QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 13:30)
Bliamba, pirma karta neisgeriau kontraceptiku. Dabar esu tokioj panikoj, nerandu sau vietos, nezinau, ka daryti
Ramiai.
Būna dar ir blogiau
Gal čia ką rasi naudingo..
Klausimai apie kontraceptines tabletes
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 13:50)
aš šiaip tai nieko ir nedariau....
QUOTE(advoco @ 2007 12 03, 13:43)
Tu bent esi užsiregistravus internete pažintyse
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 08:59)
Vajeeee kaip gaaaarsiai, net ausyse suspengė kaip GV išrėkė Labas rytas
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 12:00)
Gražūs namai
Žvengiau iš mūsų rolių alfabeto tvarka
Teisingas žingsnis - pasirinkti vardą iš abėcėlės viršaus. O tai visa jaunystė ir vaikystė prabėgo būnant prie galo 
Ha ha, visų pirma tai aš šiandien į darbą atėjau irgi prieš 12
Na o antra, Bjuti, ne tu viena visą gyvenimą prie galo
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 12:19)
Nu še tau, prasideda, ir jumoro jausmas nuo pirmadienio pranyko jau
Praeitoje temelėje yra įrodymų, jog GV pritarė būti Pakalusia akimi ir save pasivadino Sinoptike Palmyra
Ale jei taip kliūna, galiu to sąrašiuko apskritai nedėt kitą kartą, tik rėkit garsiai
Papildyta:
QUOTE(advoco @ 2007 12 03, 12:29)
žodžiu..... tas dvi dienas ans pas mane nakvojo
bet nieko tarp mūsų nebuvo
man gi mmm
tai taip gražiai apsikabinę miegojom 
geras
o jis tau kaip? visai fainas?
QUOTE(populi @ 2007 12 03, 12:56)
O kaip tu matai, kad ji typino?
Vakar buvau su savo mylimais draugais bare. Ir gavosi tokia kvaila situacija, ai nežinau esmė, kad mano draugai tai dvi poros, o aš amžinai viena arba vis su kitu, ir vakar taip viena tarp jųsėdžiu, juokiamės kikenam žodžiu viskas labai faina O kai grįžau namo pagalvojau, kad man tai su jais labai linksma, bet aš jiems jaučiu kaip 5 koja... Ai
Vakar buvau su savo mylimais draugais bare. Ir gavosi tokia kvaila situacija, ai nežinau esmė, kad mano draugai tai dvi poros, o aš amžinai viena arba vis su kitu, ir vakar taip viena tarp jųsėdžiu, juokiamės kikenam žodžiu viskas labai faina O kai grįžau namo pagalvojau, kad man tai su jais labai linksma, bet aš jiems jaučiu kaip 5 koja... Ai
Hr. Supykau ant Banderaso
Apacioje kur matosi kas prisijungę į temelę, tai kai būna pasvirusiu šriftu, vadinasi typina
Dėl draugų, tikrai suprantu tą jausmą
Esu tikra, kad tu savo draugams tikrai nemaišai ir jie nei vienas nepagalvoja, kad tu jiems kaip penkta koja
QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 13:30)
Bliamba, pirma karta neisgeriau kontraceptiku. Dabar esu tokioj panikoj, nerandu sau vietos, nezinau, ka daryti
15 valandu praejo nuo to laiko, kai turejau isgerti
nu bliaaaaamba.
Nurimk
Pasitaiko. Dabar išgerk tą tabletę vistiek. Šiandien gausis tau 2 per dieną. Kiek liko lauko iki mmm?
Visur rašoma, jei pamirštate išgerti tabletę mažiau nei 12 valandų, tai viskas gerai. O man ***** 15 praėjo. Aš net paskambinau Tai daktarei iš Panelės žurnalo
sakė, viskas gerai, nieko tokio. Nu bet iš kur ji žino?
visur rašo kitaip.
