Įkraunama...
Įkraunama...

BIODERMA gydomoji kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2008 03 27, 15:23)
cia kalba apie sensibio H2O  drinks_cheers.gif
ir mane toks jausmas buvo apemes, bet greitai praejo  biggrin.gif

jei nemaišau tai tu riebiai odai visa linija naudoji ar ne?
Atsakyti
o kur Vilniuje didziausias pasirinkimas Biodermos yra? mane domina linija riebiai odai
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 03 27, 17:11)
o kur Vilniuje didziausias pasirinkimas Biodermos yra? mane domina linija riebiai odai

universiteto 2
Papildyta:
QUOTE(krikstole @ 2008 03 27, 16:12)
jei nemaišau tai tu riebiai odai visa linija naudoji ar ne?

naudoju drekinanti krema ir ta vandenuka, prausimosi zele - neypatinga, bent jau man
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 27, 17:16)
naudoju drekinanti krema ir ta vandenuka, prausimosi zele - neypatinga, bent jau man

Sebium cream? g.gif
Atsakyti
Labas merginos, gal kas naudojot biodermos Atoderm PO Zinc raminamaji krema?
Naudojau Sensibilio AR veidui, o kakta riebi, tai nusipirkau Sebium krema. Keleta kartu pasitepiau, labai nusausino.
Sensibilio AR labai patenkinta, bet neturiu kur det to Sebium, netinka jis man. Jei kas norit , galiu pigiau parduot, pasitepiau tik keleta kartu , ir dezute turiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JAZZ: 28 kovo 2008 - 21:42
QUOTE(JAZZ @ 2008 03 28, 22:42)
Labas merginos, gal kas naudojot biodermos Atoderm PO Zinc raminamaji  krema?
Naudojau Sensibilio AR veidui, o kakta riebi, tai nusipirkau Sebium krema. Keleta kartu pasitepiau, labai nusausino.
Sensibilio AR labai patenkinta, bet neturiu kur det to Sebium, netinka jis man. Jei kas norit , galiu pigiau parduot, pasitepiau tik keleta kartu , ir dezute turiu  4u.gif

atoderm PO Zinc dar labiau nusasusins, geriau imk normalu Atoderm, kur 200ml, kuris skirtas tiek kunui, tiek veidui ir kudikiams
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 29, 00:06)
atoderm PO Zinc dar labiau nusasusins, geriau imk normalu Atoderm, kur 200ml, kuris skirtas tiek kunui, tiek veidui ir kudikiams

Aciu uz patarima, reiks vaistinej meginuka paprasyt smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar ir Sebium H2O ir Sebium Gel...labai patinka kvapas, toks neerzinantis, žiūrėsiu kaip poveikis, bet kol kas patinka smile.gif
o žiūrėkit, galima taip, kad nusiprausi geliu, o po to nuvalai tuo sebium H2O...nebus per daug? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 03 29, 22:02)
Nusipirkau vakar ir Sebium H2O ir Sebium Gel...labai patinka kvapas, toks neerzinantis, žiūrėsiu kaip poveikis, bet kol kas patinka smile.gif
o žiūrėkit, galima taip, kad nusiprausi geliu, o po to nuvalai tuo sebium H2O...nebus per daug? smile.gif

tikrai nebus ir odele ne taip temps
Atsakyti
gaivinu tema cool.gif
jau atsirado naujoves - drekinantys kremukai jautriai odai normaliai- misriai ir sausai, draugaujantys su make-up thumbup.gif
jau isbandziau normaliai-misriai - labai geras bigsmile.gif bigsmile.gif
man labiau patiko uz riebiai odai skirtaji soothing kremuka, nes labai padrekina ir galiu iskart dazytis tongue.gif

user posted image

pasiskaityti va cia http://www.bioderma....oduct//163.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 02 balandžio 2008 - 13:36
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 02, 14:34)
gaivinu tema  cool.gif
jau atsirado naujoves - drekinantys kremukai jautriai odai normaliai- misriai ir sausai, draugaujantys su make-up  thumbup.gif
jau isbandziau normaliai-misriai - labai geras  bigsmile.gif  bigsmile.gif
man labiau patiko uz riebiai odai skirtaji soothing kremuka, nes labai padrekina ir galiu iskart dazytis  tongue.gif

smagu, reiks vasarai įsigyti... smile.gif o tai nerandu kur tas normaliai- mišriai odai, nuoroda? neradau... rolleyes.gif
noriu su jumis tyliai pasidžiaugti...jaučiu, kad mano odytė gerėja, nebekyla taip spuogai...nors randukų labai daug...bet jau kažkaip širdžiai geriau..nors tikiu, akd čia ne tik nuo kosmetikos priemonių, bet manau tai prisideda nemažai mirksiukas.gif
einu dar šiandien į pirtelę, tikiuosi tik geriau smile.gif
radau kažką, šita?
http://www.bioderma....oduct//193.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 02 balandžio 2008 - 13:54
QUOTE(krikstole @ 2008 04 02, 14:52)
smagu, reiks vasarai įsigyti... smile.gif o tai nerandu kur tas normaliai- mišriai odai, nuoroda? neradau... rolleyes.gif
noriu su jumis tyliai pasidžiaugti...jaučiu, kad mano odytė gerėja, nebekyla taip spuogai...nors randukų labai daug...bet jau kažkaip širdžiai geriau..nors tikiu, akd čia ne tik nuo kosmetikos priemonių, bet manau tai prisideda nemažai  mirksiukas.gif
einu dar šiandien į pirtelę, tikiuosi tik geriau smile.gif
radau kažką, šita?
http://www.bioderma....oduct//193.html

nuoroda po paveiksliuku
Atsakyti