QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 02:02)
plačiau prašom
Sulaukiau ruso skambučio. Na maždaug "Labas, šimtas metų, kviečiu į kaboką".
O kas man jaunai ir netekėjusiai- bliuską pasirinkau atviresnę, džinsiukai, kablukai, pakedenam plaukus ir pirmyn. Kabokas vietinės reikšmės, kuriame ruskas popsas valdo. Buvo rusas, aš ir du draugai su panom. Mergikės- tigrinės fyfos, berniukai spintos. Bet kažkaip visai linksma buvo, kalbą galima rasti net su tokio stiliaus žmonėm

Pakalbėjom apie senus laikus, vodkės maktelėjom. Aš mergina gudri, prie žmonių, kuriais nepasitikiu nenusigeriu.. Dėl linksmumo tik
Atsakydama į Hanerietės klausimą ko taip anksti- kabokas užsidarė. Važiavo jie pas vieną draugą namo, bet aš pas nepažįstamus vyrus nevažinėju. Rusas labai kvietė nepabėgti, bet ne jam man aiškint. Išsikviečiau taksą ir namo.
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 08, 02:14)
GV, kaip gyvenimas vodkes fone?
Ir kodel manęs niekas nepagyrė, kad pagaliau vinių kalėjui paskambinau?
Skaidrus gyvenimas

Viskas kontroliuojama
Tave ir norėjau pamatyti. Pirmiausia, tai pagyra išsirinkus suknelę ir atlikus didelį bei sunkų darbą. Antra, mūsų temelėj mergos irgi kietos- tik mes ne šiknas, o papus matuojam naktim

Dėl tų šiknų sutinku.. kaip gerai kai tik tokios bėdos

Su paskambinimu nesveikinsiu kol kas- anksti dar. Aišku, žingsnis sveikintinas, bet gėlės bus teikiamos kai kalėjas bus pakeliui tada. Mėgstu šokti sirtakį ant sąžinės, todėl kol nebus aišku nori jis vinį tau įkalti sienon ar nenori, šoksiu, trypsiu, baliavosiu