QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 23:59)
Miargai, esu ziauriaiiiiiiiii susinervinus
Ramiai nesinervuok- raukšlės susimes. Joks špaklius nepadės. Kiekviena rengiasi kaip nori ir dažosi kaip patinka. Labai patiko Bjuti pamokymas
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 06, 00:04)
paskubink Tu jį ten..vis tik norėčiau šventes su kokiu diedu būdama sutikt
sakiau, kad aš nepagydoma optimistė,ane?
Tik pasiūlyk diedą iškart reikalavimai, norai ir t.t Kantrybės- pamatysiu, sakysiu "Mielas beveik broli.. Metas tau ženytis. Nuotaka yra- suknelę turi. Ruoškis šliubui. Jei pavyks visas vestuvinis tortas bus man ir tiktai man

"
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 06, 00:06)
Šį vakarą buvom su Sellte (ji kartais čia užsuka) kavos, tai sugalvojom strateginį planą kaip vyrą rasti
Planas Ž: Įlipi į lėktuvą ir grasindama daiktu panašiu į pistoletą įsiverži pas pilotus.. O ten jau pritaikai klykimo taktiką :NOOOOriu vyro"

Atgyvena tos pirštinaitės, netyčia pabiręs lagaminas su triusikėliais.. nuobodu. Jei imt tai imt

Būsi dangaus karalienė.. Na, o jei jau nepavyks nusikabint lėktuvo šoferio bent pasikonsultuok apie tas navigacines. Jau jie tai tikrai turi nusimanyti. VGTU orlaivių pilotavimo programoje mačiau įtrauktas toks dalykas kaip navigacinės sistemos
Shopintis važiuoji- imt tuščius lagaminus. Ir nepamiršk sesei nuvežt ką pažadėjus
Baisiai pasiilgsiu tavęs