Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Bliamba, pirma karta neisgeriau kontraceptiku. Dabar esu tokioj panikoj, nerandu sau vietos, nezinau, ka daryti blink.gif blink.gif blink.gif 15 valandu praejo nuo to laiko, kai turejau isgerti unsure.gif nu bliaaaaamba.
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 13:30)
Bliamba, pirma karta neisgeriau kontraceptiku. Dabar esu tokioj panikoj, nerandu sau vietos, nezinau, ka daryti  blink.gif 

Ramiai.
Būna dar ir blogiau biggrin.gif
Gal čia ką rasi naudingo..
Klausimai apie kontraceptines tabletes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 03 gruodžio 2007 - 12:43
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 13:50)
Noriu vyro, bet nieko, na visiškai nedarau, kad jį turėtau smile.gif

aš šiaip tai nieko ir nedariau.... g.gif iš dandaus nukrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 03, 13:43)
aš šiaip tai nieko ir nedariau....  g.gif  iš dandaus nukrito  biggrin.gif

Tu bent esi užsiregistravus internete pažintyse smile.gif Ir tai jau darbas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 08:59)
Labas rytas user posted image

Vajeeee kaip gaaaarsiai, net ausyse suspengė kaip GV išrėkė Labas rytas lotuliukas.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 12:00)
Gražūs namai  thumbup.gif  Žvengiau iš mūsų rolių alfabeto tvarka  lotuliukas.gif  Teisingas žingsnis - pasirinkti vardą iš abėcėlės viršaus. O tai visa jaunystė ir vaikystė prabėgo būnant prie galo biggrin.gif

Ha ha, visų pirma tai aš šiandien į darbą atėjau irgi prieš 12 laugh.gif Nes po tokio savaitgalio pabudau visa kaip sulaužyta laugh.gif Darbas į mišką nepabėgo laugh.gif

Na o antra, Bjuti, ne tu viena visą gyvenimą prie galo laugh.gif Aš irgi nuolat priešpaskutinė laugh.gif Velnias kaip užknisdavo, kai universitete reikėdavo laukti savo eilės per gynimus doh.gif Kiti jau alų gerdavo, o aš dar sienas turėdavau trinti bash.gif:

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 12:19)
Man mano rolė nepatiko visiškai nono.gif
Aš tiesiog GV tongue.gif

Nu še tau, prasideda, ir jumoro jausmas nuo pirmadienio pranyko jau laugh.gif
Praeitoje temelėje yra įrodymų, jog GV pritarė būti Pakalusia akimi ir save pasivadino Sinoptike Palmyra laugh.gif Aš iš piršto neišlaužiau laugh.gif
Ale jei taip kliūna, galiu to sąrašiuko apskritai nedėt kitą kartą, tik rėkit garsiai laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(advoco @ 2007 12 03, 12:29)
žodžiu..... tas dvi dienas ans pas mane nakvojo  blush2.gif  bet nieko tarp mūsų nebuvo  schmoll.gif  man gi mmm  blush2.gif  tai taip  gražiai apsikabinę miegojom  biggrin.gif

geras bigsmile.gif
o jis tau kaip? visai fainas? blush2.gif

QUOTE(populi @ 2007 12 03, 12:56)
O kaip tu matai, kad ji typino?

Vakar buvau su savo mylimais draugais bare. Ir gavosi tokia kvaila situacija, ai nežinau esmė, kad mano draugai tai dvi poros, o aš amžinai viena arba vis su kitu, ir vakar taip viena tarp jųsėdžiu, juokiamės kikenam žodžiu viskas labai faina O kai grįžau namo pagalvojau, kad man tai su jais labai linksma, bet aš jiems jaučiu kaip 5 koja... Ai  unsure.gif

Hr. Supykau ant Banderaso bash.gif:

Apacioje kur matosi kas prisijungę į temelę, tai kai būna pasvirusiu šriftu, vadinasi typina ax.gif

Dėl draugų, tikrai suprantu tą jausmą 4u.gif Pas mane lygiai tas pats. Tie visi draugai, apie kuriuos aš čia rašau yra mano grupiokai. Jie buvo visą laiką ir niekur nebuvo dingę, bet labai durna bendrauti, kai jie poromis, o tu vienas... Bet pagalvojam iš kitos pusės, jeigu tu būtum su pora, būtų šalia dar viena pora ir prisijungtų tavo vieniša draugė, juk ji tau nemaišytų? bigsmile.gif
Esu tikra, kad tu savo draugams tikrai nemaišai ir jie nei vienas nepagalvoja, kad tu jiems kaip penkta koja schmoll.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 13:30)
Bliamba, pirma karta neisgeriau kontraceptiku. Dabar esu tokioj panikoj, nerandu sau vietos, nezinau, ka daryti  blink.gif  blink.gif  blink.gif  15 valandu praejo nuo to laiko, kai turejau isgerti  unsure.gif  nu bliaaaaamba.

