Įkraunama...
Įkraunama...

Koks momentas gimdymo metu jums buvo baisiausias?

Man buvo baisiausia kai:
- Isguleti prijungtai prie aparatu sirdelei matuoti (bet kai akusere pamate, jog man TIKRAI sunku iskesti, leido vaikscioti)
- I gala, kai jau LIEPE vaikscioti, as isvis jau su angelais kalbejau doh.gif
- Ir dar baisiausia buvo islaukt to pirmojo riksmo. Taip tos sekundes letai ejo.
QUOTE(rence25 @ 2007 10 26, 13:45)
kirpimai ir siuvimai tai is viso baika - gi nuskausmina.

Nors man turbut tris kartus nuskausminamuosius leido, bet vistiek siuvima skausma as prisimenu dar ir dabar unsure.gif
Atsakyti
Man baisiausia buvo sąrėmiai ir pats stūmimas, nes vaikiuko jau galvytė matėsi, o jėgų stumti ne, ir tiksliai jau nežinai kada stūmti, kada laukti sąrėmio. Žodžiu, turbūt reikia viską kuo greičiau.
Atsakyti
Man asmeniškai sunkiausia buvo, kai neleido dar stumt, o jau taip norėjosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 26, 14:32)
Nors man turbut tris kartus nuskausminamuosius leido, bet vistiek siuvima skausma as prisimenu dar ir dabar unsure.gif

Vat uz tai as ir prasiau kad man nuskausmintu tiek kad nejausciau skausmo nes issikankinus buvau jau visai.. g.gif
Atsakyti
Va, prisiminiau, kad visgi pats sunkiausias momentas buvo iškart po gimdymo, kai apžiūrinėjo kaklelį.
Atsakyti
Man baisiauia tai sariamei buvo 12 h pagulde, nuleido vandenys ( kadangi savaite pernesiojau) ir nuo 14 h kaip prasidejo tai 20 h pagimdziau.
Atsakyti
Na as kaip tik planuoju vaikeli....ir zinot ka, o gi cia paskaicius nebenoriu.... unsure.gif aisku as nelabai isivaizduoju kas per skausmas...as neisivaizduoju kaip gali skaudeti taip kad prarastum samone ar panasiai, man kai ima krauja tyrimam as nualpstu, tai kaip as pagimdyti galeciau tada neisivaizduoju doh.gif negaliu isivaizduoti koks tai jausmas, bet cia paskaicius atrodo baisokas...man kazkaip atrodo nuvaziuoji i ligonine biski paskauda kol stumi ir viskas...ziuriu dar nieko as neismanau tuose reikaluose doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaite2 @ 2007 10 26, 22:11)
Na as kaip tik planuoju vaikeli....ir zinot ka, o gi cia paskaicius nebenoriu.... unsure.gif  aisku as nelabai isivaizduoju kas per skausmas...as neisivaizduoju kaip gali skaudeti taip kad prarastum samone ar panasiai, man kai ima krauja tyrimam as nualpstu, tai kaip as pagimdyti galeciau tada neisivaizduoju  doh.gif  negaliu isivaizduoti koks tai jausmas, bet cia paskaicius atrodo baisokas...man kazkaip atrodo nuvaziuoji i ligonine biski paskauda kol stumi ir viskas...ziuriu dar nieko as neismanau tuose reikaluose  doh.gif  doh.gif

Kai tikrai noresi leliuko, gimdymo nesigasdinsi. Be to, dabar gi ir epidura daro mirksiukas.gif Pati pamatysi, kai jau busi nescia, ir kokiam paskutiniam menesiuke- pati noresi kuo greiciau gimdyti, kad pamatytum savo vaikeli wub.gif O gimdymo skausmai greit pasimirsta. Leliukas atperka viska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 27, 10:05)
Kai tikrai noresi leliuko, gimdymo nesigasdinsi. Be to, dabar gi ir epidura daro mirksiukas.gif Pati pamatysi, kai jau busi nescia, ir kokiam paskutiniam menesiuke- pati noresi kuo greiciau gimdyti, kad pamatytum savo vaikeli wub.gif O gimdymo skausmai greit pasimirsta. Leliukas atperka viska wub.gif

Taip tikrai sutinku su tavim Amiletta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 27, 10:05)

Na as tikrai noriu nestuke.gif bet viskas skamba tikrai bauginanciai.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaite2 @ 2007 10 27, 17:59)
Na as tikrai noriu  nestuke.gif  bet viskas skamba tikrai bauginanciai.... unsure.gif

Na nepergyvenk smile.gif Juk kiekvienai skirtingai. Galvok, kad viskas bus gerai, ir bus taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaite2 @ 2007 10 26, 22:11)
Na as kaip tik planuoju vaikeli....ir zinot ka, o gi cia paskaicius nebenoriu.... unsure.gif  aisku as nelabai isivaizduoju kas per skausmas...as neisivaizduoju kaip gali skaudeti taip kad prarastum samone ar panasiai, man kai ima krauja tyrimam as nualpstu, tai kaip as pagimdyti galeciau tada neisivaizduoju  doh.gif  negaliu isivaizduoti koks tai jausmas, bet cia paskaicius atrodo baisokas...man kazkaip atrodo nuvaziuoji i ligonine biski paskauda kol stumi ir viskas...ziuriu dar nieko as neismanau tuose reikaluose  doh.gif  doh.gif

Tikrai ne visos alpsta biggrin.gif Skausmas didelis, bet iškenčiamas, laikinas.
Palyginus su 9 nėštumo mėnesiais, pats gimdymo procesas tęsis maksimum parą, na, gal dvi. Ir viskas mirksiukas.gif O kad pasimiršta, tai tikrai. Pati tuo netikėjau, kol neįsitikinau.
O ir nėštumo metu kažkaip ties kitais dalykais koncentruojiesi: stengiesi nepervargti, tinkamai maitintis, saugai save ir mažylį, labiau galvoji, koks tas vaikutis gims, kad būtų sveikas ir t.t.. Nelabai yra kada apie gimdymo skausmus galvoti. O jau kai atsiduri gimdykloj, tai niekas nebaisu. Tiesiog turi "nudirbti" darbą.
Sėkmės kuo didžiausios mirksiukas.gif
Atsakyti