Aš negaliu. Man turbūt didžiausia blogybė nėštumas būtų
Kad man ką tik baigėsi. Kūčių rytą turi prasidėti
man tai bus geriausia dovana Kalėdoms
Aš negaliu. Man turbūt didžiausia blogybė nėštumas būtų
Kad man ką tik baigėsi. Kūčių rytą turi prasidėti
Haneriete, jeigu iki tol gėrei tabletytes laiku ir be pertraukos, tai siurprizo būti neturėtų
QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 14:03)
O man ***** 15 praėjo.
Nepanikuok
Tos trys val dar ne tokia pasaulio pabaiga, tik jei ką tik praėjo mmm, tuomet 7 dienas dabar turi saugotis papildomai, dėl tos vienos pralestos tabletes. Taip kad tada kai vyko visi tavo reikalai dar tabletė veike, nes ji veikia 36 val. O tu juk neuzsiimineji tuo šiuo metu
Sveikutes, as tik dabar geriu rytine kava lovoje ir zinoma skaitau SM.
Bjuti ir Abzoryte matyt puse etato dirbat, kad nuo 12 tik i darba?
GV, ko tokia be nuotaikos, koks skirtumas ka parase,Abzoryte tai smagiai visas pavadino, as irgi is proto vedanti vyrus- tik reikejo pridurt ir vis dar viena
Haneriete, viskas bus gerai pamatysi
Abzoryte, dazniausiai, kai skaitau sm rankoje telefonas, nesupyk gal ir neidemiai
tai ir paklausiu ne i tema
vilte, kaip darbas?retai matau tave...
Bjuti ir Abzoryte matyt puse etato dirbat, kad nuo 12 tik i darba?
GV, ko tokia be nuotaikos, koks skirtumas ka parase,Abzoryte tai smagiai visas pavadino, as irgi is proto vedanti vyrus- tik reikejo pridurt ir vis dar viena
Haneriete, viskas bus gerai pamatysi
Abzoryte, dazniausiai, kai skaitau sm rankoje telefonas, nesupyk gal ir neidemiai
vilte, kaip darbas?retai matau tave...
Jo, per daug aš čia supanikavau, viskas bus gerai, nebus jokių siurprizų, nereikia man jų
Aš visada gerdavau taip 19- 22 valandą tame tarpe
Bet vistiek kaip dabar to Kūčių ryto lauksiu
Bet aš paniškai bijau nėštumo, reguliariai gal kartą per mėnesį sapnuoju, kad apneštėju ir man taip šlykštu, aš taip to vaiko nenoriu, visaip darau, kad jis dingtų, o kartais jam gimus dar ir nužudau jį. Va... Sapnai čia tokie
P.S. GV, o tu susirgai?
Aš visada gerdavau taip 19- 22 valandą tame tarpe
Bet vistiek kaip dabar to Kūčių ryto lauksiu
Bet aš paniškai bijau nėštumo, reguliariai gal kartą per mėnesį sapnuoju, kad apneštėju ir man taip šlykštu, aš taip to vaiko nenoriu, visaip darau, kad jis dingtų, o kartais jam gimus dar ir nužudau jį. Va... Sapnai čia tokie
P.S. GV, o tu susirgai?
Hanariete, nepanikuok, nes ko bijosi - tas ir bus 
Sapnai tikrai žiaurūs, nurimk, geriau nusistatyk priminimą ir nepamiršk gerti tabletyčių
Ir nervus sutaupysi ir ramybė bus garantuota
O aš šiąnakt sapnavau, kad powerpuff man parašė, jog nebenoriu būti jau alaus akis
Sapnai tikrai žiaurūs, nurimk, geriau nusistatyk priminimą ir nepamiršk gerti tabletyčių
O aš šiąnakt sapnavau, kad powerpuff man parašė, jog nebenoriu būti jau alaus akis
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 14:00)
Jausmas tas lyg ir vietoj
Haneriete, labai suprantu tave. Nėštumas tikrai pats blogiausias dalykas. Aišku, yra blogesnių tokių kaip liga, nubomžėjimas.