Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:00)
Buvau vodkės su rusu biggrin.gif

Tai kaip tu čia taip anksti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 08, 01:56)
CrazySun dingo  blink.gif

nedingau bigsmile.gif

Tu šaunuolė, stipri mergyt, esi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
O, paklydėlės sugrįžo į šeimą tongue.gif O aš tai po skudurų temas vaikštinėju, ir taip koktu kaip ten mergos bendrauja. Ideda viena nuotrauka savo, kur visa kaip manekene ir pasiguodzia:
-oj, mano labai didelė šikna...
-oj ne, tikrai nedidelė, baik juokus...
-ne, labai didelė, baisu ziureti...
- baik save nuvertinti, nedidele tavo sikna, uztat mano didele...
-nesamone, tavo tai nedidele
ir taip toliau ir panasiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir taip smagu mūsų temelėj mergos normaliai bendrauja smile.gif Nesicirkina tongue.gif

GV, kaip gyvenimas vodkes fone? mirksiukas.gif

Ir kodel manęs niekas nepagyrė, kad pagaliau vinių kalėjui paskambinau? Galvoju, užsidėsiu pliusą, mergos nebevažiuos ant manęs lotuliukas.gif Bet žiūriu, joms svarbu važiuot, o kai jau padarai ką gero, tai jokio paplekšnojimo per petį, pagyrimo.. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 02:02)
plačiau prašom biggrin.gif

Sulaukiau ruso skambučio. Na maždaug "Labas, šimtas metų, kviečiu į kaboką".
O kas man jaunai ir netekėjusiai- bliuską pasirinkau atviresnę, džinsiukai, kablukai, pakedenam plaukus ir pirmyn. Kabokas vietinės reikšmės, kuriame ruskas popsas valdo. Buvo rusas, aš ir du draugai su panom. Mergikės- tigrinės fyfos, berniukai spintos. Bet kažkaip visai linksma buvo, kalbą galima rasti net su tokio stiliaus žmonėm biggrin.gif Pakalbėjom apie senus laikus, vodkės maktelėjom. Aš mergina gudri, prie žmonių, kuriais nepasitikiu nenusigeriu.. Dėl linksmumo tik biggrin.gif

Atsakydama į Hanerietės klausimą ko taip anksti- kabokas užsidarė. Važiavo jie pas vieną draugą namo, bet aš pas nepažįstamus vyrus nevažinėju. Rusas labai kvietė nepabėgti, bet ne jam man aiškint. Išsikviečiau taksą ir namo.

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 08, 02:14)
GV, kaip gyvenimas  vodkes fone?  mirksiukas.gif

Ir kodel manęs niekas nepagyrė, kad pagaliau vinių kalėjui paskambinau?

Skaidrus gyvenimas laugh.gif Viskas kontroliuojama tongue.gif

Tave ir norėjau pamatyti. Pirmiausia, tai pagyra išsirinkus suknelę ir atlikus didelį bei sunkų darbą. Antra, mūsų temelėj mergos irgi kietos- tik mes ne šiknas, o papus matuojam naktim biggrin.gif Dėl tų šiknų sutinku.. kaip gerai kai tik tokios bėdos smile.gif
Su paskambinimu nesveikinsiu kol kas- anksti dar. Aišku, žingsnis sveikintinas, bet gėlės bus teikiamos kai kalėjas bus pakeliui tada. Mėgstu šokti sirtakį ant sąžinės, todėl kol nebus aišku nori jis vinį tau įkalti sienon ar nenori, šoksiu, trypsiu, baliavosiu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 08 gruodžio 2007 - 01:30
Bjuti, Tu ir taip aišku, kad šaunuolė 4u.gif
per Tave dabar užsimaniau juodos suknelės biggrin.gif

GV, geras vakaras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 02:24)
GV, geras vakaras  bigsmile.gif

Toks nieko. Svarbu, kad ne namie ax.gif

Pamenat Aristokratę? Ji čia tokią temelę sukūrė. Skaičiau vakare ir kikenau. Prašom. Vyrų kabinimo menas

per Tave dabar užsimaniau juodos suknelės  biggrin.gif

Crazy, kas tavo žemėj girdėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 08 gruodžio 2007 - 01:29
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:28)
Crazy, kas tavo žemėj girdėt?

ai...nieko...apsiniaukę šiandien biggrin.gif šiaip sunki savaitė..
nors "perestroika" kambary pasidariau thumbup.gif wub.gif liko tik lovą atsigabent bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:23)

Tave ir norėjau pamatyti. Pirmiausia, tai pagyra išsirinkus suknelę ir atlikus didelį bei sunkų darbą.

