Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

Taupi- jei tikslas yra 4u.gif Tada reikia ir viskas. O jeinėra, tada jau kaip gaunasi.....
Atsakyti
ne taupi esu doh.gif gerai kad vyras taupus,atai iseitumem i bonkrota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 05 25, 02:41)
ne taupi esu doh.gif gerai kad vyras taupus,atai iseitumem i bonkrota biggrin.gif

pas mane tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir taip ir ne.Galiu puse dienos bambet apie vyro pirkinius kuriu mano manymu visai nereikia,bet jei pati pratrotyju gelem tas jau isvis turi but palaiminama su placiausia sypsena ir bejokiu komentaru
Atsakyti
Labai netaupi, net pykstu ant saves...
Atsakyti
Gan taupi, bet siaip megstu paislaidauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 25 gegužės 2008 - 09:53
Megstu paislaidauti ax.gif blush2.gif o taupyti net nemoku blush2.gif
Atsakyti
as jungiuos prie tu nelabai taupiuju chebrytes...kai man ko nors labai reikia,tai tikrai galiu sutaupyti,bet jei siaip pinigineje laisvi ir nesuplanuoti pinigai,nu tai tada ju greit ir nelieka...ech...kodel nera vasarinio kaledu senio... tongue.gif
Atsakyti
Nesu taupi,jei yra pinigu as juos visada isleisiu,bet jei reik galiu ir pasispaust kaip reikiant.
Atsakyti
uij... mėgstu kartais išlaidaut.. kartais dažniau nei reikia. bet vyras tokiais atvejais dažniausiai būna šalia, tai pristabdo... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ohh su taupimu cia man nesiseka,niekad nebuvau taupi ir nebusiu doh.gif
Atsakyti
Kai kuriems dalykams taupi, kai kuriems išlaidi. Tai sudejus, gaunasi viduriukas biggrin.gif
Atsakyti