksminti, atsipalaidavusi ir vaizdas kitoks, gal kalbu kaip vyras, bet as kabinciau tik atipalaidavusias o ne kaip is grandines paleistas kurios gatavos vos ne vietoj tave padaryti.

Ir as apie ta pati thumbup.gif drinks_cheers.gif
Ir baikit mergos pestis. Nei vienos nei kitos ne geresnes. Ir santuoka neduoda jokios privilegijos prasivardziuoti, cia faktas. (Cia adresuota tau sele)
Atsakyti
viskas aišku...tai atseit gali vyras galvoti, kad aš čia šiokia tokia ir ne jo nosiai ir net nebandyti jo?

o aš tokia nedrąsi... blush2.gif

na galėtų vyrai taip ir nebijoti, jie gi vyrai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2007 12 15, 17:50)
na galėtų vyrai taip ir nebijoti, jie gi vyrai...  g.gif

lietuviu vyrai tikrai ziauriai nedrasus, nors is salies jau tokie new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2007 12 15, 15:50)
viskas aišku...tai atseit gali vyras galvoti, kad aš čia šiokia tokia ir ne jo nosiai ir net nebandyti jo?

Sakyciau kad taip. Zinai, uztenka trumpai sypteleti pagavus zvigsni, ir jei jis bus susidomejes, prieis. Taip tu jam parodai, kad per galva neduodi jei jis pakalbins.
Atsakyti
būtent, kad vaidina tik "kietus"

aj, vienu žodžiu, nebeišmanau, ką daryti, patinka man vienas toks... bet pati prisidirbau...visko atsisakydavau, tokia šlykšti merga buvau, nu kaio niekad ir su niekuo tiesiog, nes nepatiko man jis, o dbr jau... doh.gif ir kas svarbiausia, nemoku parodyti aš to... manau, jis gali bijoti, kad aš pasakysiu NE. Nes dragiška tai aš su visais..jaučiu, traktuoja, kad laikau jį draugu tik...juk draugams galima šypsotis... doh.gif
Atsakyti
Tada jauciu kad reiks paciai si karta i pasimatyma kviesti, nes karta aplauzius ragus, kazin ar nores bandyt dar karta. Aisku, jei tu nujauti kad dar patinki jam kaip moteris, o ne kaip drauge. 4u.gif Imk baliona ant drasos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Integra @ 2007 12 15, 19:06)
Tada jauciu kad reiks paciai si karta i pasimatyma kviesti, nes karta aplauzius ragus, kazin ar nores bandyt dar karta. Aisku, jei tu nujauti kad dar patinki jam kaip moteris, o ne kaip drauge.  4u.gif Imk baliona ant drasos  smile.gif

bet tai kad jis "tipo" užsiemęs, kažkada jau pabandžiau... gali būt kad..aj jis kategoriškas, ir gal nebenori prasidėti... o aš kartą pabandžiau, ir viskas... nežinau, kas bus, nieko nebus. schmoll.gif
Atsakyti
O jus dirbat kartu ? Daznai matotes? ir kokie santykiai pas jus dabar, jis mielai su tavim bendrauja? Is ko sprendi kad tu jam patinki kaip mergina?
Atsakyti
nedirbam, nebesimatom, ir jau galvoju kad nepatinku ;(
Atsakyti
Tada kaip jau kazkur minejau, turi 2 iseitis: arba rasyt zinute kur nors kvieciant, ir ziuret reakcija, arba pamirst ir zengt toliau.Tau sprest. Abiem atvejais sunku. Dar toki posaki prisiminiau: s glas daloj, serdcu legce, jei rusiskai supranti, cia antram variantui pasirinkus. g.gif smile.gif
Atsakyti
s glas daloj, iz serca von smile.gif

aj, dar pagyvensiu, pažėsiu, jei nieko nesiims, tai ir bus s glas ir s serca sad.gif
o gal ir pati ką pabandysiu, gal smile.gif
Atsakyti