Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Kaip gražu 4u.gif kokie žodžiai 4u.gif tiesiog nabežianu ką pridurti...

Einu miegoti, prie š tai einu pažiurėti pro langą juk pasaulis toks gražus 4u.gif
Atsakyti
Powerpuff,Populi...nemiegat dar matau?l tongue.gif bigsmile.gif pasulis ne toks jau ir grazus per daug juodos spalvos nei baltos, kaip rase...Crazysun..truksta sniego...
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 05, 00:10)
Kai prisijungi paskaityti tai ir parašyk ką nors. Truksta tavęs  mirksiukas.gif O

ačiū populi 4u.gif Ryt mano viršininkas jau bus, tai daug kas paaiškės. Aš irgi pripratau prie kolektyvo ir pan., darbas sunkus bet nenoriu pasiduoti smile.gif

Dolce, gražus eilėraštis wub.gif

CrazySun, aš tau taip nieko ir neprašiau po myto, nors norėjau smile.gif Norėjau parašyt kažką gražaus, bet nesugebėjau kažko išskirti, nes tu visa ypatinga wub.gif Žiūrėjau žiūrėjau aš į tave per mytą, ir ieškojau žodžių, kaip apibūdinti blush2.gif Į žodžius sudėliot taip ir nepavyko, bet mintys vien tik teigiamos smile.gif
Ai dar tai, kad manau jog vyrams būtent tokių moterų kaip tu reikia 4u.gif Jas sunkiau atrasti, bet atradus - tikras lobis mirksiukas.gif
Aš aišku ne vyras... doh.gif bet... imk bent balioną, Saulele 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man truksta...silumos ir kokio gyvo padaro namie...planavau kaciuka isigyt, bet su visom mano klajonem kaimas-kaunas-kaimas-vilnius liudna jam bus...Buciau tikra senmerge lotuliukas.gif su kate ir prie lango pakibusia lotuliukas.gif

Ir jums uztenks maziuku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 01:35)
populi nepatikėsi... ašaros pliupt pliupt... apsiverkiau po šitų žodžių.... taip norėtusi, kad kažkas pasakytų, jog mato mane tikrąją... mane tokią, kokia aš ir jaučiuosi.. tokią, kokią aš save pažįstu....
Tai mano svajonė...
Taip norėtųsi kad ištartų tai mano antra pusė ir pasakytų kad mano manyje kažką gero....

Jaučiuosi kalta, bet tebunie tai gerosios ašaros 4u.gif O toks žmogus tikrai bus. tu ji rasi , aš jį rasiu ir visos čia esančios juos ras, nes mes to norime 4u.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 01:44)
baikit, jokių knygų nerašysiu.. parašiau tik kelias mintis, kai kas kažkur girdėta, tik sudėliota ant lapo..
gal kam būsiu naudinga..
nors kam manęs reikia  doh.gif

Man tavęs reikia mirksiukas.gif Kas man daugiau tokius gražius žodžius rašys 4u.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 05, 01:48)
o jei parašyciau, kad skauda man?
arba taip parašyciau-"tarsi sužeistas vilkas..."
o jei parašyciau-"juokiuosi pro ašaras"..
arba-"mano širdis teberauda.."?
todel nerašau-tik šypsausi smile.gif
labanakt 4u.gif

Labai gražu thumbup.gif Labanaktis fėja smile.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 02:05)
aš labai laukiu, kad išauštų ta diena, kai patikėčiau, kad aš galiu, kad aš esu..

ačiū, mergyt  wub.gif  man jūs irgi labai  reikalingos..labai..
ačiū Tau..  bigsmile.gif
žinau, kad tikriausiai kvailai dažnai skamba mano mintys, bet su visa šiluma už Tave ir su Tavim...  wub.gif

ir su visom..visom visom...nevisad moku, nevisad išeina, bet visad stengiuos..
P.S. ir aš noriu į B.O..  wub.gif
P.P.S. susirangykit lovoj šiltai ir pagalvokit, juk niekur kitur taip saugiai ir šiltai nesijaučiat..gal net truputėlį laimingos..  4u.gif

saldukų smile.gif

eisim į BO. thumbup.gif man bus trečias kartas 4u.gif reiks palaikymo biggrin.gif

