Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Labas rytas smile.gif

Kaip gerai, kad sugalvojau, jog dirbti galima ir namie thumbup.gif Svarbu būti online, kad visi panorėję galėtų su tavim susisiekti smile.gif Gaminiesi sau pusryčius, pažiūri teliką, padirbi tarpuose tongue.gif Plaukai natūraliai išdžiūna. Reiks valdžiai sakyti, gal jie nori ant ofiso pataupyti g.gif Nors, butu liudna, nebūtų kur pasipuošti, su vyru kokiu garaže neprasilenktum... Šovė man į galvą mintis - prašysiu garaže kokio verto grieko diedo, kad man langų skysčio įpiltų lotuliukas.gif Jis pasijus didvyris, aš silpna moterimi blush2.gif Abipusė nauda lotuliukas.gif Vsio, kraustausi dirbti į firmos garažą, o pamačiusi dėmesio vertą diedą - šoku iš mašinos, krentu į glėbį ir pasiskundžiu nešvariais langais (ale ir kas mane ims - namie palangės nevalytos, mašinos langai nešvarūs, apie pačią mašiną net nekalbu tongue.gif

Varau į darbą, vykdyti plano "Garažas"
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 12:18)

ka as...as zinok jau ir patikejau, kad teks man su juo savo jaunas dieneles stumt.. doh.gif lotuliukas.gif atsibudau salto prakaito ispilta..nusispjoviau per kairi peti ir atlekiau cia kuo greiciausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 06, 11:21)
  Jis pasijus didvyris, aš silpna moterimi  blush2.gif 

laugh.gif laugh.gif Jėga thumbup.gif
Aš regis kažkada pasakojau, kiek dėmesio sulaukiau atsidarius mašinos kapotą - norėjau pažiūrėti ar radiatoriuj yra vandens, nes amžinai problemos su tuo radiatorium, tai iškart sulėkė keletas vyrų klausinėti ar nereikia pagalbos. Aš, kaip durnelė, aiškinu kad nereikia viskas čiki, viską pati žinau. Kokią progą pražiopsojau... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 06, 12:21)
Varau į darbą, vykdyti plano "Garažas"

Labas rytas 4u.gif
Nu tu duodi-cia planu gausybe-tik spek rinktis lotuliukas.gif vienas uz kita geresni-jei visus ivykdytume tai isteketume jau 2008.08.08 jau nekalbant apie 2009.09.09 lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 06, 12:18)
vakar su draugike sumaišėm martinį su degtine...  doh.gif

blink.gif
Fuu, net burnoj gedtinės skonį pajutau sad.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 12:26)
Kokią progą pražiopsojau...  doh.gif  biggrin.gif

Na, čia tai mintį pamėtėjai thumbup.gif Reiks kur Vilniuje, kamščių metu kelią paskersint, kapotą atsidaryt ir durnom akim aiškint sugedau laugh.gif Dėmesys garantuotas smile.gif
Atsakyti
Labas šnekutes mirksiukas.gif nebelabai susigaudau kas čia kuriai bevyksta, kas išsikrausto kitur gyventi, kas keliauja, kas į garažus bėga akcijas vykdyti tongue.gif smagumėliai biggrin.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 11:58)

O aš šiąnakt Dovyyylę sapnavau  biggrin.gif

Niekaip neleidžiu savęs pamiršti lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasakyk, kad kažką laaabai gero ten sapne matei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 06, 12:33)
jei visus ivykdytume tai isteketume jau 2008.08.08 jau nekalbant apie 2009.09.09 lotuliukas.gif  thumbup.gif

Labai teisingi žodžiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 06, 11:49)
pasakyk, kad kažką laaabai gero ten sapne matei  mirksiukas.gif

Aha, laaaabai gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 13:23)
Aha, laaaabai gero  biggrin.gif

Mūsų Drugelis intriguoja biggrin.gif
Atsakyti
Stogas lekia lauk visu greičiu. Sėdžiu darbe ir linguoju pagal šitą į taktą laugh.gif

Gummy Bear Song (Remix) - 22 Ash
Atsakyti
TURTLE DANCE

Crazy Worms

Crazy cow

Atsakyti
"Mergas ateiviai pagrobė"- tyliai sau pamąstė viena prie kompo besėdinti GV.
Atsakyti