Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(populi @ 2007 12 05, 00:53)
Kadangi aš neblondinė galiu paaiškinti  lotuliukas.gif
typinimas (gal netaip rašau  blush2.gif ) spausdinimas klaviatura - rašimas su klaviatura, o kai žiuri į prisijungusias mergaites (apačioje buna sarašėlis), tai kurios vardas pasvires tai reiškia, kad ji dabar kažką rašo mums bigsmile.gif

Neblondine ir as bet kaip sakoma, blondien ne plauku spalva gyvenimo budas, taip ir maniau, tik nzn kad toks zodis, sio veiksmo...kazka cia suveliau... bigsmile.gif

Abzoryte, nekaltink saves schmoll.gif tu esi sauni ir tai puikiai zinai???kas cia daros?del vieno kazkokio nekest saves pradesi????jo nekesk bus geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 00:55)
Tai gerai, panasi i mane tu siektiek,  kai nereikia yra, kai reikia tai nors su ziburiu ieskok.. bigsmile.gif  jo valanda...hmmm pabandysiu aciu uz patarima...bet ryt nedirbu skirsiu kelias valandas uz cia praleistas keliasdesimt lotuliukas.gif

taip taip čia ir yra valandos per dieną plano reikalas, kad skolas reik atidavinėti tongue.gif

Panašios čia mes visos, kai liūdim tai visos. kad ir šiandien kažkokis liūdesys pas mus. Bet aš sakau čia oras kaltas. Labai jau drėgnas toks schmoll.gif

DG, o tu kaip suprantu mokykloje dirbi? Vaikučius šokti mokini? Kokia graži profesija wub.gif

Matau, kad CrazySun, mums gražią istoriją rašo smile.gif Labai laukiu 4u.gif
unsure.gif neberašo jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 05 gruodžio 2007 - 00:04
QUOTE(populi @ 2007 12 04, 23:58)
Pagalvok, gal jis sako, tik tam, kad pasakyti, kad pasirodytu koks jis teisus, o tu ne, kad jis geras o tu ne. Žmonės mėgsta maskuoti savo įdas ir blogus poelgius kaltinimais ir įžeidinėjimais. Manu tu tą žinai  4u.gif

Nenoriu būti užsivedusi čia viena ir ta pačia problema... Bet norisi dar ištarti BET..
Bet jis sakė, kad aš taip maskuoju savo zyzimą ir kitas ydas... Jis sako, kad aš save pateikinėju ne tokią, kokia esu iš tikrųjų. O aš negaliu suprasti ką aš pasakau ne taip... Atrodo taip viską dariau iš širdies... Nesuprantu.. Kartais atrodo kažkas žaidžia su mano gyvenimu.. Atrodo viskas, ką aš darau iš širdies atsisuka prieš mane. Ten kur aš šalta ir bejausmė - viskas lyg sviestu patepta. Ten kur prabyla širdis - būtinai ims į ją ir prišiks.

Vienu žodžiu, jaučiuosi totaliai nebemokanti bendrauti su vyrais ir man baisu jau darosi. Juodai baisu. Kažkur viduje kyla gili panika.. Bet tikrai nebenoriu užvesti šioje temelėje serijos "Abžorytės paguoda".... Gal ryt bus geriau...

Tikrai ačiū kad esate...

Populi.. O tu bendrauji šauniai! Ne veltui buvai jau ištekėjusi. 4u.gif
Atsakyti
[quote=populi,2007 12 05, 01:00]

DG, o tu kaip suprantu mokykloje dirbi? Vaikučius šokti mokini? Kokia graži profesija wub.gif

Taip, turiu pamokeles aerobikos,choreografijos...Taip grazi...o ta meile ir emocijos kurias gaunu is vaiku neikainojama... wub.gif o tu primink?? ax.gif jau nebezinau, as labai painioju tave su powerpuff..

Jo pritariu, gal ir oras cia kaltas...bet as pasigendu Dominyykos, toks jausmas, kad net mes kompe nuo jos nusisukom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 23:20)
Populi, darbe kai nesidirba - prisijungiu pasiskaityt  blush2.gif
Paskiau sėdžiu iki vėlumos, kad visus darbus nudirbt smile.gif

Šiandien man vienas žmogus priminė, kad neskubėčiau su kažkuo draugaut pradėt. Sakė reikia tiesiog gyventi, tobulėti.