Nurimk console.gif
Pasitaiko. Dabar išgerk tą tabletę vistiek. Šiandien gausis tau 2 per dieną. Kiek liko lauko iki mmm?
Atsakyti
Visur rašoma, jei pamirštate išgerti tabletę mažiau nei 12 valandų, tai viskas gerai. O man ***** 15 praėjo. Aš net paskambinau Tai daktarei iš Panelės žurnalo rolleyes.gif sakė, viskas gerai, nieko tokio. Nu bet iš kur ji žino? biggrin.gif visur rašo kitaip.
Aš negaliu. Man turbūt didžiausia blogybė nėštumas būtų blink.gif
Kad man ką tik baigėsi. Kūčių rytą turi prasidėti ax.gif man tai bus geriausia dovana Kalėdoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 03 gruodžio 2007 - 13:14
Haneriete, jeigu iki tol gėrei tabletytes laiku ir be pertraukos, tai siurprizo būti neturėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 14:03)
O man ***** 15 praėjo.

Nepanikuok friends.gif
Tos trys val dar ne tokia pasaulio pabaiga, tik jei ką tik praėjo mmm, tuomet 7 dienas dabar turi saugotis papildomai, dėl tos vienos pralestos tabletes. Taip kad tada kai vyko visi tavo reikalai dar tabletė veike, nes ji veikia 36 val. O tu juk neuzsiimineji tuo šiuo metu biggrin.gif Taip kad nurimk ir pasisaugok šią savaitę, nei tu nėščia nei tu ką 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tik dabar geriu rytine kava lovoje ir zinoma skaitau SM.
Bjuti ir Abzoryte matyt puse etato dirbat, kad nuo 12 tik i darba? bigsmile.gif bigsmile.gif

GV, ko tokia be nuotaikos, koks skirtumas ka parase,Abzoryte tai smagiai visas pavadino, as irgi is proto vedanti vyrus- tik reikejo pridurt ir vis dar viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Haneriete, viskas bus gerai pamatysi console.gif

Abzoryte, dazniausiai, kai skaitau sm rankoje telefonas, nesupyk gal ir neidemiai ax.gif tai ir paklausiu ne i tema ax.gif blush2.gif

vilte, kaip darbas?retai matau tave...
Atsakyti
Jo, per daug aš čia supanikavau, viskas bus gerai, nebus jokių siurprizų, nereikia man jų biggrin.gif
Aš visada gerdavau taip 19- 22 valandą tame tarpe ax.gif
Bet vistiek kaip dabar to Kūčių ryto lauksiu biggrin.gif

Bet aš paniškai bijau nėštumo, reguliariai gal kartą per mėnesį sapnuoju, kad apneštėju ir man taip šlykštu, aš taip to vaiko nenoriu, visaip darau, kad jis dingtų, o kartais jam gimus dar ir nužudau jį. Va... Sapnai čia tokie unsure.gif

P.S. GV, o tu susirgai?
Atsakyti
Hanariete, nepanikuok, nes ko bijosi - tas ir bus biggrin.gif
Sapnai tikrai žiaurūs, nurimk, geriau nusistatyk priminimą ir nepamiršk gerti tabletyčių biggrin.gif Ir nervus sutaupysi ir ramybė bus garantuota 4u.gif

O aš šiąnakt sapnavau, kad powerpuff man parašė, jog nebenoriu būti jau alaus akis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 14:00)
Nu še tau, prasideda, ir jumoro jausmas nuo pirmadienio pranyko jau laugh.gif

Jausmas tas lyg ir vietoj tongue.gif Tik labai pykstu ant savęs kam taip negražiai prisišnekėjau laugh.gif

Haneriete, labai suprantu tave. Nėštumas tikrai pats blogiausias dalykas. Aišku, yra blogesnių tokių kaip liga, nubomžėjimas.
Atsakyti