Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Labankt, dar karteli, Abzoriuk, jei nebesusirasysim...Laukiu vyro pirmiausia ir zinoma sekmes tau mergyt...

user posted image
Papildyta:
Labas rytas, supermylymiausios, pasak GV as arba miegu, arba dirbu, taigi turiu laiko tik nakti smile.gif Geros jums nuotaikos, geru darbu ir skanios kavos pries kimbant i darbus Mielosios 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 00:26)
...pasiilgau ne sniego, bet baltos spalvos. Jos taip mažai, kaip ir saulės..todėl vieną naktį susigalvojau savo miestą, kurio gatvėmis nebaisu vaikščioti sutemus, o žmonės tokie laimingi, kad moka šypsotis ir lyjant..

Trumpam pabėgau nuo realybės, kurioje kas žingsnis įklimpsti į purvą. Tiek to tie batai (nors gatves, aišku, galėtų valyti). Labiau gaila jausmų ir širdies. Pakeli akis į dangų, gal jau pagaliau sninga dideliais baltais kąsniais, į kuriuos panėrusi rankas pajunti linksmą ir švarų šaltį..Bet ir ten nėra ramybės - tai viena, tai kita iš aukštai krentanti žvaigždė teškėsi į balą..

Kartais gyvenimo gražumas priklauso tik nuo kampo, iš kurio pažiūrėsi. Ne visos žvaigždės krinta juokingai, kitos, pralenkdamos šviesmečius, parodo kelią per tamsią ir liūdną naktį..

Pilkame pasaulyje reikia turėt savo spalvotą miestą, į kurį gali grįžti kiekvieną vakarą..Metai prabėga ne tam, kad nieko gero ir švaraus neįvyktų..
4u.gif

Nuostabu 4u.gif ir tikra teisybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 05, 23:41)
Durnė ar ne durnė sprendžia daktarai. Kadangi čia tokių nėra

Aš dar galiu spręsti. Turiu praktikos Vasaros 5 biggrin.gif Greitai kryžminę apklausą ir diagnozę galiu nukalti biggrin.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 23:44)
sakai..papai..nu, ką nuraminsiu - ne Tu viena B-C

Neteisybė. O ką daryti bepapėms? sad.gif

Tvarkoj, mane galima į patį albumo galą. Mol, jei diedas neišsirenka, pats kaltas, teks imti kas atliko:
user posted image
Atsakyti
Labas rytas Fejos.

Man po vakarykscio pragaro siandien isauso daug sviesesne diena clap.gif

Visoms Jums irgi linkiu kuo sviesesnes dieneles wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

GV skubiai reikia daktarų pagalbos. Gal tiks ir Drugelis su savo praktika.. Įsimylėjau Audrių iš kelio į žvaigždes laugh.gif Sapnuoju, naktim anas man ramybės neduoda. Seniau tik kalbėdavom, šianakt viskas pakrypo link veiksmų.. Pramiegojau specialiai darbą,nes Audriaus tai negalėjau palikti. Dieve koks vyras ax.gif Kaip ten bebūtų skyrybų su juo nepakelčiau. lotuliukas.gif Niekada nesvaigau dar taip.. mega_shok.gif Kaži pačiai nueit ir prisiduot į Vasaros 5 ar laukt kol išveš? unsure.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 11:42)
Neteisybė. O ką daryti bepapėms? sad.gif

Džiaugtis, kad senatvėje niekas nenutys, nepraras esamų formų ir t.t. Vien tik džiaugtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 06 gruodžio 2007 - 10:54
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 10:51)
Kaži pačiai nueit ir prisiduot į Vasaros 5 ar laukt kol išveš? unsure.gif

Turiu nuvilti, GV, paaugliški šlapi sapnai tėra paaugliški šlapi sapnai, nieko nenormalaus. GV, su užuojauta - TU NORMALI.
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 11:53)
Turiu nuvilti, GV, paaugliški šlapi sapnai tėra paaugliški šlapi sapnai, nieko nenormalaus. GV, su užuojauta - TU NORMALI.

