Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

stengiuosi taupyti ir man trodo man iseina smile.gif
Atsakyti
Galeciau but ir taupesne g.gif bet dazniausiai jai pasakau sau - viskas nuo siol taupysiu, tai butinai buna atvirksciai ir issileidziu l. daug..... verysad.gif
Atsakyti
tikrai netaupi schmoll.gif jeigu reikia taupyti taupyti tai man geriau niekur neiti nes vos ka pamatau kas man patinka tai man to daikto butinai uzhsireikia biggrin.gif laikas nuo laiko turiu ka nors nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Taupi sau, bet neskūpi kitam.
Atsakyti
nesu tokia taupi, kokia noreciau buti smile.gif
Atsakyti
Visiškai netaupi. Leidžiu sau viską blush2.gif O pasiteisinu tuo, kad nežinau, kada bus paskutinė diena šioje žemėje, tad kur jau ten pritaupysi rolleyes.gif
Atsakyti
nesu labai išlaidi, bet ir taupyti nemoku. kartais sugalvoju pataupyti kokiam nors tikslui ir dėl to mažinti išlaidas antraeiliams dalykams. bet tada kaip tyčia pasipila draugų pasiūlymai pramogauti, kur nors išvykti. staiga ir parduotuvėse visi rūbai daug gražesni pasidaro... biggrin.gif
Atsakyti
As visai nemoku taupyti, priesingai esu islaidi, bet galiu pasiteisinti, mes su vyru dar tik pradedam kurti savo buiti, tad visko reikia.
Atsakyti
Vis bandau taupyti, bet man niekaip neišeina - tai batai kokie patinka, tai rūbelis koks gražus į akį krenta... doh.gif
Tačiau tam ko labiausiai noriu susitaupau.
O dabar dar darbas už mane taupo - kelis mėnesius atlyginimo nemoka doh.gif
Atsakyti
nemoku taupyt blush2.gif
Atsakyti
paskutiniu metu svaistau pinigus doh.gif
Atsakyti
Deja esu labai išlaidi blush2.gif
Kai tik gaunu alga, tai iškart ir traukiu kur į parduotuves ir tuo metu negaila būna pinigėlių, o po kelių dienų tai graužiuosi, kad daug iššvaisčiau doh.gif
Atsakyti