QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 05, 22:56)
diedas sako kad vaziuociau gyventi i Kauna...

esu visiskai pasimetusi...
QUOTE(mazulis25 @ 2007 12 05, 23:12)
atsibodo jis man!!!! nebenoriu diedo!

aiskina jis man matai kiek man gerti ir kiek sokti! sito vraianto nebesvarstau, siaip pripaisiau del skaiciaus
Taip tai ir nesupratau

Esi pasimetusi, ar net nesvarstai to varianto?

Sunkiai man šiandien galvojasi. Aš kaip mobiliakas šaltyje, sulėtėjusia reakcija

Aš įkiščiau trigrašį savo ir pasakyčiau, kad keisti gyvenamosios vietos dėl diedo gal ir neskubėčiau. Kita vertus, taisyklių nėra ir būti negali. Tiesiog reikia pačiai pajausti, kas ir kaip. Tik važiuoti gyventi PAS diedą, neturint tame mieste darbo, gali tikėtis, kad jis gali paaiškinti, ne tik kiek šokti, bet ir kaip galvoti

Bet mano patarimai yra niekiniai, nes aš diedo neturiu, ir mano asmeninis gyvenimas - totalus bardakas. Svarstau teoriškai grynai
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 23:24)
Suknelės per mažos, o ne šikna per didelė- taip reikia sakyt

Sėkmės paieškose- kantrybės moterie. Tau pasiseks. Baliuje atrodysi geriausiai
Žiemos vakarai ilgi- užteks laiko ir sukniai ir vinukui. Tik noro reikia
Neišsisukinėk tu man čia

Nevadinu aš jų pasididžiavimais

Nėra ten kuo labai didžiuotis.. Standartinis dydis- svyruojantis tarp B ir C. Bet vistiek dievinu iškirptes švenčių proga. Kasdien nevaikštau atsilapojus, bet baliaus proga tai nusinuoginu
Na, va GV galutinai atsivėrė. Net papų dydį pasiviešinau
Nu jo, suknelės per mažos. Siuva jas paauglėms.

Ir šiaip, rūbai turi savybę susitraukti

Diedai niekada nesako, kad jų pilvas per didelis. Tiesiog žmona rūbus per karštam vandenyje išskalbė ir jie susitraukė
Dėl papų GV, tai labai jau informatyvi šita žinia mums. Dabar kiekvieną blondinę, B-C dydžio savininkę, aplinkiniuose parkeliuose beklaidžiojančia su šunimi galiu drąsiai šaukti GV ir tikėtis geriausio
Blyn, kaip norėčiau didelių papų....