Dėl myto tai net nežinau kur čia reikėtų. Dar priklauso nuo to, kiek mūsų bus. Bet įtariu tai turėtų būti kažkokia vieta kur galėtume patogiai įsitaisyti ir būtų salygos kalbėtis  smile.gif

Kai prisijungi paskaityti tai ir parašyk ką nors. Truksta tavęs mirksiukas.gif O darbųpas mane irgi labai daug, šiandien darbe jau pyyyykta buvau, net buvau pradėjus grasinti, kad išeisiu, gerai, kad vadovės nebuvo, nes visai dar nenoriu išeiti blush2.gif Nėr tame darbe persparktyvų, bet labai jau pripratau prie visko: kolektyvo, aplinkos, darbo, kad netoli iki namų ir t.t. Išeit nenoriu verysad.gif . Noriu didesnės algos rolleyes.gif

Dėl to žmogaus žodžiu pritariu 4u.gif Reik pagyventi dėl savęs. Aš oficialiai jau 4mėn. viena ir nežinau užtenka jau laiko ar dar ne. atrodo, jau norėčiau ko nors, bet iš kitos pusės suprantu, kad vyrui mano gyvenime nėra nei vietos, nei laiko unsure.gif Net nežinau...

Dėl myto reik pagalvoti, nes tuo metu dar vyksta po Kalėdiniai renginiai (bijau, kad nebūtu mūsų darbo vakarėlis), tai gali su vieta buti problemų. Manau, kad tiktu uždaresnė patalpa, kur pradžiai pakalbėt, o po to ir ant stalų šokti būtu galima. biggrin.gif Kuri čia ant stalo šokti norėjot bigsmile.gif Jei neprisipažinsite surasiu tuos žodžius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 05 gruodžio 2007 - 00:13
Abzoryte, ka cia nusisneki??rimtai jau....prisiminiau, kai buvom susitike, tavo tokios grazios ir geros akys...netikiu, kad tu gali kazka maskuot ir t.t. jis cia tave smukdo kaip asmenybe...nekenciu as tavo ex.... frusty.gif
Atsakyti
šiandien man kažkoks lyrinis vakaras...
net nesusinervinau, kai liko kažkokiu stebuklingu būdu tik pusė, ką rašiau... unsure.gif

tik prisiminiau tokią mintį..viskas baigiasi tik tam, kad kada nors pasikartotų..nebus taip pat nieko..viskas bus kitaip, geriau, šilčiau..aišku, sunku suprast, kad kiekviena akimirka yra vienintelė..nebebus tokio pat ryto, vakaro, dienos, meilės..net ašarų..gal bus panašių daug dalykų..kurie primins kažką..bet iš tiesų jie juk vieninteliai..ir kad ir kaip dabar skaudu, juk daug ką norėtume pakartoti..gal verta prisimint tik gėrį?..
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 01:07)
Nenoriu būti užsivedusi čia viena ir ta pačia problema... Bet norisi dar ištarti BET..
Bet jis sakė, kad aš taip maskuoju savo zyzimą ir kitas ydas... Jis sako, kad aš save pateikinėju ne tokią, kokia esu iš tikrųjų. O aš negaliu suprasti ką aš pasakau ne taip... Atrodo taip viską dariau iš širdies... Nesuprantu.. Kartais atrodo kažkas žaidžia su mano gyvenimu.. Atrodo viskas, ką aš darau iš širdies atsisuka prieš mane. Ten kur aš šalta ir bejausmė - viskas lyg sviestu patepta. Ten kur prabyla širdis - būtinai ims į ją ir prišiks.

Vienu žodžiu, jaučiuosi totaliai nebemokanti bendrauti su vyrais ir man baisu jau darosi. Juodai baisu. Kažkur viduje kyla gili panika.. Bet tikrai nebenoriu užvesti šioje temelėje serijos "Abžorytės paguoda".... Gal ryt bus geriau...

Tikrai ačiū kad esate...

Populi.. O tu bendrauji šauniai! Ne veltui buvai jau ištekėjusi.  4u.gif

Gal jis klysta???? Gal jis nesugebėjo perlipti per savo ego ir pažinti tavęs tokios kokia tu ištiesu esi? Jis tiek laiko prabuvo su tavim, o kaltina tave kažkokiom maskuotėm, tai ką jis visą tą laiką veikė? Su kuria jis draugavo, su tikraja abzoryte ar su maskuote? Manau jis pats nežino kokia tu esi, ir bando tau įrodyti, kad tu esi kažkas kitas. Kas geriau tave pažįsta, jei ne tu pati?
Mes tave pažistam 4u.gif Jei nori galim pasakyti kokia tu esi bigsmile.gif
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 01:07)
Taip, turiu pamokeles aerobikos,choreografijos...Taip grazi...o ta meile ir emocijos kurias gaunu is vaiku neikainojama... wub.gif  o tu primink?? ax.gif jau nebezinau, as labai painioju tave su powerpuff..
Jo pritariu, gal ir oras cia kaltas...bet as pasigendu Dominyykos, toks jausmas, kad net mes kompe nuo jos nusisukom unsure.gif