Dabar jau tikrai labanaktis wub.gif
Atsakyti
[quote=`Vakarė,2007 12 05, 02:20]

Dolce, gražus eilėraštis wub.gif

Aciu, mergyt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O jau po tų žodžių apie draugus, tai ir aš apsibliausiu unsure.gif
Jau kuris kartas pastebiu, kad mes čia išsiliejame taip atvirai, kad kartais ašaros už jus sukyla, nors pačiai tuo metu ir nėra dėl ko verkti 4u.gif
Bet tai gerai, aš manau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 05, 02:29)
O jau po tų žodžių apie draugus, tai ir aš apsibliausiu  unsure.gif
Jau kuris kartas pastebiu, kad mes čia išsiliejame taip atvirai, kad kartais ašaros už jus sukyla, nors pačiai tuo metu ir nėra dėl ko verkti  4u.gif
Bet tai gerai, aš manau gerai  smile.gif

As manau, mes per daug esam vienisos...ypac liudnais ziemos vakarais....
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 01:31)
As manau, mes per daug esam vienisos...ypac liudnais ziemos vakarais....

Gal... bet aš džiaugiuosi turėdama šį šaunų draugių būrelį 4u.gif

Jaučiuosi gerai, kai mano žodžiai kam nors bent šiek tiek padeda. Jaučiuosi gerai, kai man padedate 4u.gif Jaučiuosi gerai, kai čia tiesiog linksminamės wink.gif

GV, turbūt iš ryto paskaitysi - aš tikiuosi kad tu naudojiesi miego receptu ir jau seniai saldžiai miegi, šaunuolė! thumbup.gif Jeigu ir trečią naktį jis suveiks, pradėsiu ir aš juo naudotis wink.gif

Labanaktis, šeimyna wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad as cia taip ilindau,nakti ... biggrin.gif blush2.gif
paskaiciau pora puslapiu,ir viskas taip sava pasirode blush2.gif unsure.gif
cia visos priiemamos gal? blush2.gif
is tiesu,kartais geriau mylet,kad ir kaip tai skaudina,nei isvis nemylet...
Atsakyti
As irgi Vakare, cia jauciu nusiraminima,paguoda....man gera kad Jus esat
Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 05, 02:38)
Atsiprasau,kad as cia taip ilindau,nakti ... biggrin.gif  blush2.gif
paskaiciau pora puslapiu,ir viskas taip sava pasirode blush2.gif  unsure.gif
cia visos priiemamos gal? blush2.gif
is tiesu,kartais geriau mylet,kad ir kaip tai skaudina,nei isvis nemylet...

Labas, nereikia atsiprasynet...zinoma priimamos, uz tam tikra mokesti mirksiukas.gif juokauju..Junkis prie musu!!!Gali pasidalinti savo istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 04, 23:41)
As irgi Vakare, cia jauciu nusiraminima,paguoda....man gera kad Jus esat
Papildyta:
Labas, nereikia atsiprasynet...zinoma priimamos, uz tam tikra mokesti mirksiukas.gif  juokauju..Junkis prie musu!!!Gali pasidalinti savo istorija wub.gif

hihihi.gif galiu po taure visom user posted image mirksiukas.gif
as gal iskart nesipasakosiu dar blush2.gif nu gal truputi hihihi.gif
su mb issiskyre buvom menesiuka,ir savaitgali pasakiau kad duodu paskutini sansa jam unsure.gif ir dabar vis mastau,ar teisingai pasielgiau...be galo skaudu tai,kad nebetiki mylimu zmogum...atrodo galetum geriau uzsidaryt kitam kambary ir valandu valandas tunot su savo skausmu-tokiu tikru...kiekvienas zvilgsnis atrodo skaudina...bet labai tikiuosi,kad laikas pades...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikuteee: 05 gruodžio 2007 - 01:49