Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Pasiilgsiu taves Abzoriukkk

user posted image
Papildyta:
lotuliukas.gif lotuliukas.gif patikekit kaip man rasosi praktikos ataskaita lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 06, 00:35)
lotuliukas.gif
ačiū už smegenų praplovimą  4u.gif  lotuliukas.gif
durnė aš ne tas žodis..

bet aš čia ne į temą šįvakar, tsakant, sorrius  blush2.gif

Durnė ar ne durnė sprendžia daktarai. Kadangi čia tokių nėra susilaikysiu nuo komentarų biggrin.gif Bet žinau kur labai gražus daktaras dirba Vilniuje (Šeškinės poliklinikoje). Bendros praktikos gydytojas. Sirgčiau sirgčiau jei jis būtų mano daktaras laugh.gif

Sakai, ne į temą jauties.. Viskas gerai. Kam tie sorriai? Klok geriau papus ant delno- dydį vertinsim laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 00:41)
Durnė ar ne durnė sprendžia daktarai. Kadangi čia tokių nėra susilaikysiu nuo komentarų biggrin.gif Bet žinau kur labai gražus daktaras dirba Vilniuje (Šeškinės poliklinikoje). Bendros praktikos gydytojas. Sirgčiau sirgčiau jei jis būtų mano daktaras laugh.gif

Sakai, ne į temą jauties.. Viskas gerai. Kam tie sorriai? Klok geriau papus ant delno- dydį vertinsim laugh.gif tongue.gif

gerai, kad mama gydytoja, tai, kai ėjau medicininę teisėm, nereikėjo ait pas psichiatrą lotuliukas.gif

sakai..papai..nu, ką nuraminsiu - ne Tu viena B-C lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 00:29)
Bijau pagalvoti kiek pliotkų šiknos apimtis sukeltų.. bet čia jau patylėsiu laugh.gif

Matai, čia jau aš tau sudaryčiau konkurenciją tongue.gif Stob zizn miodom nikazalos biggrin.gif
Galvoju, reiktų jau eit miegoti. Bet Abžorytė žadėjo dar prisijungti, o man toks verslo planiuko papildymas galvoj gimė ax.gif

Abžorytė, kaip UAB "Ieškau vyro" atstovė, galėtų susirinkti mūsų visų albumiuką su foto, prieitų oro uoste prie kiekvieno padoresnio diedo, taip atlapotų juodą ploščių ir prislopintų balsu galėtų patargavoti: " va, pažiūrėkit, čia, šita, blondinė, labai prie bajerio, papų dydis toks ir toks. Mėgsta šunis... A, pamiršau, kiek jums metų? Oj, sorry, per senas. Bet jums turiu tada kitą blondinę. Žinoma, papai mažesni, bet užtat šikna kompensuoja. Ne, šuns neturi. Bet vaikas, jau paaugintas yra.... Ai, blondinės nepatinka, aha, turim čia brunečių keleta. Va pažiūrėkit. Nu pasaka - blakstienos ligi dangaus, liekna kaip nendrė, jauna, be vaikų, be šunų... Šita tiktų jau? Tai palaukit, stovėkit, nufotgrafuosiu jus. Ačiū. Skambučio galėtumėte sulaukti kitos savaitės viduryje".... Nu kažkas tokio... Visoms gerai būtų. Ir gal ta mano meilė, kur iš kelionės turi grįžti kaip tik pasipainiotų... g.gif Nes atsibodo man tam Vilniaus oro uoste stovėti su plakatu. Įtariu, mano meilė irgi pigių skrydžių mėgėjas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 06, 00:39)
patikekit kaip man rasosi praktikos ataskaita

Bjuti su Abžoryte tvirtina, jog darbas ne vilkas- niekur nedingsta. Tai gal tą patį pritaikyk ir ataskaitai? Galiu galvą duoti- kiek šiandien padarysi- tiek rytoj ryte rasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 06, 00:45)

