Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 22:36)
gal kas turit gerą strateginį planą?  doh.gif

Kokio tau plano reikia? Jei kaip vyrą gauti tai pati nežinau.. tongue.gif Jei apie mokslus- tai tepadeda tau Dievas vaikyti laugh.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 05, 22:43)
Abžorytė kada išskrenda?  g.gif

Panorama kiekvienam doram lietuviui turi būti šventa. Panorama niekad nemeluoja ir jos praleidimas yra nuodėmė tongue.gif

Suknelė.. Pereik Gedimino prospektu.. Esu mačiusi vitrinose juodų suknučių. Kainų ir dydžių pasirinkimo netyriau tongue.gif

Vinių kalimu Bjuti turėtum užsiimti, o ne anglų kursais.. Na bet ne man tave mokyti laugh.gif

Tikrai, kada tiksliai Abžorytė išskrenda?

Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 22:54)

DG, noriu suknelės, kad papai matytųsi.. Ale kur tokią rasti? Į Dubliną neskrisiu juk biggrin.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 05, 22:56)
esu visiskai pasimetusi...

Jei Klaipėdoje niekas nelaiko varyk Kauno kryptim. Darbą susirasi, diedą turi.. kas tau jaunai ir netekėjusiai.

Kaip tau tas statybininkas?

p.s. Aš čia taip drąsiai tiek tau tiek Drugeliui patarinėju kraustytis pas mažai pažįstamus diedus.. o pati į panašų senuko pasiūlymą reaguoju nulinai laugh.gif
Kaip lengva kitam ką pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 23:03)

Kaip tau tas statybininkas?

p.s. Aš čia taip drąsiai tiek tau tiek Drugeliui patarinėju kraustytis pas mažai pažįstamus diedus.. o pati į panašų senuko pasiūlymą reaguoju nulinai laugh.gif
Kaip lengva kitam ką pasakyti smile.gif

atsibodo jis man!!!! nebenoriu diedo! lotuliukas.gif aiskina jis man matai kiek man gerti ir kiek sokti! lotuliukas.gif sito vraianto nebesvarstau, siaip pripaisiau del skaiciaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 22:36)
gal kas turit gerą strateginį planą?  doh.gif

ir gal kas galit pasakyt, kodėl aš tokia kvaila?  doh.gif

Konkretizuokite, prašau smile.gif Manau, mes čia bendrom jėgom kokį planiuką sukurptume. Dėl veiksmingumo negarantuoju, bet vis būtų koks nors sprendimas tongue.gif

O dėl kvailumo, tai neturiu komentarų. Nes man pirma reikia patvirtinimo, kad tu kvaila, o po to jau galima ieškoti priežaščių lotuliukas.gif Kadangi aš nemanau, kad tu kvaila, tai klausimas kodėl nebetenka prasmės tongue.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 22:57)

Suknelė.. Pereik Gedimino prospektu.. Esu mačiusi vitrinose juodų suknučių. Kainų ir dydžių pasirinkimo netyriau tongue.gif

Vinių kalimu Bjuti turėtum užsiimti, o ne anglų kursais.. Na bet ne man tave mokyti laugh.gif

Tikrai, kada tiksliai Abžorytė išskrenda?

Blyn, tų suknių begalės, kol nereikia pirkti. Kai reikalas pribręsta pirkimui, pasirodo, kad mano šikna per didelė doh.gif Aš sakau, aplinka kalta tongue.gif Pvz. man labai patiko Londone, kai rūbus ipirkau š skyriaus, kurio pavadinimo tiesioginis vertimas "lieknoms"....

Jo, vinys, vinys, vinys... Kaip čia nepamiršti lotuliukas.gif Gerai, kad nors kas man ant sažinės pavaikšto tongue.gif Dar reikia, kad Drugelis su tanku pravažiuotų, tai turbūt galutinai suveiktų lotuliukas.gif RYtoj pirmas laisvas vakaras šią savaitę. Bet galvoju, gal suknelės paieškom užsiimti g.gif
Atsakyti
GV, manau turi gerus pasididziavimus, kaid taip nori demonstruot, zinau kad bliuska gera kazkokia turi biggrin.gif biggrin.gif

Labas, Mazulis, tai cia tas kaunietis kviecia gyvent??kur rasei??Nu geros Miargai biggrin.gif GV irgi siulo gyvent senukas...Panasu kad naujus palydesiu viena be diedo normalaus...
Aisku, pritariu GV kas tau jaunai ir netekejusiai...visada juk galesi gryzt bigsmile.gif
Atsakyti
CrazySun na pasakokis biggrin.gif Laukiu.. Kas vaikyti tave sunervavo? Atverk dūšelę fėjoms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 05, 23:12)
atsibodo jis man!!!!  nebenoriu diedo!  lotuliukas.gif  aiskina jis man matai kiek man gerti ir kiek sokti!  lotuliukas.gif  sito vraianto nebesvarstau, siaip pripaisiau del skaiciaus  ax.gif

Aš čia ne iki galo susigaudau. Statybininkas ir tas, kuris siūlo kraustytis - ne tas pats? g.gif ax.gif Daug čia tų svetimų pasimatymų, nebesuseku visų lotuliukas.gif

Pamaniau, kad SM alternatyva muilo operoms wink.gif Toks muilo operos ir realybės šou mixas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 22:54)
Kas cia dabar????????nu ka galiu pasiulyti tik atsotogas mano kaime, ten praplauna smegenis ir visi protingais iseina....nepyk.... bigsmile.gif

man šakės doh.gif kiek darbų..nespėju nieko..o kai ko net nepajudinu doh.gif
jei mirsiu nepranešus - žinokit, aš jus myliu lotuliukas.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 05, 22:56)
Sveikos visos, kaip seniai as cia buvau prisijungusi.. 9 jau ne kokios 4 dienos...)  smile.gif kas naujo, kas gero, kas grazaus, kas idomaus pas Jus ivyko?...
pas mane tai tokie ciudai dedasi...  doh.gif taip uzkrauta mano jauna galvele  rolleyes.gif  pasirinkimu gausa.. isejau is darbo, siulo grizti i senaji, diedas sako kad vaziuociau gyventi i Kauna...  doh.gif  esu visiskai pasimetusi...

