Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

QUOTE(Braškė. @ 2008 09 24, 19:10)
Taupyti moku  smile.gif

Prašau pasidalinti kaip tai sekasi padaryti. Ypač dabar. ax.gif
Atsakyti
Nepasakyciau, kad taip, bet dazniausiai islaviruoju. biggrin.gif
Atsakyti
kazkuria prasme - taip. nes daznai pasiziuriu , kokios akcijos parduotuvese vyksta ir varau ten apsipirkti. bet pvz vaikui negaila nieko. ir leidziu belia kiek... ax.gif Nu, aisku, gerai kosmetikai ir siaip kokybiskiems daiktams irgi negaila pinigu rolleyes.gif
Atsakyti
nesu taupi,bet noreciau tokia buti,,, 4u.gif
Atsakyti
Perku parduotuvėse kas būtina, bet pinigai tikrai neužsilieka piniginėje. doh.gif
O visur kitur stengiuos taupyti, pvz, elektrą, vandenį ir pan., dalykus. Čia jau ir aplinkai toks taupymas į naudą. bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai sunkiai sekas taupyti doh.gif bet aš stengiuos biggrin.gif
Atsakyti
Mokausi taupyti, kažkaip pradėjo piniginėje vėjai švilpauti. Dar neribojam maisto pasirinkimo, kuro automobiliams, bet kitas prekes perku tik pagalvojusi ar tikrai šito daikto reikia. Dažnai nusprendžiu, kad dar nelabai.
Atsakyti
Stengiuosi buti taupi, bet kai visokiu grozybiu pilna, tai ir neatsilaikai, nusiperki, reikia ar nereikia. blush2.gif
Atsakyti
Stengiuosi kiekviena menesi kazkiek i savo taupykle parsiuka ideti tongue.gif
Atsakyti
as jau pradedu mastyti,kad ir man reikia kiauliuko taupykles... nes kuo toliau,tuo lengviau leidziasi pinigeliai... nors kortelej kazkaip ilgiau uzsibuna nei grynieji smile.gif
Atsakyti
sakyciau daug sutaupau nerukydama ir negerdama biggrin.gif O siaip tai negaliu ramiai gyvent jei neturiu susitaupius kur atsarginiu pinigeliu ir ju nedaugeja.. tiesiog baisu darosi - paranoja biggrin.gif

Siuo metu kai namukui taupom - kad greiciau ta nelemta paskola atiduoti tai isvis nelebai ko sau leidziu. Viskas sueina i banko saskaita ir kaip ir uzdirbi bet pinigu nera... Tik nelabai tai ir jauciu. Niekad nejauciau poreikio svaistyti pinigu. I kelis men karta nusiperku koki drabuzeli, apatiniu, kosmetikos jei pritrukstu ir viskas. toliau eina viskas i pragyvenima ir taupyma 4u.gif
Atsakyti
Ne velnio,nemoku taupyti 4u.gif
Atsakyti