QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 00:29)
Bijau pagalvoti kiek pliotkų šiknos apimtis sukeltų.. bet čia jau patylėsiu
Matai, čia jau aš tau sudaryčiau konkurenciją

Stob zizn miodom nikazalos
Galvoju, reiktų jau eit miegoti. Bet Abžorytė žadėjo dar prisijungti, o man toks verslo planiuko papildymas galvoj gimė
Abžorytė, kaip UAB "Ieškau vyro" atstovė, galėtų susirinkti mūsų visų albumiuką su foto, prieitų oro uoste prie kiekvieno padoresnio diedo, taip atlapotų juodą ploščių ir prislopintų balsu galėtų patargavoti: " va, pažiūrėkit, čia, šita, blondinė, labai prie bajerio, papų dydis toks ir toks. Mėgsta šunis... A, pamiršau, kiek jums metų? Oj, sorry, per senas. Bet jums turiu tada kitą blondinę. Žinoma, papai mažesni, bet užtat šikna kompensuoja. Ne, šuns neturi. Bet vaikas, jau paaugintas yra.... Ai, blondinės nepatinka, aha, turim čia brunečių keleta. Va pažiūrėkit. Nu pasaka - blakstienos ligi dangaus, liekna kaip nendrė, jauna, be vaikų, be šunų... Šita tiktų jau? Tai palaukit, stovėkit, nufotgrafuosiu jus. Ačiū. Skambučio galėtumėte sulaukti kitos savaitės viduryje".... Nu kažkas tokio... Visoms gerai būtų. Ir gal ta mano meilė, kur iš kelionės turi grįžti kaip tik pasipainiotų...

Nes atsibodo man tam Vilniaus oro uoste stovėti su plakatu. Įtariu, mano meilė irgi pigių skrydžių mėgėjas