Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

QUOTE(heiphi @ 2008 03 21, 18:39)

Papildyta:
KLAIPEDOJE yra miesto vaistineja mazvydo alejoje priesais iki, sportininku vaistine, sportininku g 16 ir kelis produktus salvijos vaistine. skambinau i atstovybe pasake kur butu galima rasti

Labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vildžiūnė: 21 kovo 2008 - 19:09
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 03 21, 21:08)
Labai aciu mirksiukas.gif

Prasau

Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 21, 20:58)
niu pas gydytojus ateina tokiu apsiskaiciusiu asmenu, kaip tamsta, daug kas yra nerasoma, kad pacientai neissigastu ir laimingai naudotu, bet jei turetum medicinin issilavinima - visai kitaip kalbetum (o medicinini, tai ne odontologo issilavinima)
mano drauge - dermatologe, turinti patirties ir daznai vazineja tobulintis i uzsieni bei pakankamai garsi  cool.gif

o kas tau sake kad as jo neturiu,a? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heiphi: 22 kovo 2008 - 11:31
QUOTE(heiphi @ 2008 03 22, 12:30)
Prasau

Papildyta:
o kas tau sake kad as jo neturiu,a? g.gif

niekas nesake, bet atleisk, susidare ispudis tongue.gif tongue.gif
dar karteli atsiprasau - jei klystu doctor.gif
Atsakyti
Manau, kad geriausia klausyti gydytojo pas kurį kreipiesi... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pupos nesipykstam smile.gif
visos gi dėl vieno tikslo esam, dėl gražios odytes smile.gif
QUOTE(heiphi @ 2008 03 21, 19:39)
matote daug skaiciau pastaruoju metu apie AHA esterius, tai ka pastebejau jog nera rasoma kad atsiranda pigmentines demes. tuom ir Sebium AKN ir skiriasi nuo kitu kad ji galima tepti ir dienos metu net ir esant sauletai dienai. as pati nusipirkau ir pastebejau kad jis greitai pasalina spuogelus be to ir drekina kas man lb patinka. pvz man tai Sebium foaming gel nesausina visai odeles. super man ziauriai patinka. biggrin.gif

šian eisiu pirkti ta prausimosi gelį,baigiau kaip tik Zeniac, pirkčiau ir tą AKN kremą, bet kadangi dabar naudoju skinoren, jaučiu, kad veidui būtų per daug visko, tai luktersiu, kaip jus manot?
Atsakyti
smile.gif As neseniai pradejau naudoti Bioderma priemones ir ka galiu pasakyt liuks tinka patinka, oda daug geriau atrodo smile.gif Man nuo sauso namu oro pradejo su oda visokie cirkai darytis , pradejo riebaluotis, spuogeliai kaltis, o nuvalius oda ji pasidarydavo ziauriai sausa, netiko jokie valikliai zodziu vargau doh.gif Vaistinej pasiule Bioderma valikli jautriai odai ir drekinanti Sebium krema, ir ka man tiko, oda susitvarke, susinormalizavo, tikiuosi tokliau naudojant poveikis nesumazes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 03 26, 19:03)
smile.gif As neseniai pradejau naudoti Bioderma priemones ir ka galiu pasakyt liuks tinka patinka, oda daug geriau atrodo smile.gif Man nuo sauso namu oro pradejo su oda visokie cirkai darytis , pradejo riebaluotis, spuogeliai kaltis, o nuvalius oda ji pasidarydavo ziauriai sausa, netiko jokie valikliai zodziu vargau doh.gif Vaistinej pasiule Bioderma valikli jautriai odai ir drekinanti Sebium krema, ir ka man tiko, oda susitvarke, susinormalizavo, tikiuosi tokliau naudojant poveikis nesumazes smile.gif

liux thumbup.gif ....aš tikiuosi to paties smile.gif
o valiklis jautriai odai cia sensibio H2O?tai jis kaip tonikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 27 kovo 2008 - 10:10
Aha Sensibio H2O, ant jo parasyta kad makiazo valiklis ( non-rinse cleanser make-up remover) g.gif Tai tikriausiai ne tonikas. As is pradziu galvojau pirkti visa serija ( prausikli tonika krema) ir sebium bet man vaistininke nepatare, nes sake man oda nusausins ir pasiule geriau ta makiazo valikli ir krema naudoti ir is tikro nesauseja oda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 03 27, 12:05)
Aha Sensibio H2O, ant jo parasyta kad makiazo valiklis ( non-rinse cleanser make-up remover)  g.gif Tai tikriausiai ne tonikas. As is pradziu galvojau pirkti visa serija ( prausikli tonika krema) ir sebium bet man vaistininke nepatare, nes sake man oda nusausins ir pasiule geriau ta makiazo valikli ir krema naudoti ir is tikro nesauseja oda thumbup.gif

jis gali buti naudojamas kaip tonikas ir kaip viso veido valiklis drinks_cheers.gif
geras dalykai, ypatingai, kai tingiu veida prausti su vandeniu, tai tik tuo vandenuku nuvalau makiaza ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
Man tai cia is vis super atradimas, nes as vandeniu visai negaliu veido plauti, nusauseja baisiai, o sitas valiklis tai labai gerai nuvalo makiaza ir pvz ryte po duso man jis net atrodo padrekina veida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 27, 12:27)
jis gali buti naudojamas kaip tonikas ir kaip viso veido valiklis  drinks_cheers.gif
geras dalykai, ypatingai, kai tingiu veida prausti su vandeniu, tai tik tuo vandenuku nuvalau makiaza ir liuks  thumbup.gif

aš turėjau mėginukų [/B]sebium H2O, tai man labai irgi tiko, tik dabar iki vaistinės reikia nušokliuot....bet man toks keistas įprotis, atrodo, jei su vandeniu nenusiprausi, tai bus nešvaru... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kamarele @ 2008 03 27, 12:05)
Aha Sensibio H2O, ant jo parasyta kad makiazo valiklis ( non-rinse cleanser make-up remover)  g.gif Tai tikriausiai ne tonikas. As is pradziu galvojau pirkti visa serija ( prausikli tonika krema) ir sebium bet man vaistininke nepatare, nes sake man oda nusausins ir pasiule geriau ta makiazo valikli ir krema naudoti ir is tikro nesauseja oda thumbup.gif

truputi susipainiojau, tai dabar cia tu turi ar cleansing milk ar sensibio H2O, nes pagal tavo aprašyma kaip ir pastarasis, na toks lengvas vandenukas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 03 27, 14:39)
aš turėjau mėginukų [/B]sebium H2O, tai man labai irgi tiko, tik dabar iki vaistinės reikia nušokliuot....bet man toks keistas įprotis, atrodo, jei su vandeniu nenusiprausi, tai bus nešvaru... doh.gif
Papildyta:

truputi susipainiojau, tai dabar cia tu turi ar cleansing milk ar sensibio H2O, nes pagal tavo aprašyma kaip ir pastarasis, na toks lengvas vandenukas... smile.gif

cia kalba apie sensibio H2O drinks_cheers.gif
ir mane toks jausmas buvo apemes, bet greitai praejo biggrin.gif
Atsakyti