QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 23:20)
Populi, darbe kai nesidirba - prisijungiu pasiskaityt

Paskiau sėdžiu iki vėlumos, kad visus darbus nudirbt
Šiandien man vienas žmogus priminė, kad neskubėčiau su kažkuo draugaut pradėt. Sakė reikia tiesiog gyventi, tobulėti.
Dėl myto tai net nežinau kur čia reikėtų. Dar priklauso nuo to, kiek mūsų bus. Bet įtariu tai turėtų būti kažkokia vieta kur galėtume patogiai įsitaisyti ir būtų salygos kalbėtis
Kai prisijungi paskaityti tai ir parašyk ką nors. Truksta tavęs

O darbųpas mane irgi labai daug, šiandien darbe jau pyyyykta buvau, net buvau pradėjus grasinti, kad išeisiu, gerai, kad vadovės nebuvo, nes visai dar nenoriu išeiti

Nėr tame darbe persparktyvų, bet labai jau pripratau prie visko: kolektyvo, aplinkos, darbo, kad netoli iki namų ir t.t. Išeit nenoriu

. Noriu didesnės algos
Dėl to žmogaus žodžiu pritariu

Reik pagyventi dėl savęs. Aš oficialiai jau 4mėn. viena ir nežinau užtenka jau laiko ar dar ne. atrodo, jau norėčiau ko nors, bet iš kitos pusės suprantu, kad vyrui mano gyvenime nėra nei vietos, nei laiko

Net nežinau...
Dėl myto reik pagalvoti, nes tuo metu dar vyksta po Kalėdiniai renginiai (bijau, kad nebūtu mūsų darbo vakarėlis), tai gali su vieta buti problemų. Manau, kad tiktu uždaresnė patalpa, kur pradžiai pakalbėt, o po to ir ant stalų šokti būtu galima.
Kuri čia ant stalo šokti norėjot
Jei neprisipažinsite surasiu tuos žodžius