Su paskambinimu nesveikinsiu kol kas- anksti dar. Aišku, žingsnis sveikintinas, bet gėlės bus teikiamos kai kalėjas bus pakeliui tada.

Mėgstu šokti sirtakį ant sąžinės, todėl kol nebus aišku nori jis vinį tau įkalti sienon ar nenori, šoksiu, trypsiu, baliavosiu laugh.gif

Darbas buvo ilgas, sunkus, varginantis.... karsta.gif Bet užtat, pratęsiant papų temą, galiu pasakyti, kad toje suknelėje iškirptė yra tooookiaa teisinga, kad žiūrėdama į veidrodį pati sau supavydėjau atsiradusių papų tongue.gif lotuliukas.gif
Ai, dar patiko, kad mane ir norėjai pamatyti. blush2.gif Užkeikimas baigėsi yess.gif

Nu žiūrėk, neprisišnekėk su tom gėlėm čia nono.gif Bet matai, dabar jau reikia, kad pakeliui būtų, po žiūrėk, reiks jau ir kad pasipirštų...

Baliavok atsargiai ant mano sąžinės griuvėsiu... Kad paskutinių nesunaikintum lotuliukas.gif

Bjuti, Tu ir taip aišku, kad šaunuolė  4u.gif
per Tave dabar užsimaniau juodos suknelės  biggrin.gif

Ir Tu CrazySun, saunuolė thumbup.gif Kad suknelės užsimanei lotuliukas.gif Suknelės yra gėris, pasirodo. Kad tik matuotis nereikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 02:36)
ai...nieko...apsiniaukę šiandien biggrin.gif šiaip sunki savaitė..
nors "perestroika" kambary pasidariau  thumbup.gif  wub.gif 

Perestroiką sakai? Šaunuolė yahoo.gif Geriau turbūt naujai atrodančiam kambaryje? smile.gif O saulė patekės anksčiau ar vėliau tongue.gif Labai noriu su tavim susimytint. Gyvą noriu pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:40)
Perestroiką sakai? Šaunuolė yahoo.gif Geriau turbūt naujai atrodančiam kambaryje? smile.gif O saulė patekės anksčiau ar vėliau tongue.gif Labai noriu su tavim susimytint. Gyvą noriu pamatyt ax.gif

agha, daug erdvesnis kambariukas.. bigsmile.gif super, tikiuos, kad pirmadienį ir lovą turėsiu ax.gif
tekės ta saulė, tekės, kur ji dėsis lotuliukas.gif
ir aš labai noriu Tave pamatyt smile.gif o apie mane sako, kad aš kitokia būnu pirmus kartus gyvai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 08, 02:38)

Ai, dar patiko, kad mane ir norėjai pamatyti.  blush2.gif  Užkeikimas baigėsi  yess.gif

Baliavok atsargiai ant mano sąžinės griuvėsiu... Kad paskutinių nesunaikintum  lotuliukas.gif

Pasijaučiau kieta. Nutraukiau užkeikimą lotuliukas.gif Kaži kokių dar galių atrasim su laiku?

Sutarta. Šokiai su kardais ant sąžinės bus švelnūs- suksiuosi valsu žingsniu. Ir tau neleisiu užsimiršt ir vestuvėms 2009-09-09 parepetuosiu tongue.gif

Įsivaizduoju tą suknelę esant nepaparasto grožio... wub.gif Koks ilgis?
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 08, 02:45)
ir aš labai noriu Tave pamatyt smile.gif o apie mane sako, kad aš kitokia būnu pirmus kartus  gyvai.. blush2.gif

Lova bus, atsiras ir vyras- čia teorija pagal Feng Šui laugh.gif

Pamatysiu ir pasakysiu kokia tu pirmą kartą atrodai. Dauguma kauniečių jau esat susitikę nekartą.. Jums drąsiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 08, 02:50)
Lova bus, atsiras ir vyras- čia teorija pagal Feng Šui laugh.gif

Pamatysiu ir pasakysiu kokia tu pirmą kartą atrodai. Dauguma kauniečių jau esat susitikę nekartą.. Jums drąsiau smile.gif

ir aš tikiuos biggrin.gif tad nuo lovos ir pradedu blush2.gif

vis tiek keistas jausmas dar būna..aš labai kukli lotuliukas.gif
Atsakyti