Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios?

moku susitaupyti daiktui, kurio labai noriu, bet kad siaip deti i taupykle.. schmoll.gif neiseina nors tu ka, buvo keletas tokiu nesekmingu bandymu.. ax.gif
daznai neatsispiriu pagundai nupirkti vaikams koki miela drabuzeli... ax.gif
Atsakyti
Taupau taupau kai uzeina taupomoji biggrin.gif , bet paskui pagauna silpnum akimirka ir snipstas is viso mano taupymo biggrin.gif
Atsakyti
Nesu taupi, bet ir nesisklaidau pinigaisbe reikalo, manau islaikau riba smile.gif
Atsakyti
Esu labai išlaidi - kaip sako "pinigai kišenę spaudžia". doh.gif Kortelės kaip išganymas man ax.gif O šiaip tai, jei labai reikia ir labai noriu - taupau, kol sutaupau biggrin.gif
Atsakyti
moku taupyti,bet malonu ir isleisti thumbup.gif
Atsakyti
as manau, kad esu taupi ir megstanti planuoti, bet mano MB visiska priesingybe.
Nu toks neprognozuojamas doh.gif
Kai jis mane uzknisa, imu is pykcio ir pasisvaistau lotuliukas.gif
Tokiais atvejais man atrodo, kad viska ka as sutaupau dedama pastangas, jis ima ir isleidzia g.gif
Atsakyti
taupau tada kai neturiu ka leisti,
Atsakyti
Oi kaip reik man mokytis taupyti.....
Atsakyti
Sugebu taupyt, ir man tai patinka dirol.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
deja taupi nesu cool.gif bet uzsispyrus ir su dideliu noru galiu sutaupyt nemazai smile.gif ir gana greitai tongue.gif
Atsakyti
Kaip save graužiu kai pinigų užtrūksta doh.gif , o taupyti nemoku. Gal tai išmokstama jau vaikystėje? Tėvai šią savybę turėtų ugdyti ax.gif
Atsakyti
Na as tai bandau taupyti ,bet va kad MB paliada ant to punkto ir ziuriu mano dukriukai taip pat , jei turi pinigu tai ir nerimsta kol neisleidzia doh.gif
Atsakyti