Aš ofisinė mergaitė. Oficialiai marketingistė. Realiai - pardavėja, marketingistė, buhalterė ir administratorė viename doh.gif Guodžiuosi tuom, kad bet kokia patirtis darbe yra naudinga cool.gif
Dėl Dominyykos ir aš nesmagiai jaučiuosi, bet manu, kad ji čia dar prisijungs. tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 05 gruodžio 2007 - 00:21
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 01:17)
šiandien man kažkoks lyrinis vakaras...
net nesusinervinau, kai liko kažkokiu stebuklingu būdu tik pusė, ką rašiau... unsure.gif

tik prisiminiau tokią mintį..viskas baigiasi tik tam, kad kada nors pasikartotų..nebus taip pat nieko..viskas bus kitaip, geriau, šilčiau..aišku, sunku suprast, kad kiekviena akimirka yra vienintelė..nebebus tokio pat ryto, vakaro, dienos, meilės..net ašarų..gal bus panašių daug dalykų..kurie primins kažką..bet iš tiesų jie juk vieninteliai..ir kad ir kaip dabar skaudu, juk daug ką norėtume pakartoti..gal verta prisimint tik gėrį?..

Reiks ismokt atmintinai, nuostabus zodziai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 00:11)

jis cia tave smukdo kaip asmenybe...

ai tiek to... gal aš ir svaigstu.. gal viskas ne taip..
nesu tas žmogus kuris imtų savęs ištisai gailėtis.. bent jau nebesu..
praeis.. tik skauda.. dabar skauda.. vėl skauda.. dar skauda.. neatsistebiu tuo kiek jis man gali turėti įtakos.. kiek jo žodžiai gali giliai smigti į širdį.. tiesiog tuo neatsistebiu...

juk žinote, kad kai jaučiuosi gerai, mėgstu čia su GV pakreizėti.. mėgstu paironizuoti.. o tarkim jis nekenčia tos mano ironijos.. jis sako, kad ant jo važiuoju.. nors tai dažnai būna tik tas mano "keistas" humoras... doh.gif

žodžiu pieva totali tas gyvenimas.. pieva tie bernai.. ir pieva apskritai viskame blink.gif
nenoriu daugiau mylėti.. šiandien nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 00:26)
Aciu Mieloji  4u.gif
powerpuff, ačiū už kompaniją  4u.gif

Aciu tau mirksiukas.gif Labai smagiai pasisedejom 4u.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 00:52)

momentais būna, kad pradedu galvoti, kad geriau nebūčiau gimusi...
momentais atrodo, kad aš tik kažkoks nevykęs padaras šioje žemėje..

jis sako, kad aš nemoku bendrauti.. manau jis teisus... jis sako, kad aš visada jaučiuosi teisi.. 

nono.gif kas cia per mintys? jis sako..jis mano.. ka po galais jis ismano?MES tau sakom, kad esi nuostabi mergna thumbup.gif . tikrai. patikek prasau dauguma o ne vienu vyriskiu, kuris jauciasi kaltas ir prisnekes bet ko kad tik pasijaustu geriau..nei tu nenormali nei tu bendraut nemoki-netinkamas vyras pasitaike ir tiek. Zinau kaip sunku atgauti pasitikejima savim..as dabar sau atrodau kokius 2 kartus negrazesne.. kvailesne ir visokia kitokia. bet po galais as esu tokia pati kaip ir buvau..ir tai kad nepatikau kazkam dar nereiskia kad pasidariau blogesne. Viskas kazkaip susitvarkys. Tik tu neliudek..
CrazySun-as be zodziu..rasyk knygas.
Atsakyti
Aš tuoj pradėsiu kopijuotis CrazySun žodžius ir dėtis saugojimui 4u.gif tikrai galėtum puikiai rašyti knygas, čia juk talentas thumbup.gif

O lyrinis vakaras tai gerai, daugiau juk tokių pat nebus 4u.gif

Abzoryte, jei jam nepatinka tavo jumoras, tai ką aš žinau. Apie jumoro jausmą patyliu doh.gif
O jis tau tiek įtakos turi, nes per tiek laiko sužinojo kas tave skaudina ir kerta į skaudžiausias vietas. Argi nešiknius ????? Aš pykstu ant jo. Traukiu į juodajį sąrašą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 05 gruodžio 2007 - 00:29