Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 15:24)
"Mergas ateiviai pagrobė"- tyliai sau pamąstė viena prie kompo besėdinti GV.

...slapta supavydėjo, atsistojo, atsiraitojo rankoves, nuėjo prie mašinos, atsidarė kapotą ir pradėjo laukti paties geriausio ateivio pagrobimo...

Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 06, 15:47)
...slapta supavydėjo, atsistojo, atsiraitojo rankoves, nuėjo prie mašinos, atsidarė kapotą ir pradėjo laukti paties geriausio ateivio pagrobimo...

...laukė laukė, bet nesulaukė sad.gif Visi ateiviai į garažą pas Grožį sulindo smile.gif Blogą dieną pasirinkau.. Et biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 15:59)
...laukė laukė, bet nesulaukė sad.gif Visi ateiviai į garažą pas Grožį sulindo smile.gif Blogą dieną pasirinkau.. Et biggrin.gif

Kaip vėliau paaiškėjo, Grožis irgi liko be anei jokio ateivio... Sušalė tik garaže belaukdama... Nosis paraudonavo, rankos sudiržo, langai liko nevalyti.... Nusprendė Grožis, kad grožis reikalauja aukų, bet ne tokių didelių... Apsisuko ir valso žingsneliu nužygiavo į ofisą... Tikėdamasi bent prie lifto sutikti kokį ateivį... Atėjusi į ofisą sužinojo, kad Marse šiuo metu vyksta tarpgalaktinis ateivių kongresas ir visi geriausi ateiviai suskridę ten. Ir jau senokai... Tiesiog dėl laiko skirtumo ir nesvarumo būklės, užmiršo, kad reikia grįžti į žemę.....

Va tokia tat liūdna istorija apie ateivius...
user posted image
Atsakyti
Sėdžiu ant lieptelio
Sėdžiu aš viena
Neturiu bernelio
Fėjų nebera.

Vėjas man išdraikė
Pusilges kasas,
Ašara nukrito
Tiesiai į rankas

Kur gi mano bernas?
Kur būrys mergų?
Ir kodėl rimuoti
Aš viena turiu mega_shok.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 17:29)
Kur gi mano bernas?
Kur būrys mergų?
Ir kodėl rimuoti
Aš viena turiu mega_shok.gif

Štai Drugys atskrido
Palaidais plaukais
Sako "Sveikos gyvos"
Plepam, po galais biggrin.gif
Papildyta:

Dargi, pagalvojau -
Nafik tau diedai?
Juk per jų malonę
Viskas sumautai biggrin.gif

Kad ir ką darytum -
Jis tau - "Boba, cic"
Aš čia tikras vyras,
O tu iš čia štiš tongue.gif

Kablį jau pagavo
Murzinas Drugys,
Ei, GV, pavarom,
Rimai - zjbs cool.gif

Hm, Gv pabėgo,
musiau be vilties
kad čia kas nors gyvas
jai rimuot padės laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 06 gruodžio 2007 - 17:42
Labas 4u.gif
aš namie, viską sąžiningai perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 18:39)
Hm, Gv pabėgo,
musiau be vilties
kad čia kas nors gyvas

Oj jus mergos duodat
varot jau eilem
ir be diedo linksma
su tokiom lelem lotuliukas.gif

Kurgi pasidejot
Visos po galais?
Ar darbai prispaude,
Ar jau su diedais?

Viena cia palikot..
Vykdot jau planus?
Vienos susigrobsit
Sau visus bernus. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 06, 18:39)
Štai Drugys atskrido
Palaidais plaukais
Sako "Sveikos gyvos"
Plepam, po galais biggrin.gif
Papildyta:

Dargi, pagalvojau -
Nafik tau diedai?
Juk per jų malonę
Viskas sumautai biggrin.gif

Kad ir ką darytum -
Jis tau - "Boba, cic"
Aš čia tikras vyras,
O tu iš čia štiš  tongue.gif

Kablį jau pagavo
Murzinas Drugys,
Ei, GV, pavarom,
Rimai - zjbs  cool.gif

Hm, Gv pabėgo,
musiau be vilties
kad čia kas nors gyvas

Cia tai geras!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labas vakaras, kur jus miargai? smile.gif siandien is darbo gryzau nusikalus juodai, vos nenualpau po aerobikos, cia manau kalta mano antar diena dietos...nieko kaip nors DG turi atlaikyti...

Bjuti, nepasiseke, tau su tuo planu garazas?pamastyk, gal dar koks gims beeinant i darba bigsmile.gif

GV, tai kiek laiko velavai i i darba???besvajodama apie Audriu...O man tas deivydas toks sexas... ax.gif

Populi,Powerpuff,Advoco ka jus???

Beje Abzoryte nebuvo uzsukusi...... g.gif
Papildyta:
Powerpuff, galetum jau su Erlicku konkuruot.... thumbup.gif drinks_cheers.gif Nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Blogai, miargai, labai blogai.....nei Drugelio eilerasciai, niekas nebesugrazina jusu Namo...........Kur jus??? g.gif bigsmile.gif
Ok gero vakarojimo...jeigu susirinksit...Einu i lova....noriu poilsio o jeigu dar vyras salia butu...........

Gal sitas,? uzmigo ant kedes, eiks i lova priimsiu lotuliukas.gif

Kaip tai vadinama?alkiu????ar neda....... blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, negalejau neteseti savo pazado - prisijungti! laugh.gif
Jau su batais, su paltu, plaukai garbanoti, tases sukrautos, pasas su manimi - isleeeeekiu vykdyti misijos laugh.gif

Nebuvo kada prisijungti, bet visa diena apie jus galvojau biggrin.gif Pasyyylgsiu :*

P.S. Ar Jums mentai vietoje pilotu netinka? laugh.gif Siandien prie sviesoforo salia stovejo ir ranka parode kad sustociau kelkrastyje, tada sako tai kur vaziuoji, sakau i londona laugh.gif sako tai gal kai grysi - kavos? laugh.gif

Zodziu bajeriai prasideda laugh.gif

It's show time... laugh.gif

Myliu jus visas friends.gif
Atsakyti
Sveikute Dolce 4u.gif
Mesk tu tas dietas-ko cia save kankint. As tai visa diena zaidimus su kompu zaidziu tai nenorom ant dietos-negaliu atsiplest nuo kompo ir nueit i parduotuve lotuliukas.gif O valgyt tai norisi ziauriai..
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 06, 21:09)
Mergaites, negalejau neteseti savo pazado - prisijungti! laugh.gif
Jau su batais, su paltu, plaukai garbanoti, tases sukrautos, pasas su manimi - isleeeeekiu vykdyti misijos laugh.gif

Nebuvo kada prisijungti, bet visa diena apie jus galvojau biggrin.gif Pasyyylgsiu :*

P.S. Ar Jums mentai  vietoje pilotu netinka? laugh.gif Siandien prie sviesoforo salia stovejo ir ranka parode kad sustociau kelkrastyje, tada sako tai kur vaziuoji, sakau i londona laugh.gif sako tai gal kai grysi - kavos? laugh.gif

Zodziu bajeriai prasideda laugh.gif

It's show time... laugh.gif
Myliu jus visas friends.gif

user posted image

Geros keliones Abzoryte drinks_cheers.gif
As irgi taves pasiilgsiu 4u.gif visos pasiilgsim. Laukiam vyru lauktuvem-lakunai, policininkai-neesme-bile grazus butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu geras nei vienas čia?? Dar tikriausiai to nebuvo unsure.gif
Aš tai valandą pamiegojau nes po Vilniaus jaučiausi išsungta ir galvą skaudėjo 4u.gif
Atsakyti