Ne ką tu mane nuraminai.. Tiesiai per aplinkui nesubrendėle išvadinai laugh.gif
Sapnai ten padorūs, va šianankt namus rinkomės kur gyvensim biggrin.gif Nieko ten šlapio nebuvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 10:57)
Sapnai ten padorūs, va šianankt namus rinkomės kur gyvensim biggrin.gif Nieko ten šlapio nebuvo tongue.gif

Hm, na, dar ir sena teks per aplinkui išvadinti. Žinai, anot Ivanauskaitės, moters gyvenime yra du etapai - meilė ir daržas. Jei jau nieko šlapio.....

O aš šiąnakt Dovyyylę sapnavau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas! lotuliukas.gif
QUOTE(Tigris @ 2007 12 06, 11:49)
Labas rytas Fejos.
Man po vakarykscio pragaro siandien isauso daug sviesesne diena  clap.gif

Visoms Jums irgi linkiu kuo sviesesnes dieneles  wub.gif

Sveika 4u.gif Dziaugiuosi uz tave. Pamatysi-viskas tik geryn nuo siol thumbup.gif Tikek tuo.
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 11:53)
Labas rytas smile.gif

Labas labas. Tu tik dziaukis kad Audriuka sapnuoji drinks_cheers.gif Zinotum ka as sapnavau. Buvo cia pas mane vienas ex toks tiesiai is pragaro-po to kai issiskyrem pagrasino mane nusaut o paskui pats nusisaut blink.gif Nors draugavom neilgai ir tuo tarpu jis tureju kitu mergu bet mat prisireike jam manes galiausiai g.gif Tai zodziu sapnuoju as ji-kad sutinku ir bandau apsimest kad nepazistu lotuliukas.gif Tada jis man sako-nebedingsi jau niekur nuo manes-teks mum kartu gyvent-vistiek jau diedo nebesusirasi.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 10:58)

O aš šiąnakt Dovyyylę sapnavau  biggrin.gif

O as GV sapnavau biggrin.gif

GV ir visai tu sianakt ne su Audrium namus rinkaisi, o kazkokiam kresle sedejai su baline suknele, susisukusi plaukus kazkokiom garbanelem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 11:58)
Žinai, anot Ivanauskaitės, moters gyvenime yra du etapai - meilė ir daržas.

irnesakyk.gif Visai man nerūpi, sena aš ar nesubrendus.. Svarbu, kad vyrą nors ir naktinį radau tongue.gif Vsio, GV užimta moteris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 06, 12:03)
Tada jis man sako-nebedingsi jau niekur nuo manes-teks mum kartu gyvent-vistiek jau diedo nebesusirasi.. doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
O tu ką?

QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 06, 12:07)
GV ir visai tu sianakt ne su Audrium namus rinkaisi, o kazkokiam kresle sedejai su baline suknele, susisukusi plaukus kazkokiom garbanelem  lotuliukas.gif

Gali visko būti laugh.gif Matai Audrius paryčiais apsilankė. Iki to laiko galėjau užsiimti savo fasado dekoru smile.gif Savam sapne buvau garbanotais plaukais laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 06, 00:23)
Vakar, man ex skype parase, todel tu ir neturi laiko nes be SM daugiau nieko neveiki smile.gif  tai net supykau lotuliukas.gif

už teisybę nereikia pykti biggrin.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 00:24)
Na, va GV galutinai atsivėrė. Net papų dydį pasiviešinau mega_shok.gif

oj, kaip prisižvengiau iš tų papų... lotuliukas.gif
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 06, 00:37)
Blyn, kaip norėčiau didelių papų....

nenorėk cool.gif o tai per aerobiką tabaluojasi labai lotuliukas.gif
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 06, 01:15)
o ir ryte spėju penkiskart persirengt  lotuliukas.gif

a čia apie mane parašei? laugh.gif

Kaip man šiandien bloga... doh.gif vakar su draugike sumaišėm martinį su degtine... doh.gif
Atsakyti