Laba smile.gif
o ko širdelė labiausiai nori? smile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 23:03)
Kokio tau plano reikia? Jei kaip vyrą gauti tai pati nežinau.. tongue.gif Jei apie mokslus- tai tepadeda tau Dievas vaikyti laugh.gif

hmm..taip tikėjau bent pirmuoju variantu pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 05, 23:16)
Aš čia ne iki galo susigaudau. Statybininkas ir tas, kuris siūlo kraustytis - ne tas pats?  g.gif  ax.gif  Daug čia tų svetimų pasimatymų, nebesuseku visų  lotuliukas.gif
Pamaniau, kad SM alternatyva muilo operoms wink.gif Toks muilo operos ir realybės šou mixas  thumbup.gif

aham, tas pats.. gal as tik isivaizduoju kad galeciau gyventi su kazkuo?.. gak esu vienise visiska? gal cia pms?.. g.gif o dar del o darbo visiskai nebezinau ka daryti...
Atsakyti
Crazysun, tikrai siulau sanatorija, mano kaime rasi laiko apmastymams lotuliukas.gif ir darbus visus pasidarysi..Grazu,svaru,balta... lotuliukas.gif

Vakar, man ex skype parase, todel tu ir neturi laiko nes be SM daugiau nieko neveiki smile.gif tai net supykau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 05, 23:12)
atsibodo jis man!!!!  nebenoriu diedo! 

lotuliukas.gif Aiškina sakai? laugh.gif Negerai.. Norėčiau patarti nekreipk dėmesio ir neleisk užlipti ant galvos.. Arba kompromisą tu santūriau šoki, mažiau geri, bet ir jis mainais turi ką nors keisti smile.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 05, 23:12)
Blyn,  tų suknių begalės, kol nereikia pirkti.

Jo, vinys, vinys, vinys... Kaip čia nepamiršti  lotuliukas.gif  Gerai, kad nors kas man ant sažinės pavaikšto  tongue.gif  Dar reikia, kad Drugelis su tanku pravažiuotų, tai turbūt galutinai suveiktų  lotuliukas.gif  RYtoj pirmas laisvas vakaras šią savaitę. Bet galvoju, gal suknelės paieškom užsiimti  g.gif

Suknelės per mažos, o ne šikna per didelė- taip reikia sakyt laugh.gif
Sėkmės paieškose- kantrybės moterie. Tau pasiseks. Baliuje atrodysi geriausiai biggrin.gif

Žiemos vakarai ilgi- užteks laiko ir sukniai ir vinukui. Tik noro reikia biggrin.gif
Neišsisukinėk tu man čia smile.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 23:12)
GV, manau turi gerus pasididziavimus, kaid taip nori demonstruot, zinau kad bliuska gera kazkokia turi biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif Nevadinu aš jų pasididžiavimais laugh.gif Nėra ten kuo labai didžiuotis.. Standartinis dydis- svyruojantis tarp B ir C. Bet vistiek dievinu iškirptes švenčių proga. Kasdien nevaikštau atsilapojus, bet baliaus proga tai nusinuoginu laugh.gif

Na, va GV galutinai atsivėrė. Net papų dydį pasiviešinau mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 23:24)
:

Na, va GV galutinai atsivėrė. Net papų dydį pasiviešinau mega_shok.gif

kaip as tau pavydziu tokio dydzio blush2.gif blush2.gif blush2.gif
net paciai juokinga pasidare lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 05 gruodžio 2007 - 22:26
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 05, 23:12)
Konkretizuokite, prašau smile.gif Manau, mes čia bendrom jėgom kokį planiuką sukurptume. Dėl veiksmingumo negarantuoju, bet vis būtų koks nors sprendimas  tongue.gif

O dėl kvailumo, tai neturiu komentarų. Nes man pirma reikia patvirtinimo, kad tu kvaila, o po to jau galima ieškoti priežaščių  lotuliukas.gif  Kadangi aš nemanau, kad tu kvaila, tai klausimas kodėl nebetenka prasmės  tongue.gif

man reikia mano įmonės strateginio plano biggrin.gif
tinka ir vyro radimo strateginis planas thumbup.gif šito labiau nei viso kito reikia thumbup.gif
šian buvau su ex susitikus.. wub.gif Dieve, jis vis tiek..nerealus.. wub.gif oioiii..kaip jis mane apkabina...oioiiiiii....

manote, nekvaila aš? klystate, tamsta biggrin.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 23:12)
CrazySun na pasakokis.Laukiu.. Kas vaikyti tave sunervavo? Atverk dūšelę fėjoms

sunervavo šefas lotuliukas.gif blink.gif dabar visiškai ne tai dirbu, kas man priklauso doh.gif o kad nesuprantu kai ko tai čia jau tik mano bėdos - taip man ir reikia drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
kaip norėčiau riebiai nusikeikti..nes mokslams dar nieko nepadariau unsure.gif

galvoju, ar geriau gerai su ex sutart, ar geriau ne.. ai, vis tiek jis nerealus wub.gif jei apsižliumbsiu, nekreipkit dėmesio biggrin.gif
Atsakyti