Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 13:54)
O as labai noriu leliuko...tik maza problema neturiu vyro bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o kontraceptiku niekada negeriau ir negersiu smile.gif nenuodisiu nei saves nei savo busimu vaiku ax.gif ax.gif va taip va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 03, 15:56)
o kontraceptiku niekada negeriau ir negersiu smile.gif nenuodisiu nei saves nei savo busimu vaiku  ax.gif  ax.gif  va taip va  biggrin.gif

aš taip pat nesu gėrus ir negersiu schmoll.gif
Atsakyti
Aš panikuoju, nes man pasakojo,jog tie spermiukai 5 dienas būna gyvi. Mano tabletė praeita veikė iki šio ryto 7 valandos (36 valandas veikia).O kitą išgėriau tik truputį po 10. Ir per tas tris valandas žinai, kiek visko galėjo nutikti? lotuliukas.gif
Ateinančią savaitę daugiau jokios meilės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 03, 14:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kontraceptiku niekada negeriau ir negersiu smile.gif nenuodisiu nei saves nei savo busimu vaiku  ax.gif  ax.gif  va taip va  biggrin.gif

Šaunuole smile.gif Sau kenkiam, bet reikėtų patikslinti, kad būsimų vaikų nenuodijam mirksiukas.gif Tačiau siūlau grįžti prie mūsų temos geriau biggrin.gif

Kaip Meilės reikalai? biggrin.gif Kas į kokius pasimatymus eina? Kas kokį laišką gavo? Kas skambino? Kam koks žavus kolega nusišypsojo? biggrin.gif Prašom man smulkias išklotines laugh.gif
Atsakyti
Nemėgstu mažų vaikų- glitūs, šlykštūs, bjaurūs.. Nu neduok Dieve man tokį biggrin.gif Geriau kokį katiną ar šunį priglausčiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 03, 14:51)
nu toks....  ax.gif  visai nieko....  blush2.gif  jetau, ką aš darau vėl  doh.gif

O kodėl tu nerimauji? ax.gif Juk nieko blogo nedarai? blush2.gif
Smagu kad visai nieko ir dar toks pagalbininkas pasitaikė 4u.gif Žiūrėk gal kas nors gero čia išeis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 14:34)
Jausmas tas lyg ir vietoj tongue.gif Tik labai pykstu ant savęs kam taip negražiai prisišnekėjau laugh.gif

O kitą dieną nepyksi ant savęs, kad taip negražiai apie vaikus kalbėjai? laugh.gif
Juk ir pati buvai tokia pati maža ir gliti būtybė laugh.gif Niekas tavęs ir neverčia dabar gimdyti, ateis laikas ir bus tie maži padarėliai mieli mirksiukas.gif

Ir išvis, gal pakalbam į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 15:04)
Nemėgstu mažų vaikų- glitūs, šlykštūs, bjaurūs.. Nu neduok Dieve man tokį biggrin.gif Geriau kokį katiną ar šunį priglausčiau laugh.gif

Nejaugi tu rimtai??? as manau, vaikai tai dziaugsmas, gyvenimo prasme,meile,ir t.t.
Atsakyti
Grįžtant prie temos, tai klasiokė, kuri save laiko sėkmingai ištekėjusia sugalvojo man kažkokį berną pripiršt mega_shok.gif Paskambino ir dėsto ramiu balsu- tipo tu ruoškis, šiandien po darbo.. Nieko nesakiau tik išjungiau telefoną laugh.gif Jau vyrą ir pati susirasiu smile.gif Nemėgstu kai siūlina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 15:12)
Grįžtant prie temos, tai klasiokė, kuri save laiko sėkmingai ištekėjusia sugalvojo man kažkokį berną pripiršt mega_shok.gif Paskambino ir dėsto ramiu balsu- tipo tu ruoškis, šiandien po darbo.. Nieko nesakiau tik išjungiau telefoną laugh.gif Jau vyrą ir pati susirasiu smile.gif Nemėgstu kai siūlina ax.gif

O man vieną tokį pripiršę buvo blush2.gif kadangi buvau visiškai vieniša, tai nuėjau į aklą pasimatymą biggrin.gif abu visą laiką prasijuokėm iš situacijos, bet susibendravom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 16:09)
O kodėl tu nerimauji?  ax.gif  Juk nieko blogo nedarai?  blush2.gif
Smagu kad visai nieko ir dar toks pagalbininkas pasitaikė  4u.gif  Žiūrėk gal kas nors gero čia išeis  ax.gif

vat ir nerimauju dėl to, kad kažkas vyksta... doh.gif
man biškiuką per greitai, bet man patinka... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 03, 15:31)
vat ir nerimauju dėl to, kad kažkas vyksta...  doh.gif

O Jums neatrodo, kad mes visos čia per greitai užsisvaigstam ir skaudžiai gaunam per nagus smile.gif Populi, geriausias ir paskutinis viso šio reikalo pavyzdys.

p.s. Susirgau yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 15:36)
O Jums neatrodo, kad mes visos čia per greitai užsisvaigstam ir skaudžiai gaunam per nagus smile.gif Populi, geriausias ir paskutinis viso šio reikalo pavyzdys.

Man priešingai - tempiu gumą, noriu visko po truputį, o kai suprantu, kad jau klimpau, tai va tada paprastai ir gaunu per nagus schmoll.gif
Atsakyti