Reikia kantrybės išmokt
Ai,tai gerai tada
Reikia kantrybės išmokt
Reikia kantrybės išmokt
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 10, 17:24)
as jei po triju savaiciu nematyciau teigiamu pokyciu, tikrai ieskociau kazko kito
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 10, 16:45)
na cia dabar
as pamaciau rezultatus lygiai po pusmecio naudojimo ir supratau, kad man pablogejai pries mm, bet ir tai tik keli spuogeliai pasirodo
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 10, 15:10)
as pamaciau rezultatus lygiai po pusmecio naudojimo ir supratau, kad man pablogejai pries mm, bet ir tai tik keli spuogeliai pasirodo 
naudojai naudojai ir bac viena diena po ilgo naudojimo laiko visi spuogai dingo
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 09 11, 14:26)
pusmetis-per ilgas laikas laukti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 09 11, 13:26)
pusmetis-per ilgas laikas laukti
dar neteko matyti tokio atvejo kaip ka tik parasei
negi kaip mazam vaikui reikia parasyti - zinai, pirma menesi dingo 1 spuogas, 2a menesi - padaugejo, 3-4a men - isnyko 3 spuogai, o jau 5-6a men - visai neliko
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 10, 15:10)
as pamaciau rezultatus lygiai po pusmecio naudojimo
kaip parasei taip ir pakomentavau
per ta pusmeti galima spet sunaudot 2-3 pakuotes kremuku ir prausikliu. jei man po pirmos pakuotes nesimatytu pokyciu, antros tikrai nebepirkciau. taip galima ir visa gyvenima laukt.
manyciau, kad be pagrindo sieji priemoniu naudojima su spuogu pabaiga.
nusipirkau ir as akn kremuka
baiges sauletas periodas, manau rudeniui bus kaip tik, planuoju rytais tepliotis, tikiuos gerai ant jo makiazas tepsis
nusipirkau ir as akn kremuka baiges sauletas periodas, manau rudeniui bus kaip tik, planuoju rytais tepliotis, tikiuos gerai ant jo makiazas tepsis
na bent jau man tai pudra tiesiog gabalais ant veido voliojasi jei tik pries tai tepu koki nors krema su rugstim, nesvarbu, ar AKN, ar URIAGE. as vakare, kai nusiplaunu makiaza, pasitepu, o ryte vel nusiplaunu ir drekinanti tepu
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 09 11, 17:29)
per ta pusmeti galima spet sunaudot 2-3 pakuotes kremuku ir prausikliu. jei man po pirmos pakuotes nesimatytu pokyciu, antros tikrai nebepirkciau. taip galima ir visa gyvenima laukt.
Man sitauacija ženkliai pagerėjo po maždaug 3 - 4 mėnesių ir tuom esu begalo patenkinta, nes manau, kad tai yra labai mažas laiko tarpas !!!
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 09 11, 17:29)
mano atveju - butent gerai parinktos priemones man padejo ir esu patenkinta rezultatais, jei nesugebi pasirinkti priemoniu - gali visa gyvenima eksperimentuoti ir pagiezingai pavydeti kitiems
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 12, 11:14)
cia as pagiezingai pavydziu??