Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

Siryt isbandziau Biodermos sampuna Node DS + pleiskanojanciai, nieztinciai, sudirgitai galvos odai ir galiu sakyti - patiko thumbup.gif
pirmas ispudis isspaudus is tubeles sampuno - kremas, kuris suriebalins man plaukus, bet istiesu - labai gerai isplove galva, plaukai papure, svelnus ir neturi ikyraus sampunams budingo kvapo

user posted image
Atsakyti
Tiffany, o kur pirkai, kiek kainavo? gal pas mus jau pasirodė biodermos šampūnai? bigsmile.gif įdomu kitokių rūšių yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 09 03, 15:19)
Tiffany, o kur pirkai, kiek kainavo? gal pas mus jau pasirodė biodermos šampūnai? bigsmile.gif  įdomu kitokių rūšių yra g.gif

universiteto 2 vaistinej, kaina apie 50 lt
kol kas yra tik sitas, o veliau, manau, bus ir kasdieninis (man ir kasdieninio reiketu)
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 03, 15:29)
universiteto 2 vaistinej, kaina apie 50 lt
kol kas yra tik sitas, o veliau, manau, bus ir kasdieninis (man ir kasdieninio reiketu)

na brangoka, ir tik 125ml g.gif
parašyk kaip po kiek laiko, ar patiks taip pat, ar neriebina plaukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 09 03, 15:47)
na brangoka, ir tik 125ml g.gif
parašyk kaip po kiek laiko, ar patiks taip pat, ar neriebina plaukų 4u.gif

gal ir brangu, bet jis skirtas gydymui ir labai skalsus, juo reikia plauti 3 savaites po 3 kartus, o paskui mazinti iki 1-2 kartu per savaite
visa diena isvaiksciojau su puriais, minkstais plaukais, iki siol nesusriebalavo
Atsakyti
Siaip kaina truputi mazesne ax.gif ...savanoriu Camelijoje (Vilniuje) kaina buvo 41 Lt su centukais, o jei dar turite nuolaidu kortele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ordinary @ 2008 09 03, 18:19)
Siaip kaina truputi mazesne  ax.gif  ...savanoriu Camelijoje (Vilniuje) kaina buvo 41 Lt su centukais, o jei dar turite nuolaidu kortele  thumbup.gif

oi, siek tiek perlenkiau su kaina blush2.gif blush2.gif
na, bet sakiau - apie 50 lt hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ordinary @ 2008 09 03, 18:19)
Siaip kaina truputi mazesne  ax.gif  ...savanoriu Camelijoje (Vilniuje) kaina buvo 41 Lt su centukais, o jei dar turite nuolaidu kortele  thumbup.gif

man reikia sito sampuno! nes su galvos oda tikrai negerai yra.. o jis labiau skirtas riebiai ar sausai galvos odai?
Atsakyti
Nepadėjo tas sebium man, nors tu ką biggrin.gif
Ar per trumpai naudoju dar?
Dėmelės lyg ir pašviesėjo ,bet su spuogais kaip buvo ,taip ir liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 09, 15:53)
Nepadėjo tas sebium man, nors tu ką biggrin.gif
Ar per trumpai naudoju dar?
Dėmelės lyg ir pašviesėjo ,bet su spuogais kaip buvo ,taip ir liko  verysad.gif

man ir nelabai padejo, o kiek laiko naudojai?
man kazkaip kosmetologe kol kas liepe ji atidet kuriam laikui.....
Atsakyti
Apie tris savaites jau
Gal dar per mažai čia, bet kažkur girdėjau,kad per tiek laiko turėtų rezultatai pradėt matytis, nes oda atsinaujina
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 09, 22:13)
Apie tris savaites jau
Gal dar per mažai čia, bet kažkur girdėjau,kad per tiek laiko turėtų rezultatai pradėt matytis, nes oda atsinaujina

tai labai trumpai naudoji doh.gif

paziurejau sampuno kaina Farmoj - 46 Lt
Atsakyti