Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Jei man visada būtų tai, ko bijau, tai jau turbūt daugiavaikė mama būčiau lotuliukas.gif tik pirmą kartą taip su tuo neišgėrimu prisižaidžiau. O dar tos meilės taip neseniai buvo blush2.gif
Bet raminu save visaip, kad juk daktarė sakė, kad viskas gerai, daktarė žino, kad mano daktaras buvo man sakęs, jog jei norėsiu vaikučio, reiks pasistengti ir panašiai. Žodžiu lotuliukas.gif

Einu geriau pasportuosiu. Vis ruošiuosi nueiti užsirašyti, tai geriau dabar keliauju, išsportuosiu visas baimes biggrin.gif
Atsakyti

O aš šiąnakt sapnavau, kad powerpuff man parašė, jog nebenoriu būti jau alaus akis lotuliukas.gif
[/quote]

Geri sapnai, bigsmile.gif lotuliukas.gif bet cia tikrai liga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 14:29)
P.S. GV, o tu susirgai?

Ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 03 gruodžio 2007 - 13:45
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 14:42)
Ne. Dėl savęs palinksminimo nusipirkau du testus- vienas rodo taip kitas ne blink.gif
Eisiu vakare pas gydytoją doh.gif Ir jei pasiseks šiuo kartu tai daugiau niekada niekada- jokių diedų, jokių meilių. Griežtai biggrin.gif

blink.gif blink.gif Ka darytum jeigu taip?? normaliai, nei nescia nei nenescia... g.gif
Papildyta:
Gero sporto haneriete, i koki sporto kluba eini sportuot?? fitness4.gif fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 14:42)

Panikuoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 14:47)
blink.gif  Ka darytum jeigu taip?? 

Tikrai vaiko negimdyčiau. Čia faktas.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 15:00)
geras  bigsmile.gif
o jis tau kaip? visai fainas?  blush2.gif

nu toks.... ax.gif visai nieko.... blush2.gif jetau, ką aš darau vėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 13:34)
Nėštumas tikrai pats blogiausias dalykas.

Protestuoju!!!!! cool.gif cool.gif
Man kaip mamai, labai negraziai skamba hanerietes sapnai....bet pateisinu, nes tai jos baime.
vistiek, anksciau ar veliau visos leliukus supuosit wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 14:48)
Panikuoji?  ax.gif

O ką čia pripanikuosi? ax.gif Bet aš esu įsitikinus, jog kaltos tabletės. Kito varianto tiesiog negali būti. Keičiam temą, nes tuoj visi kaimynai ateis manęs sveikinti su šeimos padaugėjimu laugh.gif
Atsakyti
Einu iki draugo darbo, liepė ateiti pirkinių pasiimti (buvau sudariusi draugei pirkinių sąrašą, atvežė) smile.gif mąstau pasakyti jam, kad bus tėtis ar ne? lotuliukas.gif

Aš irgi taip galvoju, kad negimdyčiau. Galvoju taip, kol nėra ko gimdyti. Jei jau reiktų tikrai apmąstyti, nebežinau, ką galvočiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 03, 14:52)

vistiek, anksciau ar veliau visos leliukus supuosit  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O as labai noriu leliuko...tik maza problema neturiu vyro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 03, 14:37)
O dar tos meilės taip neseniai buvo  blush2.gif 

Aš nesuprantu ko tu panikuoji smile.gif Taigi tada kai tu mylėjaisi veikė dar prieš tai išgerta tabletė, o dabartinė, kurią pamiršai, gali sutrikdyti saugumą ir pankenkti būsimiems mylėjimams biggrin.gif Na ar dabar aiškiai jau išsireiškiau? biggrin.gif Tu tikrai ne nėščia, tik saugokis šią savaitę papildomai! mirksiukas.gif
Atsakyti