Abžorytė, kaip UAB "Ieškau vyro" atstovė, galėtų susirinkti mūsų visų albumiuką su foto,  prieitų oro uoste prie kiekvieno padoresnio diedo, taip atlapotų juodą ploščių ir prislopintų balsu galėtų patargavoti: " va, pažiūrėkit, čia, šita, blondinė, labai prie bajerio, papų dydis toks ir toks. Mėgsta šunis... A, pamiršau, kiek jums metų? Oj, sorry, per senas. Bet jums turiu tada kitą blondinę. Žinoma, papai mažesni, bet užtat šikna kompensuoja. Ne, šuns neturi. Bet vaikas, jau paaugintas yra....  Ai, blondinės nepatinka, aha, turim čia brunečių keleta. Va pažiūrėkit. Nu pasaka - blakstienos ligi dangaus, liekna kaip nendrė, jauna, be vaikų, be šunų... Šita tiktų jau? Tai palaukit, stovėkit, nufotgrafuosiu jus. Ačiū. Skambučio galėtumėte sulaukti kitos savaitės viduryje".... Nu kažkas tokio... Visoms gerai būtų. Ir gal ta mano meilė, kur iš kelionės turi grįžti kaip tik pasipainiotų...  g.gif  Nes atsibodo man tam Vilniaus oro uoste stovėti su plakatu. Įtariu, mano meilė irgi pigių skrydžių mėgėjas  lotuliukas.gif

Cia geras Miargai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai ka merginos tobulinam fotkes photosopu ir siunciam abzorytei, gal tiksim kuri nors.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 00:45)
Bjuti su Abžoryte tvirtina, jog darbas ne vilkas- niekur nedingsta. Tai gal tą patį pritaikyk ir ataskaitai? Galiu galvą duoti- kiek šiandien padarysi- tiek rytoj ryte rasi lotuliukas.gif

Aciu paguodei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 06, 00:44)
gerai, kad mama gydytoja, tai, kai ėjau medicininę teisėm, nereikėjo ait pas psichiatrą  lotuliukas.gif
sakai..papai..nu, ką nuraminsiu - ne Tu viena B-C 

Prasisukai giminių dėka. Korumpuotoji tu tongue.gif
Aš rami dėl savo išviršinių organų- standartas biggrin.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 06, 00:45)
Bet Abžorytė žadėjo dar prisijungti, o man toks verslo planiuko papildymas galvoj gimė  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokiuosi balsu.. Kaimynai daktarus tuoj iškvies mega_shok.gif
Tobulas planas smile.gif
Kokios mes šaunios- kiek planų pagimdom. Produktyvumas aukščiausio laipsnio.

p.s. Bjuti, mažu apsidrauskim užpakalius.. Madoj dabar girdėjau organus draustis?
Ir be to už solidų draudinį- solidi suma būtų laugh.gif
Atsakyti
bliamba, vėl dvylikta doh.gif tipo, anksčiau einu miegot doh.gif
man bus ragai ryt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 06, 00:52)
Tai ka merginos tobulinam fotkes photosopu ir siunciam

Kam dar su kompu vargti- geriau google pasiknisam ir sumetam kokių modelių fotkes. Paprasčiau ir greičiau. Abžorytės lėktuvas nelaukia. Kuo greičiau nuotraukas susiųsim, tuo daugiau laiko ji galės klaidžiot po sales ir prekes siūlyt..
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 00:53)

p.s. Bjuti, mažu apsidrauskim užpakalius.. Madoj dabar girdėjau organus draustis?
Ir be to už solidų draudinį- solidi suma būtų laugh.gif

Apsidrauskim assa.gif Nebus baisu, jei koks gramas nukris - draudimas kompensuos lotuliukas.gif Gal einam kolektyviai, urmu, kaip sakant, maž nuolaidėlę kokią pritaikys mastau.gif
Atsakyti
giminės, papai ir photoshop'as yra gėriai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

čius, mergaitės, pailsėkit ir daug neprikalbėkit biggrin.gif (..darbe nelabai yra kad paskaityt biggrin.gif )

saldžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 00:56)
Kam dar su kompu vargti- geriau google pasiknisam ir sumetam kokių modelių fotkes. Paprasčiau ir greičiau. Abžorytės lėktuvas nelaukia. Kuo greičiau nuotraukas susiųsim, tuo daugiau laiko ji galės klaidžiot po sales ir prekes siūlyt..

Jau praktiškai iš vakaro galėtų pradėti flirt.gif Nes mes iš vieno gi nesirinksim schmoll.gif

Aš tuoj turėsiu vyrą assa.gif assa.gif assa.gif Aš tuoj turėsiu vyrą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokios mes fainos, kokie tobuli mūsų planai ir tuoj apsidrausim dar šiknas su GV yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 06 gruodžio 2007 - 00:01