QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 15, 22:57)
Baikit, na negi aš tokia baisi?

Ne tiek ir daug temų forume, kur galiu pasireikšti iš profesinės pusės, o gal aš jų ir neieškau, tik šita taip netyčia užkliuvo - na kaip galėjau nepasisakyti

Šiaip jau mane labiausiai nervina pasaulėžiūrinis chaosas, kai suplakama ir vakarietiškos, ir rytietiškos idėjos - kas gražu, kas patinka, nors ir be jokios logikos ir vientisumo. Nepatinka ir visokia ezoterika. Bet juk kitos temos yra bendražmogiškos, negi ir ten aš užkliūvu?
Viskas ok

reikškis į sveikatą, man patinka.
Dėl pasaulėžiūrinio chaoso tai man viskas aišku. Staiga žmogeliai bent jau Lietuvos visuomenė sumanė greit pasidaryti išprususiais, ne vien apie pinigus ir kitas žemiškas gėrybes tegalvojantys. Nesunku pasigriebti Kastanedą, tai kas kad reikia gal pastudijuoti keletą metelių, kad atskirtum grūdą nuo pelų. O kiek budizmo šalininkų skulptūrėlių prisivežę iš rytų- jau atsivėrę, atradę gyvenimo prasmę.
Apie sielą, taip pat kaip ir apie nemirtingumą, begalybę visatos, laiką ir pan. Negaliu kalbėti, nes nesuvokia mano protelis tokių dalykų. Kažkokia keista baimė. Jau nuo vaikystės, kada sakydavo, kad dangus nesibaigia, bijodavau net pagalvoti. Visi apmąstymai prieina prie to, kad nieko mes nežinom ir gal visai ne taip suvokiu. Pastudijuoti filosofiją man ne pro šalį būtų, nes smegeninėj tikrai chaosas, gal sustatyčiau viską į "savo lentynėles"
Sau tokį paaiškinimą susiradau apie sielas, jų apsireiškimus, amžiną gyvenimą, bildukus, ateivius ir pan. Mūsų erdvė yra sluoksniuota, ji ne trimatė, o šimtamatė, viename sluoksnyje mūsų pasaulis, kitų nematom, nes prigimtis visai kita kiekvieno sluoksnio. Juodosios skylės sluoksniuose ar kokie energetiniai pakitimai sukelia sukelia vaizdinius, susidūrimus su dvasiomis ir pan. Nesiplėsiu, bet visokių nesąmonių sau prisigalvojusi esu.